کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی عمران > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    محمد دزفول

[ 1396/01/09 1:55:26 ]

باسلام و عرض خسته نباشید. من دیپلم و فوق دیپلم رشته معماری گرفتم ولی کارشناسی ناپیوسته رشته عمران-عمران ثبت نام کردم و الان کارشناسی عمران رو دارم. میخاستم بپرسم ادامه تحصیل در رده کارشناسی ارشد عمران برای من فایده داره؟؟ امتحان نظام مهندسی و حق امضا من میتونم شرکت کنم؟؟؟ ممنون میشم جواب سوالامو بدین.تشکر

بله با تحصیل در دوره ارشد (گرایش های سازه و زلزله) میتوانید حق امضا دریافت کنید.

پوریا

[ 1395/12/07 0:27:18 ]

سلام.برای قبولی دررشته مدیریت ساخت در دانشگاه ازاد تهران چه رتبه ای باید داشته باشم?

درود بر شما
    با توجه به تغییر ظرفیت دانشگاه در هر سال متفاوت است ولی با یه مقدار پشتکار می توانید دانشگاه آزاد تهران قبول بشوید.
    پیروز و سربلند باشید

فاطمه

[ 1395/12/04 19:48:27 ]

سلام با توجه به یکی شدن آزمون سراسری و آزاد برای مقطع کارشناسی ارشد ، آیا منابع و کتب آموزشی و تست های ماهان نیز تغییر کرده؟

با سلام و روز بخیر

با توجه به منابع معرفی شده در دفترچه سازمان سنجش منابع ماهان نیز به روز و مطابق با سرفصل ها هستند.

حمید

[ 1395/11/13 22:5:2 ]

سلام من کارشناسی رو کامپیوتر خوندم. حالا میخوام ارشد رو عمران بخونم! به نظر شما مشگلی به وجود نمیاد ؟ 2- در مورد حق امضا کمی توضیح می دهید؟ آیا به من هم حق امضا می دهند؟ سپاس

امکان تحصیل در مقطع ارشد عمران برای شما وجود دارد.
    اما باید توجه داشته باشید که دروس تخصصی عمران به پایه قوی نیاز دارند.

ضمنا به به دانشجویان ارشد عمران که کارشناسی رشته دیگری بوده اند، حق امضا در هیچ پایع تعلق نمیگیرد.

نیلوفر

[ 1395/11/12 2:32:1 ]

سلام. برای قبولی در گرایش مدیریت ساخت دانشگاه تهران به چه رتبه و درصد دروسی نیاز دارم؟

درود بر شما

رتبتون که باید دو رقمی باشه و میانگین درصدی دروس هم باید 45 تا 50با شه.
    با سپاس

مونا

[ 1395/10/11 13:30:35 ]

سلام ،چرا بعد از تکمیل فرم، کلاسهای ترم زمستان نمایش داده نمیشود؟

ماهانی عزیز
    در چند روز گذشته مشکل از سرور ما بوده ولی در حال حاضر بدون هیچ مشکلی شما می توانید بعد از پر کردن فرم آن را دانلود نمایید.
    سپاس

محمد شمسی خانی

[ 1395/10/02 12:10:40 ]

سلام خسته نباشید من میخاستم بدونم برای قبولی در مهندسی عمران محیط زیست دانشگاه خواجه نصیر مجازی ویژه شاغلین باید حداقل چه رتبه ای رو کسب کنم. ممنونم که پاسخ میدید.

دوره های مجازی رتبه مشخصی ندارند و بسته به استقبال داوطلبان تعیین میگردد. اما بطور کلی رتبه های دوره های مجازی بسیار بالاست.

حسین

[ 1395/09/16 10:14:12 ]

سلام با توجه به ادغام کنکور آزاد و ارشد آیا ضرایب همه دروس برای آزاد یک در نظر گرفته می شود؟

بله

[ 1395/07/29 2:13:35 ]

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم با95تا فاصله بااخرین فرد قبولی در تکمیل ظرفیت درصورتی که دانشگاه2نفر ظرفیت دارد احتمال قبولی من وجود دارد؟؟؟؟؟؟

در مرحله تکمیل ظرفیت هر اتفاقی ممکن است بیفتد و همه چیز بستگی به میزان انتخاب رتبه های قبل از شما خواهد داشت.

موفق باشید.

احسان

[ 1395/07/24 11:47:25 ]

با سلام من در ادامه سوال قبل من باید از هر درس40 درصد جواب دهم یا فقط مثلا زبان انگلیسی 40 درصد جواب بدهم برای رتبه 300؟ و سوال دیگر کتاب تست خوب برای زبان انگیسی و مکانیک خاک معرفی کنید؟؟؟باتشکر.

باسلام مجدد
    در سوال قبلی پاسخ داده شد.

موفق باشید.

اولین قبلی1 | 2بعدی آخرین