آیین نامه ثبت نام دوره های حضوری ارشد و دکتری | موسسه ماهان

دوره حضوری مقطع کارشناسی به کارشناسی ارشد

دوره حضوری مقطع کارشناسی ارشد به دکتری

مقررات عمومی

نکته:لطفا تمامی مفاد آیین نامه را به دقت مطالعه فرمایید.

1-رعایت شئونات اسلامی وپوشش کامل (طبق مصوبه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری)برای کلیه داوطلبان الزامی است.

2-همراه داشتن کارت شناسایی یا کارت ورود به جلسه آزمون و کلاس  هنگام حضور در محل برگزاری آزمون و کلاس الزامی است بدیهی است عدم ارائه آن مانع از شرکت در آزمون می گردد.

3-هرساعت آموزشی معادل  50 دقیقه حضوردرکلاس است.

4-کلیه کلاس ها در روز و ساعت اعلام شده از طرف موسسه برگزار می گردد و در صورت هر گونه تغییر احتمالی موسسه داوطلبان را مطلع می سازد.

تذکر:درصورت نیاز به تشکیل کلاس های فوق العاده یا جبرانی  موسسه در تعیین روز و ساعت آن بر اساس شرایط اسناد کاملا مختار خواهد بود.

5-برای حضور در کلاسهای الکترونیکی داشتن اینترنت پرسرعت ضروری است و مواجه شدن دانشجو با هرگونه مشکل در این رابطه به عهده خود دانشجو می باشد.

6-موسسه مختار است در صورت نیاز، استاد اعلام شده در زمان ثبت نام را تغییر نماید ودر این صورت امکان انصراف وجود ندارد.

7-تسویه حساب مالی (پرداخت وجه نقد یا چک طبق شرایط مصوب موسسه)و تکمیل مدارک دانشجو قبل از شروع کلاس در هر رشته می بایست به طور کامل انجام شود.در غیر اینصورت موسسه

اقدامات لازم جهت منع حضور دانشجو در کلاس را انجام می دهد.

8-بدیهی است در صورت پذیرفته شدن داوطلب در آزمون ورودی دانشگاه ها نام وی از طرف موسسه رسما اعلام خواهد گردید.

9-تشکیل حتی یک جلسه از یک درس در هر رشته به منزله شروع دوره در آن رشته می باشد.

10-شروع هر ترم بر اساس ضرورت های ممکن است حداکثر تا یک هفته به تاخیر افتد.

11-تکمیل فرم ثبت نام و عقد قرارداد به منزله آگاهی از تمام شرایط آیین نامه بوده و دانشجو باید به تمام مفاد آن پایبند باشد.

شرایط درخواست تغییر در ثبت نام و انصراف

1-انتقال دروس به ترم بعدحداکثر تا هشت روز پس از شروع کلاس امکانپذیر است.بدیهی است حداکثر 2 هفته قبل ازشروع ترم آینده دانشجو ملزم به انجام ثبت نام مجدد دروس انتقالی می باشد.

لازم به ذکر است ثبت نام در ترم جدید با شرایط جدید اعلام شده از طرف موسسه صورت می پذیرد.

2-انصراف از دروس به هر دلیلی اعم از:بیماری،خدمت سربازی،عدم توانایی درس خواندن،انتقال وماموریت های اداری،مسافرت های داخلی و خارجی ،مشکلات خانوادگی، مشکلات دانشگاهی یا

مالی و غیره برای تمامی ثبت نام کنندگان به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداختی  مسترد نمی گردد.

3-انصراف از دروس انتقالی داده شده به ترم بعد به هر دلیل اعم از تغییر استاد تغییر ساعت وموارد ذکر شده فوق از طرف موسسه پذیرفته نخواهد شد.

4-داوطلب می بایست هر گونه درخواست (اعم از تغییر- جابجایی گروه- انصراف و ...) خود رابه صورت مکتوب به مسئول اموردانشجویی تحویل داده و رسید آن را اخذ نماید.

تذکر:داوطلب می بایست صرفا در تاریخ اعلام شده توسط مسئول مربوطه جهت انجام مراحل اداری به واحد مربوطه مراجعه نماید.

تقاضای ثبت نام دارم ومتعهد به رعایت مقررات داخلی موسسه می باشم.

• Aa

[ 1397/07/22 20:17:56 ]

سلام. شما پکیج دکتری ریاضی رو ندارید؟؟

خیر متاسفاه خدماتی برای رشته ریاضی نداریم

• الهام موقرمقدم

[ 1397/07/22 18:26:14 ]

سلام من لیسانس مهندسی برق دارم می خواستم بدونم کلاس واسه رشته تاریخ ، در شهر مشهد هست ، اگه کل رشته رو ندارید کلاس کلاس های عربی و زبانتون مناسب این رشته هس؟

سلام خیر متاسفانه خدماتی برای این رشته نداریم.

• javidani

[ 1397/07/22 13:6:53 ]

باسلام. من در رشته شیمی فیزیک در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده ام. حالا برای دکتری در رشته شیمی فیزیک میخواستم در کنکور شرکت کنم. اگر از اواخر مهر ماه شروع به خواندن کنم از چه کتابی استفاده کنم؟

• نادر بابایی

[ 1397/07/22 13:58:23 ]

سلام. موسسه ماهان منابع و کتاب ها و مباحث فنی مهندسی ، رشته برق وجود نداره ؟

• نرگس محمودی

[ 1397/07/20 14:1:51 ]

سلام .خسته نباشید.شما کتاب جامع تست برای دکتری شهرسازی ندارید؟؟؟

• javad

[ 1397/07/15 0:19:54 ]

behtarin matlab moshaverie ke ta alan khoundam mrc

خواهش میکنم

موفق و پیروز باشید.

• محمدرمضانی

[ 1397/07/14 1:22:39 ]

سلام وخداقوت چراارشدفقه وحقوق روندارین؟من واسه ارشدفقه وحقوق چی بخونم

• Zahra

[ 1397/07/13 18:9:8 ]

سلام.میبخشید مهندسی هسته ای گرایش کاربرد پرتو در دانشگاه شریف حدودا چه رتبه ای نیاز داره؟

سلام وقتتون بخیر

متاسفانه موسسه ماهان خدمات واطلاعاتی برای این رشته ندارد.

• لادن

[ 1397/07/13 17:16:6 ]

با سلام، من لیسانس مدیریت صنعتی دارم. آیا امکانش هست که برای ارشد در کنکور علوم تربیتی گرایش مدیریت آموزشی شرکت کنم؟

سلام وقتتون بخیر

بله محدودیتی برای شرکت ندارید.

• reera

[ 1397/07/12 22:48:18 ]

سلام رشته کارآفرینی رو ندارید توی آزمون هاتون؟

برای اطلاع از آزمون های آزمایشی با شماره 0218506 تماس حاصل فرمایید

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین