دکتری-فلسفه تعلیم و تربیت

دکتری   آیا از پراکندگی و وسعت منابع کنکور دکتری در هراس هستید؟
دکتری   آیا با سلایق طراحان سؤال آشنا نیستید و نمی دانید از چه سرفصل ها و چه محتوایی مورد سنجش قرار می گیرید؟
دکتری   آیا نیاز به خلاصه و چکیده ی سر فصل های مهم و پرتکرار کنکور دکتری را در خود احساس می کنید؟
دکتری   آیا از انگیزه ی کافی برای درس خواندن و طی مسیر رقابت کنکور دکتری برخوردار نیستید؟

موسسه آموزش عالی ماهان با سیزده سال تجربه در برگزاری دوره های آمادگی آزمون دکتری ، با تاسیس دپارتمان رشته فلسفه تعلیم و تربیت در مقطع دکتری اولین و قوی ترین مرکز آموزشی جهت ورود به دکتری می باشد.
دکتری در جستجوی برترین ها نیستیم ، به ساختن برترین ها می اندیشیم

دکتری رشته فلسفه تعلیم و تربیت

رشته فلسفه تعلیم و تربیت از جمله رشته های کنکور دکتری سراسری است که دارای زیر گرایش نیست.
دکتری مرحله آموزشی:
در رشته علوم تربیتی دانشجو موظف است 30 واحد درس را حداقل در چهار نیمسال و حداکثر و شش نیمسال تحصیلی بگذارند. پس از گذراندن دروس، دانشجو باید در امتحان جامع شرکت کند تا تبحر نسبی او در رشته معلوم گردد. امتحان جامع علی الاصول یکبار و در مواردی که استادان راهنما ضروری تشخیص دهند دوبار و یک دانشجو انجام میشود.
دکتری مرحله پژوهشی
دانشجو پس از گذراندن امتحان جامع و یا راهنمائی استادان موضوع رساله خود را انتخاب مینماید. دانشجو میتواند رساله دکتری را حداقل در یکسال و حداکثر در دو سال تهیه برای دفاع در اختیار استادان راهنما قرار دهد.
رساله باید از لحاظ موضوع و مسئله دارای خصوصیت تازگی علمی باشد. و دانشجو پژوهشی اصیل در رشته تحصیلی خود انجام دهد و نتیجه تحقیق او افزودن آراء بر معلومات موجود در رشته باشد.
دکتری تعداد واحدها
دروس تخصصی دوره دکتری فلسفه تعلیم و تربیت:
  1. مکتبهای فلسفی و آراء تربیتی 2 واحد
  2. مکتبهای فلسفی و آراء تربیتی 2واحد