آموزش مشاهده کلاس آنلاین ماهان

با سلام و خسته نباشید و تشکر از حسن انتخاب شما که ماهان را برگزیده اید .

جهت استفاده از نرم افزار کلاس آنلاین موسسه ماهان می بایست طبق دستورات زیر عمل نمایید تا بتوانید در بهترین حالت در کلاس ها شرکت نمایید .

1 . نرم افزارهایی که باید بر روی سیستم شما وجود داشته باشد عبارتند از :

1 . فلش پلیر برای ویندوزدانلود )

2. فلش پلیر برای مکدانلود )

3 . مرورگرکروم نسخه 32 بیتی( دانلود )

4. مرورگرکروم نسخه 64 بیتیدانلود )

5. مرورگرکروم برای مکدانلود )

نحوه اطلاع ازویندوز 32 و64 بیتی

* حتما مرورگر کروم وفلش پلیردرسایت ماهان رانصب کنید.
2 . در پورتال ماهان به آدرس mahanportal.ir با نام کاربری و رمز عبور خود وارد شوید .

برای دسترسی به پنل کاربری ( دانشجویی ) خود در پورتال ماهان نیاز به نام کاربری و رمز عبور می باشد که اگر از این نام کاربری و رمز عبور ذکر شده اطلاعی ندارید می توانید با شماره های زیر تماس حاصل نمایید و نام کاربری و رمز عبور خود را تحویل بگیرید .

پورتال ماهان و انتخاب گزینه ( ورود ) و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور .

با انتخاب گزینه ورود به صفحه زیر راهنمایی خواهید شد :

سپس با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پنل کاربری خود شوید . پس از وارد شدن به پنل کاربری خود و کلیک بر روی دکمه مشخص شده در تصویر زیر لیست کلاس های در دسترس شما ( کلاسهایی که در آن ثبت نام نموده اید ) نمایش داده خواهد شد .

سپس با کلیک بر روی گزینه بالا به صفحه مانند صفحه زیر راهنمایی می شوید که با انتخاب کلاس مورد نظر در ساعت معین شده لینک ورود به کلاس را مشاهده خواهید کرد .

با کلیک بر روی لینک بالا لینک ورود به کلاس را مشاهده خواهید نمود :

در این صفحه لیست جلسات کلاس انتخاب شده را مشاهده خواهید نمود و سپس بر روی لینک ورود به کلاس جلسه مورد نظر به صفحه ورود به کلاس راهنمایی خواهید شد .

کلاس کنکور کارشناسی ارشد ماهان

در این صفحه شما می بایست به صورت مهمان وارد شوید که این گزینه به صورت پیش فرض انتخاب شده است که شما با وارد کردن نام و نام خانوادگی خود به صورت انگلیسی ( فینگلیش ) و کلیک بر روی گزینه Enter Room وارد صفحه بعد ( صفحه لود شدن کلاس ) خواهید شد .

کلاس کنکور کارشناسی ارشد ماهان

با منتظر ماندن جهت لود شدن صفحه ، وارد صفحه اصلی کلاس خواهید شد که به صورت زیر خواهد بود که در تصویر زیر هریک از گزینه های موجود در صفحه کلاس آنلاین به صورت مختصر توضیح داده شده است :

کلاس کنکور کارشناسی ارشد ماهان

در تصویر بالا تمامی گزینه های موجود در صفحه توضیح داده شده است که شما می توانید با توجه به تصویر بالا به راحتی از کلاس استفاده نمایید .

نکته : در قسمت چت لطفا فینگلیش تایپ نمایید . مثال ( salam,chetor mitoonam az ghesmate chat estefade konam )

توجه : با توجه به نیاز دانشجویان عزیز به کسب تجربه استفاده از گزینه های موجود در صفحه اصلی کلاس ، زمان چند کلاس اول هر دوره ، نیم ساعت قبل از شروع ساعت رسمی کلاس آغاز خواهد شد تا شما دانشجویان عزیز بتوانید با آزمون و خطا تجربه بیشتری کسب نمایید و در اجرای کلاس اصلی بدون مشکل شرکت نمایید .

گزینه های پیشنهادی :

1 . اینترنت پرسرعت حداقل 128  و اطمینان از اتصال به اینترنت قبل از شروع کلاس .
2 . نرم افزارهای معرفی شده در قسمت اول راهنما باید قبل شروع دوره بر روی سیستمی که توسط آن وارد دوره می شوید ، نصب باشند .
3 . فراهم کردن هدفون و میکرفون برای سیستمی که توسط آن وارد دوره می شوید ، و نصب و تنظیم مناسب و صحیح بر روی سیستم .

نکته : پس از برگزاری هر جلسه از کلاس لینک فیلم ضبط شده کلاس ، پس از لینک ورود به کلاس که در پورتال ماهان موجود است قرار می گیرد که می توانید فیلم کلاس را به صورت آفلاین مشاهده نمایید .

UserImage