کلاس کنکور آنلاین ماهان

راهنمای خرید از فروشگاه آنلاین محصولات ماهان

برای خرید از فروشگاه ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید . ضمنا برای وارد شدن به حساب کاربری خود باید قبلا ثبت نام کرده باشید .

پس از وارد شدن ابتدا گروه محصولات خود را از ستون سمت چپ انتخاب نمایید تا با انتخاب گروه فقط محصولات عرضه شده در گروه را مشاهده نمایید و انتخاب برای شما آسان تر گردد . ( گروه نمونه : کارشناسی ارشد مدیریت )

با انتخاب گروه وارد صفحه محصولات گروه مورد نظر خواهید شد .

سپس بر روی محصول ( کتاب ) مورد نظر کلیک نمایید تا وارد صفحه مشاهده مشخصات و اضافه کردن محصول به سبد خرید شوید .

صفحه محصول مورد نظر

حال با انتخاب تعداد بر روی دکمه اضافه به سبد خرید کلیک نمایید تا وارد صفحه سبد خرید شوید

در صورت نیاز به خرید محصولات دیگر بر روی دکمه بازگشت به فروشگاه کلیک نمایید تا با بازگشت دوباره به فروشگاه ، طبق الگوی بالا محصولات بیشتری را به سبد خرید خود اضافه نمایید و یا با زدن دکمه حذف کنار هر محصول ، آن را  از سبد خرید خود حذف نمایید و یا در صورت عدم نیاز به محصولات بیشتر بر روی دکمه صدور فاکتور کلیک نمایید تا فاکتور جدیدی برای شما ایجاد گردد .

انتخاب محصولات بیشتر

حال با کلیک بر روی دکمه صدور فاکتور به صفحه فاکتورهای من راهنمایی می شوید که با کلیک بر روی گزینه مشاهده جزئیات یا پرداخت به صفحه مشاهده فاکتور راهنمایی خواهید شد

صفحه مشاهده فاکتور ، در این صفحه با کلیک بر روی پرداخت آنلاین به صفحه پرداخت آنلاین بانک تجارت راهنمایی خواهید شد که پس از وارد کردن اطلاعات بانکی مورد نیاز موفق به پرداخت فاکتور مورد نظر خواهید شد .

نکته : حتی المقدور سعی کنید فاکتورهای کمتر حاوی محصولات بیشتر ایجاد نمایید یعنی فاکتورهایی با جزئیات محصول بیشتری داشته باشید تا در صورت نیاز به ارسال ، تمام پکیج به صورت یکجا برای شما ارسال گردد .

• ابوالفضل

[ 1397/06/30 12:38:20 ]

سلام ببخشید من هزینه رو پرداخت کردم اما هیچ اطلاعاتی در فرم پرداخت از مشخصات و آدرس نیست .ببخشید از کجا باید نگاه کنم آیا درست انجام دادم ممنون میشم راهنمایی کنین

راهنمای خرید از فروشگاه آنلاین موسسه ماهان بصورت کامل در قسمت فروشگاه آنلاین سایت قرار داده شده و اگر خریدتان تکمیل شده باشد بصورت پیامک به شما اطلاع داده میشود.ومیتوانید برای اطلاع بیشتربا شماره 0218506 تماس حاصل فرمایید.

• یاسمن

[ 1397/06/28 0:53:39 ]

سلام.برای رشته مهندسی پزشکی چه بسته اموزشی پیشنهاد میکنید؟ و آیا کلاس های انلاین برای این رشته دارید؟

باسلام و احترام

اگر گرایشتان بیوالکتریک میباشد باید بسته های رشته الکترونیک و برق را تهیه نمایید .و اگر گرایشتان بیو مکانیک میباشد باید بسته های رشته مکانیک را تهیه نمایید و اگر گرایش بیومتریال باشد باید بسته های رشته شیمی را تهیه نمایید .

برای اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• مهدیه

[ 1397/06/23 11:1:18 ]

سلام خسته نباشید... میخواستم یه نمونه از آزمون آزمایشی جامع ماهان داشته باشم از کجا میتونم تهیه کنم...

با مراجعه به دفتر مرکزی موسسه آموزش عالی آزاد ماهان میتوانید نمونه آزمون های آزمایشی جامع  را تهیه نمایید.

• مهسا بزرگی

[ 1397/06/18 20:25:48 ]

سلام،یک سوال از حضورتون داشتم،من کارشناسی مهندسی پرتو پزشکی دارم و میخواستم برای سال 98 برای ارشد در رشته ی روانشناسی بالینی تحصیل کنم،قصد داشتم در کلاسهای کنکور ثبت نام کنم،میخواستم بدونم برای پاییز 97 برای رشته روانشناسی کلاس برگزار میکنید؟و ثبت نام چه زمانی صورت میگیره؟

درحال حاضر برای رشته کارشناسی ارشد روانشناسی کلاس آنلاین و کلاس حضوری برای ترم پاییز برگزار میشود.

برای اطلاع از نحوه پرداخت شهریه با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• زهرا

[ 1397/06/18 16:32:24 ]

سلام.خسته نباشید...میخواستم بدونم کتابا چند روزه تحویل داده میشن؟

ارسال کتاب به تهران یک روز کاری و برای شهرستان 4 روز کاری میباشد .برای خرید منابع کارشناسی ارشد و دکتری به فروشگاه آنلاین موسسه ماهان مراجعه نمایید.

• اسما

[ 1397/06/16 23:36:58 ]

سلام خسته نباشید من پکیج کتابهای ارشد آموزش ابتدایی رو میخوام سفارش بدم باید علوم تربیتی شماره چند رو انتخاب کنم؟؟؟؟

رشته مجموعه علوم تربیتی 1117 شامل 9 گرایش میباشد که آموزش و پرورش جز گرایش 9 از مجموعه علوم تربیتی میباشد که طبق دفترچه سازمان سنجش ارائه شده.

• علی حسن زاده

[ 1397/05/22 22:52:14 ]

به نام خدا باسلام آیا منابع آزمون دکتری حقوق بین الملل را دارید؟

با سلام واحترام

منابع دکتری حقوق را از فروشگاه آنلاین موسسه آموزش عالی آزاد ماهان میتوانید تهیه نمایید.

• مینا

[ 1397/05/20 9:47:54 ]

سلام ، کلاس آنلاین برای کنکور ارشد کامپیوتر ۹۸ ، برگزار نمیکنید ؟

با سلام واحترام

در حال حاضر کلاس های حضوری کارشناسی ارشد کامپیوتر در حال برگزاری میباشد.

باتشکر

• مهدی درودیان مطلق

[ 1397/05/18 13:45:21 ]

سلام خسته نباشید چرا تو این لیست درساتون دروس شیمی وجود نداره همش کامپیوتر و مدیریت هست میشه دروس شیمی رو هم بگذارین ؟

با مراجعه به سایت ماهان و قسمت فروشگاه آنلاین میتوانید لیست دروس ارائه شده به همراه منابع را مشاهده نمایید.

باتشکر

• بهاره

[ 1397/05/16 15:52:14 ]

سلام خسته نباشيد ميخواستم تاريخ دقيق شروع كلاس هاي مجموعه علوم سياسي رو بپرسم. چون بين موارد بالا نبود. ممنونم

برنامه زمانبندی شروع کلاس های کارشناسی ارشد و دکتری خدمت شما توسط لینک ارائه میشود.

با تشکر

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین