کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی برق > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    یوسف

[ 1396/03/20 11:1:55 ]

با عرض سلام و خسته نباشید با رتبه ۷۲۴ بهترین جاهای که سیستمهای قدرت قبول میشی کجاس؟ آیا با این رتبه مهندسی پزشکی بهشتی قبول میشی؟

روز بخیر

کل فرایند انتخاب رشته ما به صورت تلفنی و غیر حضوری هستش

شما تصویر کارنامتون رو برای ما میفرستین

کارشناس متخصص رشته شما باهاتون تماس میگیره

پاسخ سوالاتتون رو میدن
    و علایق و اولویت هاتون رو میپرسن

و انتخاب هاتون رو میچینن ما اون رو از طریق تلگرام براتون ارسال میکنیم

هزینه انتخاب رشته هم 60 تومنه

شماره کارت ماهان

بانک ملت بنام موسسه ماهان

شماره تلگرام:

09109019035

با توجه به حجم پیام های ارسالی، به سوالهای متفرقه و پیام هایی که حاوی کارنامه، شماره تماس و تصویر فیش واریزی نباشند پاسخ داده نخواهد شد
    با سپاس

یوسف

[ 1396/03/20 10:59:7 ]

روز بخیر

اگر مایل هستید که انتخاب رشته رو با تیم دپارتمان تخصصی مشاوره ماهان به صورت غیر حضوری انجام بدین من کل فرایند رو خدمتتون توضیح میدم

شما تصویر کارنامتون رو برای ما میفرستین

کارشناس متخصص رشته شما باهاتون تماس میگیره

پاسخ سوالاتتون رو میدن
    و علایق و اولویت هاتون رو میپرسن

و انتخاب هاتون رو میچینن ما اون رو از طریق تلگرام براتون ارسال میکنیم

هزینه انتخاب رشته هم 60 تومنه

شماره کارت ماهان

بانک ملت بنام موسسه ماهان

شماره تلگرام:

09109019035

با سپاس

علی

[ 1396/02/03 14:30:14 ]

سلام من کارشناسی مهندسی پزشکی گرایش بالینی خوندم خواستم بدونم برای ارشد چه گرایشی باید بخونم؟

با سلام و روز بخیر

برای تغییر رشته یا گرایش در مقطع کارشناسی ارشد وزارت علوم دست داوطلبان رو باز گذاشته و میتونن در تمام رشته هایی که تحت پوشش وزارت علوم هستن تغییر رشته داشته باشن
    تا آخر هفته توی طرح تخفیف 50درصدی هم هستیم
    برای اطلاعات بیشتر ازین طرح و تهیه کتابها و ثبت نام به شماره 09109019035 خانم زاده رحیم در تلگرام پیام بدین تا راهنمایی تون کنن.

علی احمدی

[ 1396/01/14 19:11:55 ]

اگر زمینه کاریتان در آینده هم قرار است برقی باشد فکر خوبی است که برای ارشد تغییر گرایش دهید. فقط دقت کنید که نسبت به دانشجویان رشته برق شما باید فعالیت بیشتری انجام دهید و از همین حالا تا پایان دوره لیسانس سعی کنید دروس متفاوت بین گرایش برق و فیزیک را مطالعه کنید و در صورت نیاز کلاس بروید تا مشکلی در فهم دروس تخصصی برق نداشته باشید.
    البته نگران نباشید اگر زودتر شروع کنید میتوانید موفق شوید.

سمیه

[ 1395/10/01 11:59:17 ]

سلام خسته نباشید ببخشید بین رشته مهندسی پزشکی و مهندسی هسته ای کدوم آینده بهتری دارند؟ و یه سوال دیگه اینکه من الان دارم ارشد رشته برق گرایش قدرت میخونم اگر دوباره بخام آزمون ارشد بدم برای مهندسی پزشکی یا مهندسی هسته ای یا مهندسی الکترونیک آیا مشکلی پیش نمیاد به این دلیل که اینها از گرایش های برق هستن؟ منظورم اینه که از این نظر که گفته میشه نمیشه دوبار در یک رشته درس تحصیل کرد آیا اگر در گرایش های متفاوت آن رشته بخاهییم ادامه تحصیل بدیم مشکلی هست؟

طبق اطلاعیه سازمان سنجش تحصیل مجدد در یک رشته ممنوع است.

