راهکار برای پرمشغله ها | کنکور ارشد و دکتری 99

رویایی به نام قبولی در مقطع ارشد و دکتری در دانشگاه های معتبر یا روزانه.
** در سالهای گذشته و با افزایش تمایل جامعه به سمت تحصیلات تکمیلی، ضرورت ارائه راهکارهایی جهت برقراری عدالت آموزشی هرچه بیشتر احساس می
شود.
بر اساس نتایج تحقیقات بعمل آمده توسط تیم آموزشی ماهان در سال ۹۷، یکی از بزرگترین دغدغه های شاغلین و کارمندان این است که چگونه می توان با داوطلبینی که بعضا تا ۱۰ ساعت در روز مطالعه دارند رقابت کرد و در آزمونهای دکتری و کارشناسی ارشد پذیرفته شد؟ و همین مسئله باعث ناامیدی بسیاری از داوطلبین شاغل و انصراف ایشان می گردد. اما راهکار برای این دسته از داوطلبین در جایی خارج از منابع است…
راهکار برای پرمشغله ها:
طبق نتایج تحقیقات فوق، برخلاف تفکر اکثر که مطالعه‌ی زیاد را موثر در قبولی کنکور دانسته اند، همیشه برنده ی رقابت کنکور کسی بوده است که هدفمند مطالعه نموده و این به معنی شناخت دقیق مباحث کلیدی و سرفصل های پرتکرار است. آیا می دانید که با روزی ۳ ساعت مطالعه و یادگیری نیز می توان نتایجی بسیار درخشان تر از مطالعه زیاد منابع کسب کرد؟ بر اساس تجربیات کاربردی هیئت علمی ماهان که سالها در زمینه کنکور دکتری و کارشناسی ارشد فعالیت داشته اند و نتایجی که در سالهای گذشته کسب شد و منجربه تقدیم چندین رتبه ی برتر به جامعه آموزشی کشور گردید، به نظر می رسد که ضرورت عمل به الگویی دقیق برای شناخت و یادگیری مباحث پرتکرار و نکات کلیدی کنکور دکتری و کارشناسی ارشد از اهمیت بسزایی برخوردار باشد. بنابراین دپارتمان تخصصی ارشد و دکتری ماهان مفتخر است که ضمن آنالیز دقیق توانایی های هرکدام از داوطلبین و بر مبنای وظیفه ی ذاتی خود، بصورت رایگان راهکاری ویژه برای هر داوطلب ارائه نموده و به شاغلین و پرمشغله ها کمک نماید که با روزی ۳ ساعت مطالعه، به نتایج مطلوب دست یابند.
لذا داوطلبینی که تمایل به دریافت مشاوره رایگان با اساتید، رتبه های برتر و مشاورین ماهان دارند، می توانند از طریق تکمیل فرم زیر از این خدمات بهره مند گردند.

• بهادران

[ 1398/02/12 23:8:57 ]

باسلام. من بسته کتب آمادگی دکتری رو از نمایشگاه امسال خریداری کردم. چرا کتاب متون فقه در این پک وجود نداره؟ باتشکر

برای پیگیری کتاب های خود در مقطع ارشد و دکتری با شماره 0218506 و واحد کتاب تماس حاصل نمایید.

• زهره

[ 1398/02/11 2:53:7 ]

سلام آیا کتاب مجموعه سوالات کنکور ارشد با پاسخ تشریحی گروه بیوتکنولوژی در کشاورزی رو دارین؟

موسسه ماهان در رشته کشاورزی در مقطع ارشد و دکتری هیچ خدماتی ارائه نمی دهد.

• اکبر

[ 1398/02/02 14:13:38 ]

با سلام و احترام از داوطلبین رتبه های برتر(تک رقمی) کنکور دکتری توسط موسسه ماهان تقدیر بعمل می آید؟ در صورتی که از خدمات موسسه ماهان استفاده نشده باشد.

سلام و احترام

ضمن ارزوی موفقیت برای شما با 0218506 تماس حاصل نمایید تا تیم پشتیبانی شمارا راهنمایی فرمایند.

• فرید

[ 1397/12/07 3:55:12 ]

مدت زمان رسیدن محصول در شهرستان ها تقریبا چند روز طول میکشه؟

با سلام واحترام

معمولا سه روز کاری

• R

[ 1397/11/12 21:0:43 ]

با سلام آیا پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری ریاضی محض ۹۷ رو دارید؟؟

برای دریافت پاسخ نامه به ادرس سایت ماهان مراجعه کرده و مقطع و رشته خود را انتخاب بفرمایید.

• عاشوری

[ 1397/11/08 15:18:19 ]

سلام . کلاس های نکته و تست برای رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد چه زمانی است ؟ مدت زمانش چقدره ؟

برنامه کلاس نکته و تست ارشد مدیریت مالی در لینک جاری در اختیار شماست و برای مشاوره و اطلاع از قیمت با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• سارا احمدی مقدسی

[ 1397/10/19 22:18:19 ]

برای پیگیری امور اموزش خود با شماره 0218506 تماس گرفته و با مسئول اموزش اقای صالحی فر صحبت بفرمایید.

• حسین کریمی

[ 1397/10/19 13:43:11 ]

سلام،از فارغ التحصیلی زمان زیادی سپری شده،نگاهی به کتاب ها داشتم ، یادآوری مطالب مشکل هست ،نمونه ای از کلاسهای آنلاین و دیدم وپسندیدم هم باشه کمک خوبیه.

برای اطلاع از برنامه کلاس انلاین خود از طریق سایت مقطع و رشتتون رو انتخاب بفرمایید و روز و ساعت کلاس رو مشاهده نمایید برای خرید با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• قیداری

[ 1397/10/18 13:37:59 ]

سلام شما خدمات درباره رشته حقوق اسلامی درمقطع دکتری دارین?

سلام وقت  شما بخیر

برای اطلاع از رشته هایی که خدمات آن در موسسه موجود هستند به سایت مراجعه کرده و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• مهدی قادری

[ 1397/10/10 11:55:2 ]

باسلام و عرض خسته نباشید چرا در مجموعه شما برای گروه آموزش عالی خدماتی وجود ندارد؟ حداقل یک مصاحبه با رتبه های تک رقمی این رشته داشته باشید باتشکر

سلام وقت بهیر

موسسه ماهان برای تحصیلات تکمیلی تمام خدمات مربوطه شامل : کتاب آموزشی ، کلاس های حضوری و آنلاین ،آزمون های آزمایشی ، بسته مشاوره ، منابع موجود و مصاحبه با رتبه های برتر را دارد و از سایت می توانید تمامی آنها را مشاهده کنید.

برای اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین