کارشناسی ارشد مجموعه علوم تربیتی 1 > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    مریم

[ 1396/03/21 14:21:58 ]

سلام ببخشید من میخوام واسه انتخاب رشته ارشد مشاوره حضوری بگیرم رشته ی علوم تربیتی قبول شدم هم روزانه هم ازاد مجاز شدم هشتگرد یا کرج ادرس میخواستم

آدرس دفتر کرج:
    چهارراه طالقانی،طالقانی شمالی، جنب پوشاک خانواده،خیابان مرجان،ساختمان سینا، طبقه دوم
    آدرس دفتر هشتگرد:
    هشتگرد، خیابان مصلی، کوچه شهید نخبه زعیم، پلاک 11، طبقه اول

محمد

[ 1395/12/16 22:50:36 ]

سلام من کارشناسیمو در دانشگاه آزاد و در علوم تربیتی گرایش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی خوندم. میخوام بدونم که میتونم ارشد سراسری رشته زبان انگلیسی بخونم یا نه؟ یعنی رشته زیان رشته شناور برای ما هست یا نه ممنون

درود بر شما
    شما میتونید ارشد رشته زبان انگلیسی بخونید ولی برای اینکه ببینید این رشته برای شناور هست یا خیر با ید به دفترچه 1 سازمان سنجش مراجعه کنید داخل جدول رشته های شناور ببینبد که زبان جز آن رشته ها هست یا خیر.
    پیروز سربلند باشید

فرازی

[ 1395/09/06 10:40:28 ]

سلام. من از کجا میتونم نتیجه آزمونم رو دریافت کنم

ماهانی عزیز
    با ورد به portal.mahanedu.ir شما میتوانید نتیجه آزمون را با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور ردیافت نمایید.
    با سپاس

هادی روایی

[ 1395/08/11 20:32:54 ]

سلام میخواستم ببینم از دفتر موسسه (نزدیک خیابون مطهری) هم میشه کتاب تهیه کرد ؟

درود بر شما

بله دفتر مرکز موسسه (مطهری) این امکان را برای دانشجویان فراهم کرده که کتاب های خود رانیز می توانند از انجا تهیه نمایید یا حتی به صورت غیر حضوری خریداری نمایند.
    سپاس

سوالات من