برنامه زمانبندی آزمون های آزمایشی شبیه سازی دکتری

* طراحی سوال بر اساس سرفصل های پر تکرار و منابع کلیدی
* برگزاری آزمون های آزمایشی به طور همزمان در 180 نمایندگی ماهان در شهرهای مختلف

* آزمون های آزمایشی شبیه سازی شده

همه میدانیم که در فرایند مطالعه فردی به هر اندازه به صورت فردی به تست زنی بپردازیم ولی نیاز است که برای دانستن سطح علمی رقبای خود در یک جامعه آماری بالا سنجیده شویم تا در زمان مناسب اقدام به بهبود نقاط ضعف خود نماییم.

آزمون های آزمایشی از جمله ابزارهایی است که داوطلبان ورود به دانشگاهها برای مواجهه بهتر با آزمون دکتری ناگزیر از مشارکت در آنها هستند. فارغ از تمام فوایدی که این آزمونها می توانند برای آماده سازی داطلبان داشته باشند، این نکته که آزمون های آزمایشی دارای چه میزان تشابه و تطابق با فضای واقعی آزمون دکتری هستند و به چه میزان داوطلبان را با واقعیت آزمون دکتری مواجه می سازند از اهمیت خاصی برخوردار است.
موسسه آموزش عالی ماهان مفتخر است که آزمون های آزمایشی برگزار شده توسط این موسسه در سال تحصیلی 94 بیشترین و نزدیک ترین مشابهت را با آزمون دکتری داشته است این تشابه از منظر ؛ طراحی ، تشابهات موضوعی ، سرفصل ها و منابع کلیدی آزمون دکتری بررسی گردیده است.
برای انجام هر کار بزرگ و موفقیت در آن ،بهترین کار تمرین و تکرار همان کار است .اگر موفقیت در آزمون دکتری را هدف خود قرار دهیم ،برای کسب یک رتبه برتر و مناسب نیاز به تمرین مداوم خواهیم داشت و بهترین تمرین ، شرکت در آزمون های آزمایشی می باشد.

آزمون های آزمایشی ماهان در 8 مرحله از آبان ماه برگزار خواهد شد. که به صورت کاملا مبحثی از 25% منابع شروع و تا آزمون های جامع به پایان می رسد.
 از ویژگی آزمون های 8 مرحله ای این است که از زمان مناسب( آبان) در یک سنجش بزرگ و با جامعه آماری بالا ارزیابی می شویم و برای بهبود ضعف های خود زمان زیادی را داریم.
گاهی آنقدر دیر متوجه ضعف های خود میشویم که دیگر فرصت برای جبران آن نداریم.
آزمونهای آزمایشی دکتری همزمان در سراسری ایران برگزار خواهد شد.
مزایا:

15/11/95

جامع دوم

29/11/95

هزینه آزمون های آزمایشی 8 مرحله:

10.000.000

بودجه بندی آزمون

تاریخ آزمون

50% اول

27/9/95

50% دوم

1/11/95

جامع اول

15/11/95

جامع دوم

29/11/95

هزینه آزمون های آزمایشی 4 مرحله:

5.000.000

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 8506-021 تماس بگیرید
 .

• گلیان

[ 1395/10/14 10:32:12 ]

با سلام و خسته نباشید امکان سفارش به صورت دو یا سه کتا ب از پک مدیریت بازرگانی هست اگه بله به چه صورتی راهنمایی فرمایید با تشکر

درود بر شما ماهانی عزیز

بله این امکان وجود دارد شما میتوانید از طریق سایت ماهان و فروشگاه آنلاین سایت کتاب های مورد نظر خود را سفارش دهید.
    سپاس

• محمدباقرتقیه

[ 1395/04/24 13:29:19 ]

باسلام بنده یک پکیج کتاب دکترای آزاد از ماهان گرفتم مبلغ 260هزارتومن هزینه دادم اما پکیج ارسالی کتاب روش تحقیق رو نداشت. چطوری پیگیری کنم کتاب رو بهم بدن. متشکرم

با درود فراوان

و با سپاس از انتخاب شما

کتاب مورد نظر پس از پیگیری شما ارسال شده است.

با آرزوی موفقیت شما

خانواده ماهان

• فاطمه ذوالفقاری

[ 1395/04/08 14:27:14 ]

سلام و عرض ادب. شرمنده خواستم بدونم ماهان دکترای جغرافیا گرایش اقلیم رو ساپورت میکنه یا نه؟؟؟ من میخام کتاب آمار و‌روش تحقیق جغرافیا رو از ماهان تهیه کنم.موجوده؟؟؟

با درود فراوان

و با سپاس از انتخاب شما

متاسفانه  گرایش مد نظر شما در موسسه ماهان فعال نیست.برای تهیه کتاب با شماره 88401313 تماس بگیرید.

برای انجام مشاوره تخصصی منتظر تماس مشاورین ما باشید.

با آرزوی موفقیت شما

خانواده ماهان