کلاس کنکور آنلاین ماهان

راهنمای خرید از فروشگاه آنلاین محصولات ماهان

برای خرید از فروشگاه ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید . ضمنا برای وارد شدن به حساب کاربری خود باید قبلا ثبت نام کرده باشید .

پس از وارد شدن ابتدا گروه محصولات خود را از ستون سمت چپ انتخاب نمایید تا با انتخاب گروه فقط محصولات عرضه شده در گروه را مشاهده نمایید و انتخاب برای شما آسان تر گردد . ( گروه نمونه : کارشناسی ارشد مدیریت )

با انتخاب گروه وارد صفحه محصولات گروه مورد نظر خواهید شد .

سپس بر روی محصول ( کتاب ) مورد نظر کلیک نمایید تا وارد صفحه مشاهده مشخصات و اضافه کردن محصول به سبد خرید شوید .

صفحه محصول مورد نظر

حال با انتخاب تعداد بر روی دکمه اضافه به سبد خرید کلیک نمایید تا وارد صفحه سبد خرید شوید

در صورت نیاز به خرید محصولات دیگر بر روی دکمه بازگشت به فروشگاه کلیک نمایید تا با بازگشت دوباره به فروشگاه ، طبق الگوی بالا محصولات بیشتری را به سبد خرید خود اضافه نمایید و یا با زدن دکمه حذف کنار هر محصول ، آن را  از سبد خرید خود حذف نمایید و یا در صورت عدم نیاز به محصولات بیشتر بر روی دکمه صدور فاکتور کلیک نمایید تا فاکتور جدیدی برای شما ایجاد گردد .

انتخاب محصولات بیشتر

حال با کلیک بر روی دکمه صدور فاکتور به صفحه فاکتورهای من راهنمایی می شوید که با کلیک بر روی گزینه مشاهده جزئیات یا پرداخت به صفحه مشاهده فاکتور راهنمایی خواهید شد

صفحه مشاهده فاکتور ، در این صفحه با کلیک بر روی پرداخت آنلاین به صفحه پرداخت آنلاین بانک تجارت راهنمایی خواهید شد که پس از وارد کردن اطلاعات بانکی مورد نیاز موفق به پرداخت فاکتور مورد نظر خواهید شد .

نکته : حتی المقدور سعی کنید فاکتورهای کمتر حاوی محصولات بیشتر ایجاد نمایید یعنی فاکتورهایی با جزئیات محصول بیشتری داشته باشید تا در صورت نیاز به ارسال ، تمام پکیج به صورت یکجا برای شما ارسال گردد .

• R

[ 1397/11/12 21:0:43 ]

با سلام آیا پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری ریاضی محض ۹۷ رو دارید؟؟

برای دریافت پاسخ نامه به ادرس سایت ماهان مراجعه کرده و مقطع و رشته خود را انتخاب بفرمایید.

• عاشوری

[ 1397/11/08 15:18:19 ]

سلام . کلاس های نکته و تست برای رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد چه زمانی است ؟ مدت زمانش چقدره ؟

برنامه کلاس نکته و تست ارشد مدیریت مالی در لینک جاری در اختیار شماست و برای مشاوره و اطلاع از قیمت با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• سارا احمدی مقدسی

[ 1397/10/19 22:18:19 ]

برای پیگیری امور اموزش خود با شماره 0218506 تماس گرفته و با مسئول اموزش اقای صالحی فر صحبت بفرمایید.

• حسین کریمی

[ 1397/10/19 13:43:11 ]

سلام،از فارغ التحصیلی زمان زیادی سپری شده،نگاهی به کتاب ها داشتم ، یادآوری مطالب مشکل هست ،نمونه ای از کلاسهای آنلاین و دیدم وپسندیدم هم باشه کمک خوبیه.

برای اطلاع از برنامه کلاس انلاین خود از طریق سایت مقطع و رشتتون رو انتخاب بفرمایید و روز و ساعت کلاس رو مشاهده نمایید برای خرید با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• قیداری

[ 1397/10/18 13:37:59 ]

سلام شما خدمات درباره رشته حقوق اسلامی درمقطع دکتری دارین?

سلام وقت  شما بخیر

برای اطلاع از رشته هایی که خدمات آن در موسسه موجود هستند به سایت مراجعه کرده و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• مهدی قادری

[ 1397/10/10 11:55:2 ]

باسلام و عرض خسته نباشید چرا در مجموعه شما برای گروه آموزش عالی خدماتی وجود ندارد؟ حداقل یک مصاحبه با رتبه های تک رقمی این رشته داشته باشید باتشکر

سلام وقت بهیر

موسسه ماهان برای تحصیلات تکمیلی تمام خدمات مربوطه شامل : کتاب آموزشی ، کلاس های حضوری و آنلاین ،آزمون های آزمایشی ، بسته مشاوره ، منابع موجود و مصاحبه با رتبه های برتر را دارد و از سایت می توانید تمامی آنها را مشاهده کنید.

برای اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• فاطمه حبیبی

[ 1397/10/09 23:19:12 ]

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم کتاب فرهنگ و هنر و ادبیات ایران و جهان در گروه پژوهش هنر ، با هنرهای تصویری و طراحی متفاوته؟ و اگر اینطور هستش تفاوتش چیه؟ سوالات انتهای درسنامه قطعا متفاوته اما سوالم اینه که درسنامه هم متفاوته یا نه؟

سلام برای سوالات تخصصی و اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• فاطمه

[ 1397/10/09 23:0:15 ]

میخواستم بدونم کتاب فرهنگ و هنر و ادبیات ایران و جهان مجموعه پژوهش هنر با هنرهای تصویری و طراحی تفاوتی داره؟ و اگه آره از چه لحاظ متفاوته؟ متن درس یا سوالهای انتهای درسنامه؟

سلام برای سوالات تخصصی اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• عباس فهندژسعدی

[ 1397/10/06 23:49:24 ]

با سلام. آیا با مدرک کارشناسی نامرتبط میتوان برای کنکور ارشد علوم سیاسی فقط به منابع ماهان اکتفا کرد؟ و چه میزان به منابع خود اطمینان دارید؟

سلام وقت شما بخیر

کتاب های آموزشی موسسه ماهان خلاصه تمامی رفرنس های کنکور به همراه تست های کنکورهای سال های اخیر و تست های تالیفی و پاسخ تشریحی بوده و منبع مناسبی برای کنکور سراسری میباشد.

• سید مسعود

[ 1397/10/06 15:19:50 ]

باسلام.راستی قیمت بسته ای دکتری در نمایندگی های شهرستان با سایت فرق داره؟میشه بیشتر از۱۵۰هزارتومان تو نمایندگی کتاب رو به دانشجو قالب کنتد؟

سلام در صورت مشاهده این موارد لطفا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین