برنامه زمانبندی آزمون های آزمایشی شبیه سازی دکتری

* طراحی سوال بر اساس سرفصل های پر تکرار و منابع کلیدی
* برگزاری آزمون های آزمایشی به طور همزمان در 180 نمایندگی ماهان در شهرهای مختلف

* آزمون های آزمایشی شبیه سازی شده

همه میدانیم که در فرایند مطالعه فردی به هر اندازه به صورت فردی به تست زنی بپردازیم ولی نیاز است که برای دانستن سطح علمی رقبای خود در یک جامعه آماری بالا سنجیده شویم تا در زمان مناسب اقدام به بهبود نقاط ضعف خود نماییم.

آزمون های آزمایشی از جمله ابزارهایی است که داوطلبان ورود به دانشگاهها برای مواجهه بهتر با آزمون دکتری ناگزیر از مشارکت در آنها هستند. فارغ از تمام فوایدی که این آزمونها می توانند برای آماده سازی داطلبان داشته باشند، این نکته که آزمون های آزمایشی دارای چه میزان تشابه و تطابق با فضای واقعی آزمون دکتری هستند و به چه میزان داوطلبان را با واقعیت آزمون دکتری مواجه می سازند از اهمیت خاصی برخوردار است.
موسسه آموزش عالی ماهان مفتخر است که آزمون های آزمایشی برگزار شده توسط این موسسه در سال تحصیلی 94 بیشترین و نزدیک ترین مشابهت را با آزمون دکتری داشته است این تشابه از منظر ؛ طراحی ، تشابهات موضوعی ، سرفصل ها و منابع کلیدی آزمون دکتری بررسی گردیده است.
برای انجام هر کار بزرگ و موفقیت در آن ،بهترین کار تمرین و تکرار همان کار است .اگر موفقیت در آزمون دکتری را هدف خود قرار دهیم ،برای کسب یک رتبه برتر و مناسب نیاز به تمرین مداوم خواهیم داشت و بهترین تمرین ، شرکت در آزمون های آزمایشی می باشد.

آزمون های آزمایشی ماهان در 8 مرحله از آبان ماه برگزار خواهد شد. که به صورت کاملا مبحثی از 25% منابع شروع و تا آزمون های جامع به پایان می رسد.
 از ویژگی آزمون های 8 مرحله ای این است که از زمان مناسب( آبان) در یک سنجش بزرگ و با جامعه آماری بالا ارزیابی می شویم و برای بهبود ضعف های خود زمان زیادی را داریم.
گاهی آنقدر دیر متوجه ضعف های خود میشویم که دیگر فرصت برای جبران آن نداریم.
آزمونهای آزمایشی دکتری همزمان در سراسری ایران برگزار خواهد شد.
مزایا:

15/11/95

جامع دوم

29/11/95

هزینه آزمون های آزمایشی 8 مرحله:

10.000.000

بودجه بندی آزمون

تاریخ آزمون

50% اول

27/9/95

50% دوم

1/11/95

جامع اول

15/11/95

جامع دوم

29/11/95

هزینه آزمون های آزمایشی 4 مرحله:

5.000.000

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 8506-021 تماس بگیرید
 .

• مهسا

[ 1395/10/20 12:1:41 ]

سلام روزتون بخیر من تو سایت ماهان ثبت نام کردم رمز عبور و نام کاربریو که میزنم باید ورورد به حساب کاربریو بزنم دیگه ولی باازمیاد همون صفحه ای که باید نام کاربری و رمز عبور وارد کنم من چیکار باید بکنم؟ممنون میشم کمکم کنید...

با توجه به تغییرات نرم افزاری جدید سایت ماهان برای خرید محصولات فروشگاه نیازی به عضویت در سایت نیست و با طی کردن روند خرید و درج مشخصات به راحتی می توانید خرید خود را نهایی کنید . ( فقط کافیست اطلاعات خواسته شده را به صورت صحیح وارد نمایید .

• علی

[ 1395/10/16 15:35:17 ]

سلام. میخام در کلاس آمادگی ارشد جامعه شناسی شرکت کنم.

درود بر شما

در حال حاضر کلاسی برای ارشد جامعه شناسی برگزار نمیشود در ماهان
    با عرض پوزش

• احسان

[ 1395/10/15 15:35:49 ]

سلام ... میخواستم بپرسم که ارسال محصول تا به دستمون برسه چقد طول میکشه تقریبا ؟؟؟ من یک کتاب روش ها و فنون تدریس در رشته دبستان و پیش دبستانی خریدم برام تو توضیحات فاکتور خرید فقط نوشته در 10/11 ارسال شده .. همین با تشکر

درود بر شما ماهانی عزیز

بعد از یک هفته کاری بدستون خواهد رسید.

• گلیان

[ 1395/10/14 10:32:12 ]

با سلام و خسته نباشید امکان سفارش به صورت دو یا سه کتا ب از پک مدیریت بازرگانی هست اگه بله به چه صورتی راهنمایی فرمایید با تشکر

درود بر شما ماهانی عزیز

بله این امکان وجود دارد شما میتوانید از طریق سایت ماهان و فروشگاه آنلاین سایت کتاب های مورد نظر خود را سفارش دهید.

• علی افضلی

[ 1395/10/12 21:26:30 ]

سلام لطفا اشکال فنی صفحه ارشد علوم سیاسی رو برطرف کنید. در اکثر موارد بارگزاری نمیشه. با تشکر از ماهان

درود بر شما چشم حتما بررسی می شود.

• مجید

[ 1395/10/11 12:50:18 ]

با سلام، ساعت کلاس های غیر حضوری چطوری از کی تا کی شروع میشه و هزینه اش چقدره؟ فقط کلاس هست یا نه تهیه کتاب و جزوه و یا امتحان هم داره و برنامه زمان بندی برای خواندن هم جزء برنامه کلاس هستش یعنی صبح ها از ساعت 8تا 12 حقوق بین الملل رو بخونیم و یکم استراحت دوبار حقوق اساسی و یا اداری بخونیم منظور این برنامه هم بهمون میدید؟ با تشکر فراوان

دوست عزیز ،

جهت دریافت کلیه اطلاعات مربوط به ساعت و هزینه کلاس های آنلاین در جدول "دوره های آنلاین موسسه آموزش عالی آزاد ماهان" بر روی عنوان رشته کلیک کنید، در صفحه جدید جداول مربوط به قیمت ها و ساعات برگزاری قابل مشاهده هستند.
    بسته های ویژه ای نیز شامل کلاس ها، بسته های پشتیبان کنکور ارشد جهت برنامه ریزی، و همچنین آزمون ها برای شما تدارک دیده شده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات 10 الی 18 روزهای کاری می توانید با شماره تماس 8506-021 تماس حاصل فرمایید.

پیروز باشید.

• مجتبی

[ 1395/10/09 13:11:56 ]

با سلام، کلاس های آنلاین روانشناسی دقیقاً کی شروع می شود؟

ماهانی عزیز،

کلاس های آنلاینی که به حد نصاب رسیده اند، از هفته دوم بهمن ماه آغاز خواهند شد.

• مريم

[ 1395/05/16 9:9:20 ]

با سلام و عرض خسته نباشيد آيا براي دكتراي تاريخ ايران اسلامي نيز كتب و جزوات آموزشي داريد

با درود و
    با سپاس از انتخاب شما
    بله کتب مجموعه تاریخ در موسسه ماهان موجود می باشد.
    برای انجام مشاوره تخصصی منتظر تماس مشاورین ما باشید.
    با آرزوی موفقیت شما
    خانواده ماهان

• موسوی

[ 1395/05/16 10:30:50 ]

سلام من فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی عمران و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی گرایش استراتژی هستم برای انتخاب یکی از گرایش های دکتری مدیریت دانشگاه آزاد نیاز به مشاوره دارم و اینکه آیا موسسه ماهان بسته آموزشی در این خصوص دارد؟ با تشکر

با درود و
    با سپاس از انتخاب شما
    با توجه به اینکه موسسه آموزش عالی ماهان به صورت تخصصی در رشته مدیریت فعالیت دارد تمامی خدمات برای این رشته فعال می باشد.
    برای انجام مشاوره تخصصی منتظر تماس مشاورین ما باشید.
    با آرزوی موفقیت شما
     خانواده ماهان

• الناز

[ 1395/05/13 2:50:12 ]

با عرض سلام.میخواستم بدونم برای کنکور سال 96 کلاس های مجموعه فیزیک رو تشکیل نمیدین؟

دوست عزیز سلام
    متاسفانه خیر