کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی برق > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    علی احمدی

[ 1396/01/14 19:11:55 ]

اگر زمینه کاریتان در آینده هم قرار است برقی باشد فکر خوبی است که برای ارشد تغییر گرایش دهید. فقط دقت کنید که نسبت به دانشجویان رشته برق شما باید فعالیت بیشتری انجام دهید و از همین حالا تا پایان دوره لیسانس سعی کنید دروس متفاوت بین گرایش برق و فیزیک را مطالعه کنید و در صورت نیاز کلاس بروید تا مشکلی در فهم دروس تخصصی برق نداشته باشید.
    البته نگران نباشید اگر زودتر شروع کنید میتوانید موفق شوید.

سمیه

[ 1395/10/01 11:59:17 ]

سلام خسته نباشید ببخشید بین رشته مهندسی پزشکی و مهندسی هسته ای کدوم آینده بهتری دارند؟ و یه سوال دیگه اینکه من الان دارم ارشد رشته برق گرایش قدرت میخونم اگر دوباره بخام آزمون ارشد بدم برای مهندسی پزشکی یا مهندسی هسته ای یا مهندسی الکترونیک آیا مشکلی پیش نمیاد به این دلیل که اینها از گرایش های برق هستن؟ منظورم اینه که از این نظر که گفته میشه نمیشه دوبار در یک رشته درس تحصیل کرد آیا اگر در گرایش های متفاوت آن رشته بخاهییم ادامه تحصیل بدیم مشکلی هست؟

طبق اطلاعیه سازمان سنجش تحصیل مجدد در یک رشته ممنوع است.

سمیه

[ 1395/09/22 11:23:35 ]

سلام خسته نباشید ببخشید من دانشجوی ارشد برق دانشگاه دولتی روزانه شیوه آموزش محور هستم میخاستم بپرسم آیا بعد از اتمام تحصیلاتم میتونم در آزمون کارشناسی ارشد برای دوره شبانه در یک رشته دیگر مثل مهندسی پزشکی یا مهندسی هسته ای شرکت کنم؟ چه رشته ای به برق نزدیکتره که راحت تر بتونم از پسش بر بیام؟ سوال دیگر این که آیا اگر انصراف بدهم میتونم دوباره در آزمون ارشد برای رشته برق دوره روزانه شرکت کنم؟

بله در هر رشته ای که بخواید میتونید شرکت کنید ولی دیگه نمیتونید روزانه قبول بشید چون هر کسی فقط یکبار سهمیه روزانه داره.
    هم مهندسی پزشکی و هم هسته ای جزو گرایش های برق هستند ولی قبولی در مهندسی پزشکی مشکلتره ولی زیرگرایش های هسته ای و ماهواره رو میتونید راحتتر قبول بشید.
    اگر انصراف بدید میتونید دوباره روزانه شرکت کنید فقط یک سال از کنکور محرومید
    اگر بخاطر آموزش محور بودن میخواید انصراف بدید که بعدا بتونید دکتری شرکت کنید، میتونید به جای انصراف، مقاله های پژوهشی به تعداد زیاد کار کنید که امتیازتون بالا بره و برای دکتری قبولتون کنن

حمید

[ 1395/09/18 22:36:57 ]

دوستان عزیزان وقت بخیرودرودبرهمه ی شما برای کنکورارشدنظرتون چیه برای اموزش دنبال کتاب مرجع رفت البته نه توهمه ی درسا ونه برای حل تمرین صرفا یادگیری مطالب درسی وبعدش برای تست سراغ کتاب تست رفت؟؟؟یا بهتره ازهمون اول سراغ کتاب اموزشی-تستی رفت؟؟؟

با سلام و روزبخیر

برای دروس تخصصی باید به سراغ منابع اصلی رفت اما الان در حال حاضر با توجه به مدت زمانی محدودی که وجود دارد پکیج کتابها ماهان را به شما توصیه میکنیم

نظری

[ 1395/08/30 18:3:47 ]

با سلام بودجه بندی آزمونارو از کجا میتونم ببینم؟

با سلام و روزبخیر

برای اطلاع کامل از خدمات ماهان در این رشته به شماره 8506 تماس یا با شماره 9109019035 در تلگرام پیام بدهید

محمد

[ 1395/07/25 18:58:48 ]

سلام من رشته مهندسی صنایع غیر انتفاعی از کنکور قبول شده ام و به این رشته علاقه مندم اما بدلیل تعداد کم دانشجویان کلاسها را تشکیل نمیدهند و ما را به رشته های دیگر هدایت میکنند من میخواهم مقطع کارشناسی مهندسی برق بخوانم و در کارشناسی ارشد در مهندسی صنایع ادامه تحصیل دهم آیا این کار امکانپذیر است یا نه ؟ چکار کنم لطفا راهنمایی فرمائید پیشاپیش سپاسگزارم

دوست عزیز اگه منظورتون این هست که تغییر رشته دهید در مقطع ارشد بله امکان پذیر است.

Hossein

[ 1395/07/24 23:50:39 ]

سلام . من امسال ارشد برق واحد مجازی دانشگاه علم و صنعت و آزاد تهران جنوب قبول شدم . می خواستم ببینم از نظر اعتبار و سایر موارد کدومو پیشنهاد می کنید؟

حضوری تهران جنوب از نظر اعتبار بهتر می باشد.

احمد

[ 1395/07/24 1:12:39 ]

با سلام و خسته نباشید. من دانشجوی دکترای برق گرایش کنترل هستم و سه سال دیگر مقطع دکترا به پایان میرسد...میخواهم بار دیگر در کنکور ارشد شرکت کرده و در رشته ی مکاترونیک پذیرفته شوم...اما از مواد امتحانی مکاترونیک اطلاعی ندارم...لطفا بنده را راهنمایی نمایید. با تشکر

متاسفانه ماهان برای رشته فوق خدماتی ارائه نمی کند

ابراهیمی

[ 1395/07/17 2:13:50 ]

سلام. من دانشجوی کارشناسی برق مخابرات هستم و میخوام برای کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی سال بعد آزمون بدم، چه منابعی رو باید بخونم؟

باسلام و احترام

با توجه به گستردگی مباحث و تعداد عناوین منابع، خواهشمند است به منظور دریافت مشاوره تخصصی رشته برق با شماره 8506 داخلی 152 تماس حاصل فرمایید.
    با تشکر

علیزاده

[ 1395/07/03 0:26:27 ]

با سلام میخواستم بدونم برنامه کلاسها برای کنکور 96 چگونه هست و اساتید مشخص هستند یا خیر؟ دوم اینکه من 4 سال از کارشناسی میگذره و کلی از مطالب فراموشم شده آیا شرکت در کلاسها میتونه مفید باشه یا باید پیش زمینه قوی داشته باشم ارشد رشته برق میخواهم شرکت کنم با تشکر

در شهرستان کلاس حضوری نداریم به صورت آنلاین است و می توانید از طریق دفتر شهرستان خود اقدام نمایید.
    شما باید در کنار مطالعه کتاب ها  و آزمون های آزمایشی کلاس ها رو شرکت کنید چون کلاس نتها نمی تواند به شما کمک کند.

سوالات من

ثبت سوال جدید