برنامه کلاس های آنلاین ترم پاییز 97 کارشناسی ارشد | روانشناسی عمومی

مجموعه روانشناسی عمومی (1133)

برنامه کلاس‌های ارشد  موسسه آموزش عالی آزاد ماهان

کلاس‌های آنلاین کارشناسی ارشدپاییز 1397

شروع دوره آبان ماه

نام درس

گروه

ساعت

نام استاد

دروس تخصصی

آمار و روش تحقیق

علم‌النفس

روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی

روانشناسی رشد

روانشناسی عمومی

روانشناسی بالینی

روانشناسی فیزیولوژیک و انگیزش و هیجان

مرتضوی

زبان تخصصی

آزادفر

روزهای برگزاری کلاس ارشد  مجموعه روانشناسی عمومی (1133)

نام درس

جمعه 14-17

• سجاد

[ 1397/06/21 15:43:52 ]

سلام خسته نباشید میخوام بدونم بودجه بندی سوالات علوم ازمایشگاهی 1 رو دارین که در اختیارمون بزارین ؟ یعنی چه سر فصل هایی چه مقدار سوال میاد ؟ با تشکر

جهت کسب اطلاع از رشته مذکور فرم مشاوره تخصصی را پرنموده و یا با شماره تلفن 0218506 تماس حاصل فرمایید.

• Soheila

[ 1397/03/16 17:18:47 ]

باسلام آیا موسسه ماهان کلاس حضوری در مشهد داره؟

باسلام

خیر

• پوریا

[ 1397/03/09 18:9:27 ]

سلام ببخشید میخواستم بپرسم با رتبه ۷۰۰ امکان قبولی روانشناسی بالینی دانشگاه علوم تحقیقات هست ؟ و کلا این دانشگاه تا چه رتبه ای در این رشته دانشجو میپذیره

سلام دوست عزیز

به احتمال زیاد بله.

برای مشاوره تخصصی رایگان با اموزشگاه ماهان شماره 021-8506 تماس بگیرید.

موفق باشید.

• جواد حجتی

[ 1397/02/08 11:17:57 ]

با سلام و احترام من مدرک سطح دو حوزه ( معادل کارشناسی) دارم و شاغل(رسمی) در آموزش و پرورش هستم. تمایل دارم که در مقطع کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی در سال آینده(1398) شرکت کنم. لطفا بنده رو راهنمایی کنید که آیا قبولی من در این رشته با توجه به اینکه رشته کارشناسی ام روانشناسی نیست آمکان پذیر است یا نه؟ و اگر امکان پذیره چطوری باید از الان برنامه ریزی کنم تا سال آینده در این رشته پذیرفته شوم؟ممنون

داوطلب گرامی برنامه ریزیتون رو شروع کنیدمشکلی نداره میتونیدشرکت کنید.برای برنامه ریزی هم حتما از دروس تخصصی شروع کنید.و چندتا از کلاس های تخصصی رشته روانشناسی رو شرکت کنید تا بهتون کمک کنه ما هم در موسسه ماهان کلاس های انلاین رو داریم که میتونه کمک خوبی برای روند بهتر پیشبرد درسی بهتون بکنه.

• سمیه

[ 1397/01/23 17:29:25 ]

پکیج آموزش گروهی سخت رویی را میخواستم

سلام خدمت شما دوست بزرگوار

متاسفانه ماهان این رشته را کار نمیکند

• یاسمن

[ 1397/01/22 22:17:56 ]

سلام وعرض ادب بنده کارشناسی رشته الهیات خوندم و میخواستم برای کنکور ارشد سال 98 روانشناسی بخونم میخواستم بپرسم امکانش برای سال آینده با توجه به موضوع ادغام وزارت علوم با وزارت بهداشت هست؟چون اینطور که گفته شده احتمالا امکانش برای کسانی که میخوان تغییر رشته بدن نیست.

با سلام خدمت شما دوست عزیز

به اطلاع برسانم که تمام قوانین و مسائل انتخاب رشته تا زمان رسیدن دفترچه های هر سال مشخص نیست در رابطه با رشته ای که فرمودین در وزارت علوم تغییر رشته میتواند انجام بگیرد اما وزارت بهداشت به این دلیل که ماهان کار نمی کند اطلاعاتی در دسترس نیست .

• امیر

[ 1397/01/14 13:21:50 ]

عرض ادب من کارشناسی ناپیوسته رشته آسیب شناسی اجتماعی گرایش پیشگیری دارم میخوام برای ارشد روانشناسی بالینی بخونم.آیا میتونم یا نه؟

سلام دوست عزیز،

بله مشکلی نیست مجاز به تغییر رشته هستید.
    با آرزوی موفقیت شما.

• مهسسا

[ 1396/11/26 20:58:34 ]

سلام من محصولات کنکور ارشد روانشناسی رو از موسسه آموزشی کیهان با قیمت خیلی بالا خریداری کردم ولی کپی کتب مرجع هستن و هیچگونه نکته ای ندارند و الان روی دست من موندند . الان خاستم طبق تعریف خیلی خوب و آمارر بالای قبولی ها از شما بسته خریداری کنم قیمت بسته ارشد روانشناسی چقدر هست متشکرم.

سلام خدمت شما

برای تهیه پکیج کتب ماهان که خلاصه شده از کتابهای مرجع هستند و شرح درس نکته و تست هستن میتونید با خانم زاده رحیم به شماره 09109019035 در تلگرام پیام بدین ایشون با تخفیف شما رو ثبت نام می کنند
    روز خوش

• فردین

[ 1396/11/18 17:19:9 ]

سلام، ببخشید برای کنکور وزارت بهداشت هم خدمادارید؟مانند کنکور ارشد رشته روانشناسی بالینی وزارت بهداشت؟

خیر ماهان فقط برای رشته هایی که تحت پوشش وزارت علوم هستن خدمات ارائه می کند.
    وزارت بهداشت نداریم

• فاطمه

[ 1396/11/02 11:37:33 ]

سلام من کتاب های ماهان رو برای ارشد روانشناسی گرفتم در حال خوندم بعد وکه تستارو میزنم اصلن تو درس نامه نیست میتونیم راهنمایین کنیم لطفن

با سلام دوست عزیز،

اصولا سوالات جامع تر از متن درس هستند، برای توضیحات بیشتر منتظر تماس مشاورین ما باشید.
    با آرزوی موفقیت شما...

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6بعدی آخرین