برنامه کلاس های حضوری ترم پاییز 97 کارشناسی ارشد-مجموعه مهندسی عمران

مجموعه مهندسی عمران (1264)

برنامه کلاس‌های ارشد  موسسه آموزش عالی آزاد ماهان

کلاس‌های کارشناسی ارشد پاییز  1397

شروع دوره آبان ماه

نام درس

گروه

ساعت

نام استاد

زبان عمومی

دکتر رمضان نیا

مقاومت مصالح و تحلیل سازه

دکتر شیرزادی

سیالات و هیدرولیک

استاد عاجلو

مکانیک خاک و پی

استاد مدعو

راهسازی و روسازی راه

استاد انوری

روزهای برگزاری کلاس ارشد مهندسی عمران(1264)

نام درس

شماره کد

نام استاد

روز و ساعت

زبان عمومی

دکتر رمضان نیا

یکشنبه 30/20-30/16

مقاومت مصالح و تحلیل سازه

دکتر شیرزادی

جمعه 20-14/30

سیالات و هیدرولیک

استاد عاجلو

جمعه 12- 8

مکانیک خاک و پی

استاد مدعو

پنجشنبه 14- 8

راهسازی و روسازی راه

استاد انوری

دیماه

ماهان،کارشناسی ارشد،دکتری  فرم مشاوره رایگان دوره آمادگی کارشناسی ارشد با مشاورین تخصصی رشته شما ( پاییز 97 )

جهت خرید بسته کلاس حضوری و تک درس کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی عمران کلیک نمایید.         خرید آنلاین

• مسافر

[ 1397/04/20 7:0:29 ]

با سلام بنده در کنکور ارشد 97 عمران ، رتبه 30 کشوری را کسب کرده ام ... در صورت تمایل در زمینه مشاوره و تبلیغات آمادگی همکاری با موسسه ی خوبتون رو دارم ...

برای مواردی همچون همکاری میتوانید با دفتر مرکزی موسسه ماهان تماس داشته باشیدتا راهنمایی های لازم راخدمتتون ارائه دهند.0218506

• مهدی

[ 1397/04/16 19:10:51 ]

سلام و خسته نباشید شما منابع یا کلاسهای مهندسی HSEرو دارید ? اگر دارید چگونه میتونم از کلاسها یا منابع شما استفاده کنم

برای آشنایی و استفاده از منابع کارشناسی ارشد می توانید به سایت موسسه ماهان مراجعه نمایید و برای خرید منابع به صفحه فروشگاه آنلاین سر بزنید.

• علی

[ 1397/04/08 16:20:14 ]

سلام با رتبه 6078 امیدی به روزانه یا شبانه رشته های کم طرفدار هست

سلام دوست عزیز

سلام خیر.

برای مشاوره تخصصی رایگان با اموزشگاه ماهان شماره 021-8506 تماس بگیرید.

موفق باشید.

• saadi

[ 1397/03/29 22:57:29 ]

با سلام ببخشید با رتبه ی ۱۰۸۴ در کنکور ارشد عمران امسال ،راه و ترابری کجا قبول میشوم؟

اینکه کجا و چه دانشگاهی قبول میشید قابل پیش بینی نیست و هر سال متفاوت است.

• samira

[ 1397/03/12 14:15:20 ]

سلام خسته نباشید ببخشید با رتبه 3900 آیا گرایشی روزانه در دانشگاه کرمان یا یزد قبول میشم؟شبانه کدام گرایش؟ لطفا پاسخ بدید(متاسفانه هزینه مشاوره انتخاب رشته برایم مقدور نیست)

شبانه احتمال هست که قبول بشید باز میتونید برای یک سری سوالات این چنین رایگان مشاوره کنید با 0218506تماس حاصل فرمایید.

• امیر حسینی

[ 1397/01/31 8:9:53 ]

سلام وقتتون بخیر باشه میتوانید برای مشاوره دکتری خود مبلغی که خدمتتون اعلام میکنم راواریز کنید وانتخاب رشته تلفنی و غیر حضوری داشته باشید برای کسب اطلاعات بیشتر باشماره موسسه 0218506تماس بگیرید.

• Mohamad nouri

[ 1396/12/02 19:15:48 ]

سلام وقت بخیر ببخسید یه سوال داشتم: اگه ارشد عمران قبول بشم ولی واسه ترم پاییز سال اینده 12واحد از کارشناسیم مونده باشه میتونم ترم اول ارشد رو مرخصی بگیرم یا اصلا راهی وجود داره که دانشجوی ارشد بشم؟؟ممنون از پاسخگویتون

طبق مدارکی که برای ثبت نام و همچنین قبولی در ارشد ،لازم است که مقطع کارشناسی خود را به پایان برسانیدتابتوانید در کنکور و همچنین دانشگاه ورود پیدا کنید.

• خسروخسروی

[ 1396/10/18 9:34:57 ]

با سلام من سالد93 لیسانس مهندسی عمران با گرایش اب وفاضلاب را گرفتم تصمیم دارم ادامه تحصیل بدم چون شاغل هستم نمی تونم کلا س شرکت کنم من چه روشی را برای اماده شدن در پیش بگیرم که بتوتنم درکنکور ارشد شرکت کنم دررشته خودم.ممنون می شم اگه کمکم کنید.

درود دوست عزیز

اگر احساس نیاز به شرکت در کلاسها میکنید اما فرصت حضور در کلاسها را ندارید میتوانید از خدمات کلاسهای آنلاین استفاده کنید و کلاسها را در منزل خود پیگیری کنید،

هم چنین می توانید از مشاوران دپارتمان فنی مهندسی ماهان کمک بگیرید.

با آرزوی موفقیت شما

• الهه

[ 1396/09/07 19:21:16 ]

سلام..من دانشجوی کارشناسی عمران هستم و میخواهم در آزمون کارشنارسی ارشد سال 97 شرکت کنم..لذا سوال من اینست که من میخواهم در کنار کنکور رشته عمران ،آزمون ارشد رشته حسابداری را هم بدهم..آیا امکان پذیر است..؟ و اینکه کلا دانشجوهای لیسانس عمران میتوانند کلا فقط یک آزمون دهند و آن هم ارشد حسابداری باشد؟؟؟ لطفا با توجه به اینکه 10روز دیگر ثبت نام آزمون ارشد میباشد به سوال من پاسخ دهید هرچه سریعتر..

سلام خدمت شما

رشته حسابداری رشته شناور نیست
    شما نمیتونید در کنار عمران رشته حسابداری رو شرکت کنید
    لیست رشته های شناور که شما میتونید به عنوان رشته دوم انتخاب کنید مشخص و در سایت سازمان سنجش قرار داده شده و قابل دانلود می باشد

• امید پینه دوز تبریزی

[ 1396/08/16 2:27:10 ]

سلام دوست عزیز

هر چه سریع تر درس هارو شروع کنید زودتر به تسلط میرسید و زمان بیشتری برای مرور-تست زنی و رفع اشکال خواهید داشت

برای مشاوره تخصصی رایگان با اموزشگاه ماهان شماره 021-8506 تماس بگیرید.

موفق باشید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4بعدی آخرین