آیین نامه ثبت نام دوره های حضوری ارشد و دکتری | موسسه ماهان

دوره حضوری مقطع کارشناسی به کارشناسی ارشد

دوره حضوری مقطع کارشناسی ارشد به دکتری

مقررات عمومی

نکته:لطفا تمامی مفاد آیین نامه را به دقت مطالعه فرمایید.

1-رعایت شئونات اسلامی وپوشش کامل (طبق مصوبه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری)برای کلیه داوطلبان الزامی است.

2-همراه داشتن کارت شناسایی یا کارت ورود به جلسه آزمون و کلاس  هنگام حضور در محل برگزاری آزمون و کلاس الزامی است بدیهی است عدم ارائه آن مانع از شرکت در آزمون می گردد.

3-هرساعت آموزشی معادل  50 دقیقه حضوردرکلاس است.

4-کلیه کلاس ها در روز و ساعت اعلام شده از طرف موسسه برگزار می گردد و در صورت هر گونه تغییر احتمالی موسسه داوطلبان را مطلع می سازد.

تذکر:درصورت نیاز به تشکیل کلاس های فوق العاده یا جبرانی  موسسه در تعیین روز و ساعت آن بر اساس شرایط اسناد کاملا مختار خواهد بود.

5-برای حضور در کلاسهای الکترونیکی داشتن اینترنت پرسرعت ضروری است و مواجه شدن دانشجو با هرگونه مشکل در این رابطه به عهده خود دانشجو می باشد.

6-موسسه مختار است در صورت نیاز، استاد اعلام شده در زمان ثبت نام را تغییر نماید ودر این صورت امکان انصراف وجود ندارد.

7-تسویه حساب مالی (پرداخت وجه نقد یا چک طبق شرایط مصوب موسسه)و تکمیل مدارک دانشجو قبل از شروع کلاس در هر رشته می بایست به طور کامل انجام شود.در غیر اینصورت موسسه

اقدامات لازم جهت منع حضور دانشجو در کلاس را انجام می دهد.

8-بدیهی است در صورت پذیرفته شدن داوطلب در آزمون ورودی دانشگاه ها نام وی از طرف موسسه رسما اعلام خواهد گردید.

9-تشکیل حتی یک جلسه از یک درس در هر رشته به منزله شروع دوره در آن رشته می باشد.

10-شروع هر ترم بر اساس ضرورت های ممکن است حداکثر تا یک هفته به تاخیر افتد.

11-تکمیل فرم ثبت نام و عقد قرارداد به منزله آگاهی از تمام شرایط آیین نامه بوده و دانشجو باید به تمام مفاد آن پایبند باشد.

شرایط درخواست تغییر در ثبت نام و انصراف

1-انتقال دروس به ترم بعدحداکثر تا هشت روز پس از شروع کلاس امکانپذیر است.بدیهی است حداکثر 2 هفته قبل ازشروع ترم آینده دانشجو ملزم به انجام ثبت نام مجدد دروس انتقالی می باشد.

لازم به ذکر است ثبت نام در ترم جدید با شرایط جدید اعلام شده از طرف موسسه صورت می پذیرد.

2-انصراف از دروس به هر دلیلی اعم از:بیماری،خدمت سربازی،عدم توانایی درس خواندن،انتقال وماموریت های اداری،مسافرت های داخلی و خارجی ،مشکلات خانوادگی، مشکلات دانشگاهی یا

مالی و غیره برای تمامی ثبت نام کنندگان به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداختی  مسترد نمی گردد.

3-انصراف از دروس انتقالی داده شده به ترم بعد به هر دلیل اعم از تغییر استاد تغییر ساعت وموارد ذکر شده فوق از طرف موسسه پذیرفته نخواهد شد.

4-داوطلب می بایست هر گونه درخواست (اعم از تغییر- جابجایی گروه- انصراف و ...) خود رابه صورت مکتوب به مسئول اموردانشجویی تحویل داده و رسید آن را اخذ نماید.

تذکر:داوطلب می بایست صرفا در تاریخ اعلام شده توسط مسئول مربوطه جهت انجام مراحل اداری به واحد مربوطه مراجعه نماید.

تقاضای ثبت نام دارم ومتعهد به رعایت مقررات داخلی موسسه می باشم.

• ابوالفضل

[ 1397/06/30 12:38:20 ]

سلام ببخشید من هزینه رو پرداخت کردم اما هیچ اطلاعاتی در فرم پرداخت از مشخصات و آدرس نیست .ببخشید از کجا باید نگاه کنم آیا درست انجام دادم ممنون میشم راهنمایی کنین

راهنمای خرید از فروشگاه آنلاین موسسه ماهان بصورت کامل در قسمت فروشگاه آنلاین سایت قرار داده شده و اگر خریدتان تکمیل شده باشد بصورت پیامک به شما اطلاع داده میشود.ومیتوانید برای اطلاع بیشتربا شماره 0218506 تماس حاصل فرمایید.

• یاسمن

[ 1397/06/28 0:53:39 ]

سلام.برای رشته مهندسی پزشکی چه بسته اموزشی پیشنهاد میکنید؟ و آیا کلاس های انلاین برای این رشته دارید؟

باسلام و احترام

اگر گرایشتان بیوالکتریک میباشد باید بسته های رشته الکترونیک و برق را تهیه نمایید .و اگر گرایشتان بیو مکانیک میباشد باید بسته های رشته مکانیک را تهیه نمایید و اگر گرایش بیومتریال باشد باید بسته های رشته شیمی را تهیه نمایید .

برای اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• مهدیه

[ 1397/06/23 11:1:18 ]

سلام خسته نباشید... میخواستم یه نمونه از آزمون آزمایشی جامع ماهان داشته باشم از کجا میتونم تهیه کنم...

با مراجعه به دفتر مرکزی موسسه آموزش عالی آزاد ماهان میتوانید نمونه آزمون های آزمایشی جامع  را تهیه نمایید.

• مهسا بزرگی

[ 1397/06/18 20:25:48 ]

سلام،یک سوال از حضورتون داشتم،من کارشناسی مهندسی پرتو پزشکی دارم و میخواستم برای سال 98 برای ارشد در رشته ی روانشناسی بالینی تحصیل کنم،قصد داشتم در کلاسهای کنکور ثبت نام کنم،میخواستم بدونم برای پاییز 97 برای رشته روانشناسی کلاس برگزار میکنید؟و ثبت نام چه زمانی صورت میگیره؟

درحال حاضر برای رشته کارشناسی ارشد روانشناسی کلاس آنلاین و کلاس حضوری برای ترم پاییز برگزار میشود.

برای اطلاع از نحوه پرداخت شهریه با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• زهرا

[ 1397/06/18 16:32:24 ]

سلام.خسته نباشید...میخواستم بدونم کتابا چند روزه تحویل داده میشن؟

ارسال کتاب به تهران یک روز کاری و برای شهرستان 4 روز کاری میباشد .برای خرید منابع کارشناسی ارشد و دکتری به فروشگاه آنلاین موسسه ماهان مراجعه نمایید.

• اسما

[ 1397/06/16 23:36:58 ]

سلام خسته نباشید من پکیج کتابهای ارشد آموزش ابتدایی رو میخوام سفارش بدم باید علوم تربیتی شماره چند رو انتخاب کنم؟؟؟؟

رشته مجموعه علوم تربیتی 1117 شامل 9 گرایش میباشد که آموزش و پرورش جز گرایش 9 از مجموعه علوم تربیتی میباشد که طبق دفترچه سازمان سنجش ارائه شده.

• علی حسن زاده

[ 1397/05/22 22:52:14 ]

به نام خدا باسلام آیا منابع آزمون دکتری حقوق بین الملل را دارید؟

با سلام واحترام

منابع دکتری حقوق را از فروشگاه آنلاین موسسه آموزش عالی آزاد ماهان میتوانید تهیه نمایید.

• مینا

[ 1397/05/20 9:47:54 ]

سلام ، کلاس آنلاین برای کنکور ارشد کامپیوتر ۹۸ ، برگزار نمیکنید ؟

با سلام واحترام

در حال حاضر کلاس های حضوری کارشناسی ارشد کامپیوتر در حال برگزاری میباشد.

باتشکر

• مهدی درودیان مطلق

[ 1397/05/18 13:45:21 ]

سلام خسته نباشید چرا تو این لیست درساتون دروس شیمی وجود نداره همش کامپیوتر و مدیریت هست میشه دروس شیمی رو هم بگذارین ؟

با مراجعه به سایت ماهان و قسمت فروشگاه آنلاین میتوانید لیست دروس ارائه شده به همراه منابع را مشاهده نمایید.

باتشکر

• بهاره

[ 1397/05/16 15:52:14 ]

سلام خسته نباشيد ميخواستم تاريخ دقيق شروع كلاس هاي مجموعه علوم سياسي رو بپرسم. چون بين موارد بالا نبود. ممنونم

برنامه زمانبندی شروع کلاس های کارشناسی ارشد و دکتری خدمت شما توسط لینک ارائه میشود.

با تشکر

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین