کلاس کنکور آنلاین کارشناسی ارشد زبان زبان شناسی

جلسه چهارم زبان شناسی - استاد درخشش

• معصومه فیاضی

[ 1397/05/10 11:43:1 ]

سلام من دانشجوی ادبیات انگلیسی هستم..علاقمندم مقطع کارشناسی ارشد هم این رشته رو ادامه بدم،ولی متاسفانه در زمینه منابع کنکور اطلاعاتی ندارم...میشه منابع کتابها و جزواتی که به صورت پرتکرار در کنکورها مطرح میشوند رو بهم معرفی کنید.ایمیل یا تلگرام.با تشکر از سایت خیلی مفیدتون.

باسلام

برای اطلاع از منابع با دفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید تا مشاور مختص رشته اتون منابع رو بهتون معرفی کنند.

باتشکر

• masira

[ 1397/05/05 3:14:57 ]

سلام لطفا مباحث منابع رو هم ذكر بفرماييد. براي قبول شدن در دانشگاه هاي دولتي از روي برنامه ريزي ماهان چگونه ميتوان عمل كرد؟

کلاس حضوری کارشناسی ارشد مجموعه زبان

و کلاس انلاین کارشناسی ارشد مجموعه زبان

و منابع کارشناسی ارشد مجموعه زبان

و  همچنین جهت پرکردن فرم مشاوره

به لینک های داده شده مراجعه فرمایید

• سمیه عالی

[ 1397/03/09 23:47:42 ]

سلام برای انتخاب رشته ارشد میخوام تصویر کارنامه ام رو بفرستم برای کارشناس. از چه طریقی باید این کار را انجام بدم؟

باسلام و احترام

متاسفانه مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد پایان پذیرفته است.

باتشکر از شما

• مونا

[ 1397/03/02 13:37:48 ]

سلام ببخشید من چند روز پیش یه پک مترجمی زبان خریداری کردم اما الان متوجه شدم دانشگاه گیلان مترجمی نداره فقط آموزش زبان داره،می خواستم بدونم امکان تعویض کتابها با پک آموزش زبان هست؟و اینکه کتاب ۸ازمون واسه کل گروه زبان انگلیسیه یا هر رشته ای یه کتاب ۸ازمون داره؟؟؟

این رو از هر نمایندگی(نمایندگی شهرستان ،تهران،فروشگاه اینترنتیو..) که خریداری کردید تماس بگیرید و در میون بگذارید.بله کتاب 8ازمون مشترک مجموعه زبان انگلیسی هست.

• نازنین

[ 1396/11/01 0:47:23 ]

با سلام. بنده فارغ التحصیل رشته شیمی نساجی در مقطع کارشناسی ارشد در دوره روزانه هستم. سوالی داشتم که با توجه به اینکه زبان انگلیسی یک رشته شناور هست میتونم در مقطع کارشناسی ارشد تغییر به این رشته بدم و در آزمون سراسری شرکت کنم؟ با تشکر

سلام دوست عزیز
    وقتتون بخیر باشه

بله امکان تغییر کد رشته وجود داره
    رشته هایی که شناور هستن هم اگر فقط یک کد رشته انتخاب بشه میتونه به عنوان رشته اصلی به حساب بیاد

• karamzade

[ 1396/04/24 22:53:36 ]

سلام من کلاس های آنلاین رو ثبت نام کردم اما ایمیلم رو که چند سال پیش باهاش ثبت نام کردم یادم نمیاد باید چیکار کنم و از چه تاریخی کلاس های آنلاین شروع میشه؟

سلام خانم کرم زاده

من یک بار تغییر کلمه عبور زدم براتون

مشکلتون حل نشده مگه

باهام تماس بگیرین

ولی مجدد براتون تغییر کلمه عبور میزنم

• احمد

[ 1396/04/20 0:59:35 ]

آقای مهدیزاده درس تئوری ترجمه رو تدریس نمیکنن؟ دوستم که پارسال کلاسای ایشون رو شرکت کرد خیلی راضی بود.

سلام خیر متاسفانه
    استاتید دیگه ای که تدریس می کنن بسیار عالی کار کردند و رتبه های برتر زیادی داشتن

• fateme

[ 1396/04/15 16:23:23 ]

سلام من چند سال پیش تو مشخصات ثبت نامی کامپیوتر رو ثبت کردم الان میخوام ویرایشش کنم زبان رو بزارم نمیشه چیکار کنم

سلام خانم کرم زاده
    من ویرایشش کردم براتون
    الان براتون زبان ثبت شده
    زاده رحیم هستم

• ادریس رحمانپور

[ 1396/04/08 11:6:7 ]

با سلام و روز بخیر
    یه شماره بهتون میدم در تلگرام در خواستتون رو بگین براتون میفرستیم
    09109019035
    خانم زاده رحیم

• نداتوکلی

[ 1396/04/05 12:10:45 ]

سلام من دانشجوی کارشناسی پروتز های دندانی هستم.میخواستم ببینم میتونم در ارشد مترجمی زبان شرکت کنم یا نه.اگر امکان پذیراست در مورد چگونگی شروع راهنمایی شوم

با سلام و روز بخیر خدمت شما
    بله امکانش هست
    در حال حاضر با توجه به اینکه در بازه زمانی تخفیف هستیم برای ثبت نام و تخفیف ویژه با خانم زاده رحیم، مسئول دپارتمان مشاوره ماهان به شماره 09109019035 در تلگرام پیام بدین ایشون کامل راهنمایی تون میکنن.

اولین قبلی1 | 2 | 3بعدی آخرین