کارشناسی ارشد هنرهای تصویری و طراحی > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    سهیلا گلی

[ 1396/04/23 20:56:9 ]

سلام خسته نباشید میخوام بدونم کارشناسی ارشد هنرهای تصویری و طراحی در دانشگاه قزوین پذیرش داره

با سلام و روز بخیر
    برای اطلاع از ظرفیت پذیرش دانشگاه ها و شهرهاشون باید به آخرین دفترچه منتشر شده سازمان سنجش رجوع بفرمایید

اگر دفترچه برو پیدا نکردین به شماره 09109019035 در تلگرام پیام بدهید در خواستتون رو بفرمایید خانم زاده رحیم فایل را برای شما ارسال خواهند کرد

آزاد کریمیان

[ 1396/03/18 0:34:50 ]

سلام ببخشید در مورد انتخاب رشته ی کارشناسی ارشد سوال داشتم من واسه کد 1358شرکت کردم حالا واسه کد ضریب یک و دو رتبه ی 14 و برای کد چهار رتبه ی 3 و برای کد پنج رتبه ی 6 رو اوردم حالا میخواستم ببینم با این رتبه ها میتونم دانشگاه تهران یا در اولویت دوم دانشگاه هنر رو قبول بشم؟ و به نظرتون من اولویت هام رو بر اساس دانشگاه باشه یا رشته؟ اگه میشه لطفا راهنمایم کنید

روز بخیر

اگر مایل هستید که انتخاب رشته رو با تیم دپارتمان تخصصی مشاوره ماهان به صورت غیر حضوری انجام بدین من کل فرایند رو خدمتتون توضیح میدم

شما تصویر کارنامتون رو برای ما میفرستین

کارشناس متخصص رشته شما باهاتون تماس میگیره

پاسخ سوالاتتون رو میدن
    و علایق و اولویت هاتون رو میپرسن

و انتخاب هاتون رو میچینن ما اون رو از طریق تلگرام براتون ارسال میکنیم

هزینه انتخاب رشته هم 60 تومنه

شماره کارت ماهان

بانک ملت بنام موسسه ماهان

شماره تلگرام:

09109019035

با توجه به حجم پیام های ارسالی، به سوالهای متفرقه و پیام هایی که حاوی کارنامه، شماره تماس و تصویر فیش واریزی نباشند پاسخ داده نخواهد شد
    با سپاس

ملکی

[ 1395/12/19 15:45:43 ]

سلام.من لیسانس مهندسی برق دارم. امکان اینکه رشته نقاشی رو برای ارشدانتخاب کنم هست؟

درود بر شما
    بله شما میتوانید در رشته کارشناسی ارشد نقاشی شرکت نمایید.
    پیروز و سربلند باشید

یگانه

[ 1395/12/02 15:9:25 ]

با سلام کناب جامع به همراه نکته به همراه تست هست که در آن تاریخ هنر ایران و جهان را توضیح داده باشه

درود بر شما
    موسسه آموزش عالی آزاد ماهان کتاب تاریخ هنر ایران و جهان را به صورت نکته ای که در پایان هر بخش آن تست هم باشد را دارد ولی نیازی نیست برای کنکور این درس را مالعه نمایید چون از دفترچه حذف شده است.
    با سپاس

محمد رضا

[ 1395/11/25 15:48:7 ]

سلام منابع مجموعه برنامه ریزی شهری، منطقه ای و مدیریت شهری که در گروه هنرهست رو در سایت پیدا نکردم این پک را ارائه کردید ؟

متاسفانه ماهان برای این گرایش کتابی تهیه نکرده است.

مینو

[ 1395/11/24 21:19:52 ]

سلام.من کارشناسی مدیریت بیمه خوندم.میتونم برای ارشد عکاسی بخونم؟ و اینکه آموزشگاه شما کلاس داره برای این رشته؟ و سوال آخرم اینکه آزمون عملی هم داره کنکور عکاسی؟

متاسفانه ماهان برای این گرایش هیچ گونه خدماتی ارائه نکرده است.

فائزه ذوالفقاری

[ 1395/10/09 12:15:30 ]

با سلام لینک پاسخنامه سوالات آزمون جامع اینترنتی اول مشکل دارد و دانلود نمیشود. لطفا رسیدگی شود

لطفا به نمایدگی این مشکلات را ارجاع دهید

ستایش

[ 1395/10/03 10:59:28 ]

سلام من کارشناسی حسابداری دارم برای ارشد میخواستم رشته هنر شرکت کنم و به نقاشی علاقه دارم اما میخوام بدونم رشته نقاشی بهتره بخونم یا گرافیک؟

سلام روزتون بخیر

گرافیک رشته بهتری می باشد و بازار کار بهتری دارد.
    انشاا..  که موفق باشید

فرزانه

[ 1395/09/28 13:44:37 ]

سلام، برای کنکور ارشد رشته گرافیک (ارتباط تصویری) موسسه ماهان کلاس برگزار می کند؟

با احترام
    در پاسخ سوال شما باید گفت که خیر ماهان هیچ خدماتی برای رشته مورد نظر شما ندارد.
    سپاس

az127

[ 1395/09/15 14:31:10 ]

با سلام . رشته کارشناسی من مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار بوده علاقه زیادی به رشته تصویر متحرک(انیمیشن) دارم امکانش هست که در آزمون ارشد این رشته شرکت کنم؟ برای آزمون عملی این رشته چه مهارتهایی لازم است؟ ممنون

سلام دوست عزيز؛
    اينكه شما تغيير رشته اي هستي يك نكته ي مثبت دارد.شما به يك سِري دروس وارد هستيد كه داوطلبين هنر از آنها بي خبرند؛بنده خودم ليسانس مترجمي زبان انگليسي بودم،و اين تمايز باعث شد از بقيه داوطلبين هنر برتر باشم؛به طوري كه در مقطع ارشد و دكترا رتبه شدم.چون از ديگر داوطلبين به مبحث زبان مسلط تر بودم.
    در رابطه با گرايش انيميشن يك سري نرم افزار بايد مسلط باشي كه ليسانس كامپيوتر داشتن شما يك گزينه ي مناسب و مثبت است. براي آزمون عملي اين رشته بايد يك سري نرم افزار مسلط باشي كه اگر بتواني با ماهان شعبه ي تهران در تماس باشي مي تونم تك تك كتاب ها و منابع اصلي انيميشن و نرم افزار هاي مختلف را كه بايد بداني را بهت معرفي كنم.
    موفق باشي.

اولین قبلی1 | 2بعدی آخرین