سمیه

[ 1395/09/22 11:23:35 ]

سلام خسته نباشید ببخشید من دانشجوی ارشد برق دانشگاه دولتی روزانه شیوه آموزش محور هستم میخاستم بپرسم آیا بعد از اتمام تحصیلاتم میتونم در آزمون کارشناسی ارشد برای دوره شبانه در یک رشته دیگر مثل مهندسی پزشکی یا مهندسی هسته ای شرکت کنم؟ چه رشته ای به برق نزدیکتره که راحت تر بتونم از پسش بر بیام؟ سوال دیگر این که آیا اگر انصراف بدهم میتونم دوباره در آزمون ارشد برای رشته برق دوره روزانه شرکت کنم؟

بله در هر رشته ای که بخواید میتونید شرکت کنید ولی دیگه نمیتونید روزانه قبول بشید چون هر کسی فقط یکبار سهمیه روزانه داره.
    هم مهندسی پزشکی و هم هسته ای جزو گرایش های برق هستند ولی قبولی در مهندسی پزشکی مشکلتره ولی زیرگرایش های هسته ای و ماهواره رو میتونید راحتتر قبول بشید.
    اگر انصراف بدید میتونید دوباره روزانه شرکت کنید فقط یک سال از کنکور محرومید
    اگر بخاطر آموزش محور بودن میخواید انصراف بدید که بعدا بتونید دکتری شرکت کنید، میتونید به جای انصراف، مقاله های پژوهشی به تعداد زیاد کار کنید که امتیازتون بالا بره و برای دکتری قبولتون کنن

حمید

[ 1395/09/18 22:36:57 ]

دوستان عزیزان وقت بخیرودرودبرهمه ی شما برای کنکورارشدنظرتون چیه برای اموزش دنبال کتاب مرجع رفت البته نه توهمه ی درسا ونه برای حل تمرین صرفا یادگیری مطالب درسی وبعدش برای تست سراغ کتاب تست رفت؟؟؟یا بهتره ازهمون اول سراغ کتاب اموزشی-تستی رفت؟؟؟

با سلام و روزبخیر

برای دروس تخصصی باید به سراغ منابع اصلی رفت اما الان در حال حاضر با توجه به مدت زمانی محدودی که وجود دارد پکیج کتابها ماهان را به شما توصیه میکنیم

نظری

[ 1395/08/30 18:3:47 ]

با سلام بودجه بندی آزمونارو از کجا میتونم ببینم؟

با سلام و روزبخیر

برای اطلاع کامل از خدمات ماهان در این رشته به شماره 8506 تماس یا با شماره 9109019035 در تلگرام پیام بدهید

محمد

[ 1395/07/25 18:58:48 ]

سلام من رشته مهندسی صنایع غیر انتفاعی از کنکور قبول شده ام و به این رشته علاقه مندم اما بدلیل تعداد کم دانشجویان کلاسها را تشکیل نمیدهند و ما را به رشته های دیگر هدایت میکنند من میخواهم مقطع کارشناسی مهندسی برق بخوانم و در کارشناسی ارشد در مهندسی صنایع ادامه تحصیل دهم آیا این کار امکانپذیر است یا نه ؟ چکار کنم لطفا راهنمایی فرمائید پیشاپیش سپاسگزارم

دوست عزیز اگه منظورتون این هست که تغییر رشته دهید در مقطع ارشد بله امکان پذیر است.

Hossein

[ 1395/07/24 23:50:39 ]

سلام . من امسال ارشد برق واحد مجازی دانشگاه علم و صنعت و آزاد تهران جنوب قبول شدم . می خواستم ببینم از نظر اعتبار و سایر موارد کدومو پیشنهاد می کنید؟

حضوری تهران جنوب از نظر اعتبار بهتر می باشد.

اولین قبلی1 | 2بعدی آخرین
سوالات من