آیین نامه ثبت نام دوره های حضوری ارشد و دکتری | موسسه ماهان

دوره حضوری مقطع کارشناسی به کارشناسی ارشد

دوره حضوری مقطع کارشناسی ارشد به دکتری

مقررات عمومی

نکته:لطفا تمامی مفاد آیین نامه را به دقت مطالعه فرمایید.

1-رعایت شئونات اسلامی وپوشش کامل (طبق مصوبه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری)برای کلیه داوطلبان الزامی است.

2-همراه داشتن کارت شناسایی یا کارت ورود به جلسه آزمون و کلاس  هنگام حضور در محل برگزاری آزمون و کلاس الزامی است بدیهی است عدم ارائه آن مانع از شرکت در آزمون می گردد.

3-هرساعت آموزشی معادل  50 دقیقه حضوردرکلاس است.

4-کلیه کلاس ها در روز و ساعت اعلام شده از طرف موسسه برگزار می گردد و در صورت هر گونه تغییر احتمالی موسسه داوطلبان را مطلع می سازد.

تذکر:درصورت نیاز به تشکیل کلاس های فوق العاده یا جبرانی  موسسه در تعیین روز و ساعت آن بر اساس شرایط اسناد کاملا مختار خواهد بود.

5-برای حضور در کلاسهای الکترونیکی داشتن اینترنت پرسرعت ضروری است و مواجه شدن دانشجو با هرگونه مشکل در این رابطه به عهده خود دانشجو می باشد.

6-موسسه مختار است در صورت نیاز، استاد اعلام شده در زمان ثبت نام را تغییر نماید ودر این صورت امکان انصراف وجود ندارد.

7-تسویه حساب مالی (پرداخت وجه نقد یا چک طبق شرایط مصوب موسسه)و تکمیل مدارک دانشجو قبل از شروع کلاس در هر رشته می بایست به طور کامل انجام شود.در غیر اینصورت موسسه

اقدامات لازم جهت منع حضور دانشجو در کلاس را انجام می دهد.

8-بدیهی است در صورت پذیرفته شدن داوطلب در آزمون ورودی دانشگاه ها نام وی از طرف موسسه رسما اعلام خواهد گردید.

9-تشکیل حتی یک جلسه از یک درس در هر رشته به منزله شروع دوره در آن رشته می باشد.

10-شروع هر ترم بر اساس ضرورت های ممکن است حداکثر تا یک هفته به تاخیر افتد.

11-تکمیل فرم ثبت نام و عقد قرارداد به منزله آگاهی از تمام شرایط آیین نامه بوده و دانشجو باید به تمام مفاد آن پایبند باشد.

شرایط درخواست تغییر در ثبت نام و انصراف

1-انتقال دروس به ترم بعدحداکثر تا هشت روز پس از شروع کلاس امکانپذیر است.بدیهی است حداکثر 2 هفته قبل ازشروع ترم آینده دانشجو ملزم به انجام ثبت نام مجدد دروس انتقالی می باشد.

لازم به ذکر است ثبت نام در ترم جدید با شرایط جدید اعلام شده از طرف موسسه صورت می پذیرد.

2-انصراف از دروس به هر دلیلی اعم از:بیماری،خدمت سربازی،عدم توانایی درس خواندن،انتقال وماموریت های اداری،مسافرت های داخلی و خارجی ،مشکلات خانوادگی، مشکلات دانشگاهی یا

مالی و غیره برای تمامی ثبت نام کنندگان به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداختی  مسترد نمی گردد.

3-انصراف از دروس انتقالی داده شده به ترم بعد به هر دلیل اعم از تغییر استاد تغییر ساعت وموارد ذکر شده فوق از طرف موسسه پذیرفته نخواهد شد.

4-داوطلب می بایست هر گونه درخواست (اعم از تغییر- جابجایی گروه- انصراف و ...) خود رابه صورت مکتوب به مسئول اموردانشجویی تحویل داده و رسید آن را اخذ نماید.

تذکر:داوطلب می بایست صرفا در تاریخ اعلام شده توسط مسئول مربوطه جهت انجام مراحل اداری به واحد مربوطه مراجعه نماید.

تقاضای ثبت نام دارم ومتعهد به رعایت مقررات داخلی موسسه می باشم.

• بهادران

[ 1398/02/12 23:8:57 ]

باسلام. من بسته کتب آمادگی دکتری رو از نمایشگاه امسال خریداری کردم. چرا کتاب متون فقه در این پک وجود نداره؟ باتشکر

برای پیگیری کتاب های خود در مقطع ارشد و دکتری با شماره 0218506 و واحد کتاب تماس حاصل نمایید.

• زهره

[ 1398/02/11 2:53:7 ]

سلام آیا کتاب مجموعه سوالات کنکور ارشد با پاسخ تشریحی گروه بیوتکنولوژی در کشاورزی رو دارین؟

موسسه ماهان در رشته کشاورزی در مقطع ارشد و دکتری هیچ خدماتی ارائه نمی دهد.

• اکبر

[ 1398/02/02 14:13:38 ]

با سلام و احترام از داوطلبین رتبه های برتر(تک رقمی) کنکور دکتری توسط موسسه ماهان تقدیر بعمل می آید؟ در صورتی که از خدمات موسسه ماهان استفاده نشده باشد.

سلام و احترام

ضمن ارزوی موفقیت برای شما با 0218506 تماس حاصل نمایید تا تیم پشتیبانی شمارا راهنمایی فرمایند.

• فرید

[ 1397/12/07 3:55:12 ]

مدت زمان رسیدن محصول در شهرستان ها تقریبا چند روز طول میکشه؟

با سلام واحترام

معمولا سه روز کاری

• R

[ 1397/11/12 21:0:43 ]

با سلام آیا پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری ریاضی محض ۹۷ رو دارید؟؟

برای دریافت پاسخ نامه به ادرس سایت ماهان مراجعه کرده و مقطع و رشته خود را انتخاب بفرمایید.

• عاشوری

[ 1397/11/08 15:18:19 ]

سلام . کلاس های نکته و تست برای رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد چه زمانی است ؟ مدت زمانش چقدره ؟

برنامه کلاس نکته و تست ارشد مدیریت مالی در لینک جاری در اختیار شماست و برای مشاوره و اطلاع از قیمت با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• سارا احمدی مقدسی

[ 1397/10/19 22:18:19 ]

برای پیگیری امور اموزش خود با شماره 0218506 تماس گرفته و با مسئول اموزش اقای صالحی فر صحبت بفرمایید.

• حسین کریمی

[ 1397/10/19 13:43:11 ]

سلام،از فارغ التحصیلی زمان زیادی سپری شده،نگاهی به کتاب ها داشتم ، یادآوری مطالب مشکل هست ،نمونه ای از کلاسهای آنلاین و دیدم وپسندیدم هم باشه کمک خوبیه.

برای اطلاع از برنامه کلاس انلاین خود از طریق سایت مقطع و رشتتون رو انتخاب بفرمایید و روز و ساعت کلاس رو مشاهده نمایید برای خرید با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• قیداری

[ 1397/10/18 13:37:59 ]

سلام شما خدمات درباره رشته حقوق اسلامی درمقطع دکتری دارین?

سلام وقت  شما بخیر

برای اطلاع از رشته هایی که خدمات آن در موسسه موجود هستند به سایت مراجعه کرده و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• مهدی قادری

[ 1397/10/10 11:55:2 ]

باسلام و عرض خسته نباشید چرا در مجموعه شما برای گروه آموزش عالی خدماتی وجود ندارد؟ حداقل یک مصاحبه با رتبه های تک رقمی این رشته داشته باشید باتشکر

سلام وقت بهیر

موسسه ماهان برای تحصیلات تکمیلی تمام خدمات مربوطه شامل : کتاب آموزشی ، کلاس های حضوری و آنلاین ،آزمون های آزمایشی ، بسته مشاوره ، منابع موجود و مصاحبه با رتبه های برتر را دارد و از سایت می توانید تمامی آنها را مشاهده کنید.

برای اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین