کلاس کنکور آنلاین ماهان

راهنمای خرید از فروشگاه آنلاین محصولات ماهان

برای خرید از فروشگاه ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید . ضمنا برای وارد شدن به حساب کاربری خود باید قبلا ثبت نام کرده باشید .

پس از وارد شدن ابتدا گروه محصولات خود را از ستون سمت چپ انتخاب نمایید تا با انتخاب گروه فقط محصولات عرضه شده در گروه را مشاهده نمایید و انتخاب برای شما آسان تر گردد . ( گروه نمونه : کارشناسی ارشد مدیریت )

با انتخاب گروه وارد صفحه محصولات گروه مورد نظر خواهید شد .

سپس بر روی محصول ( کتاب ) مورد نظر کلیک نمایید تا وارد صفحه مشاهده مشخصات و اضافه کردن محصول به سبد خرید شوید .

صفحه محصول مورد نظر

حال با انتخاب تعداد بر روی دکمه اضافه به سبد خرید کلیک نمایید تا وارد صفحه سبد خرید شوید

در صورت نیاز به خرید محصولات دیگر بر روی دکمه بازگشت به فروشگاه کلیک نمایید تا با بازگشت دوباره به فروشگاه ، طبق الگوی بالا محصولات بیشتری را به سبد خرید خود اضافه نمایید و یا با زدن دکمه حذف کنار هر محصول ، آن را  از سبد خرید خود حذف نمایید و یا در صورت عدم نیاز به محصولات بیشتر بر روی دکمه صدور فاکتور کلیک نمایید تا فاکتور جدیدی برای شما ایجاد گردد .

انتخاب محصولات بیشتر

حال با کلیک بر روی دکمه صدور فاکتور به صفحه فاکتورهای من راهنمایی می شوید که با کلیک بر روی گزینه مشاهده جزئیات یا پرداخت به صفحه مشاهده فاکتور راهنمایی خواهید شد

صفحه مشاهده فاکتور ، در این صفحه با کلیک بر روی پرداخت آنلاین به صفحه پرداخت آنلاین بانک تجارت راهنمایی خواهید شد که پس از وارد کردن اطلاعات بانکی مورد نیاز موفق به پرداخت فاکتور مورد نظر خواهید شد .

نکته : حتی المقدور سعی کنید فاکتورهای کمتر حاوی محصولات بیشتر ایجاد نمایید یعنی فاکتورهایی با جزئیات محصول بیشتری داشته باشید تا در صورت نیاز به ارسال ، تمام پکیج به صورت یکجا برای شما ارسال گردد .

• Aa

[ 1397/07/22 20:17:56 ]

سلام. شما پکیج دکتری ریاضی رو ندارید؟؟

خیر متاسفاه خدماتی برای رشته ریاضی نداریم

• الهام موقرمقدم

[ 1397/07/22 18:26:14 ]

سلام من لیسانس مهندسی برق دارم می خواستم بدونم کلاس واسه رشته تاریخ ، در شهر مشهد هست ، اگه کل رشته رو ندارید کلاس کلاس های عربی و زبانتون مناسب این رشته هس؟

سلام خیر متاسفانه خدماتی برای این رشته نداریم.

• javidani

[ 1397/07/22 13:6:53 ]

باسلام. من در رشته شیمی فیزیک در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده ام. حالا برای دکتری در رشته شیمی فیزیک میخواستم در کنکور شرکت کنم. اگر از اواخر مهر ماه شروع به خواندن کنم از چه کتابی استفاده کنم؟

• نادر بابایی

[ 1397/07/22 13:58:23 ]

سلام. موسسه ماهان منابع و کتاب ها و مباحث فنی مهندسی ، رشته برق وجود نداره ؟

• نرگس محمودی

[ 1397/07/20 14:1:51 ]

سلام .خسته نباشید.شما کتاب جامع تست برای دکتری شهرسازی ندارید؟؟؟

• javad

[ 1397/07/15 0:19:54 ]

behtarin matlab moshaverie ke ta alan khoundam mrc

خواهش میکنم

موفق و پیروز باشید.

• محمدرمضانی

[ 1397/07/14 1:22:39 ]

سلام وخداقوت چراارشدفقه وحقوق روندارین؟من واسه ارشدفقه وحقوق چی بخونم

• Zahra

[ 1397/07/13 18:9:8 ]

سلام.میبخشید مهندسی هسته ای گرایش کاربرد پرتو در دانشگاه شریف حدودا چه رتبه ای نیاز داره؟

سلام وقتتون بخیر

متاسفانه موسسه ماهان خدمات واطلاعاتی برای این رشته ندارد.

• لادن

[ 1397/07/13 17:16:6 ]

با سلام، من لیسانس مدیریت صنعتی دارم. آیا امکانش هست که برای ارشد در کنکور علوم تربیتی گرایش مدیریت آموزشی شرکت کنم؟

سلام وقتتون بخیر

بله محدودیتی برای شرکت ندارید.

• reera

[ 1397/07/12 22:48:18 ]

سلام رشته کارآفرینی رو ندارید توی آزمون هاتون؟

برای اطلاع از آزمون های آزمایشی با شماره 0218506 تماس حاصل فرمایید

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین