کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    مسلم

[ 1397/07/14 15:35:42 ]

سلام.من میخوام کتاب نظم فارسی ماهان سفارش بدم میخواستم بدونم چند صفحه؟ آیا فقط سوالات ا ازمونهای گذشته رو داره یا توضیحات دیگری هم موجوده درکل محتویات کتاب چی هست؟

این کتاب در 339 صفحه تدوین شده است، که شامل شرح درس به صورت کامل و ذکر نکات مهم و تست های هر درس به صورت جداگانه است.

تست ها از سال های مختلف آزمون های گذشته هستند برای تهیه منابع کارشناسی ارشد ادبیات می توانید به سایت ماهان مراجعه فرمایید.

با آرزوی موفقیت شما

Shabnam

[ 1397/06/20 14:7:29 ]

سلام من‌کارشناسی ادبیات فارسی خوندم می‌خوام امسال کنکور ارشد شرکت‌ کنم اما بین رشته خودم و روانشناسی و مشاوره مرددم میخواستم ببینم باتوجه به اینکه به تدریس علاقه دارم کدوم رشته آینده شغلی بهتری برای من داره؟

باسلام

باتوجه به گفته هایتان برای دبیری و تدریس توصیه ماهان به شما ادامه دادن رشته ادبیات است .رشته های نظیر مشاوره و روان شناسی حوزه ی کار ی متفاوتی نسبت به دبیری و آموزش دارند.

مهسام

[ 1397/02/30 0:57:3 ]

سلام من قصد خرید بسته ی کلیات مسائل ادبی رو دارم توی سایت و سبد خرید زده شده قیمت 35000 تومان ، موقع پرداخت مبلغ برای چی میزنه مبلغ پرداختی 50000 هزار تومان

باسلام

هزینه پیک 15هزارتومان هست که براتون ارسال میشه به همین دلیل میزنه 50هزارتومان.

مهسام

[ 1397/02/07 12:23:54 ]

سلام من میخوام ارشد ادبیات بخونم از اونجایی که منابع ارائه شده خیلی زیاد و متنوع هست و من هم کارشناسی رشته ادبیات نبودم دسترسی دقیق و کامل به همه منابع رو ندارم آیا کتاب هایی که موسسه ماهان برای این رشته ارائه داده منابع کاملی هست و برای موفقیت توی این رشته دانشگاه سراسری تهران یا شیراز مطالعه همین کتاب ها کافیه؟!

خدمتتون اعلام کنم که منابعی که ماهان دراختیار گذاشته همان منابعی هست که مورد نیاز هر داوطلب برای کنکور است که نیاز دارد روی آن مطالعه داشته باشد.و همان کافی است.

مرتضی شفائی

[ 1397/01/21 15:0:36 ]

سلام برای قبولی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد باید چه رتبه ای بیاریم

داوطلب گرامی شما میتوانید برای بدست آوردن رتبه و دانشگاه موردنظر در سایت ماهان درقسمت تخمین رتبه درصد ها رو مشخص کنید تا دانشگاه و رتبه مورد نظر برای قبولی را به شما نشان دهد .

میلاد دریایی

[ 1397/01/17 0:30:17 ]

سلام.وقت بخیر. بنده رشته ی کارشناسیم مهندسی بود،کنکور ارشد میتونم رشته ی ادبیات شرکت کنم؟

سلام دوست عزیز،

بله میتواند تغییر رشته داشته باشید و مشکلی نیست.
    با آرزوی موفقیت شما.

ندا

[ 1396/06/29 12:49:52 ]

سلام من دیروز کتاب سفارش دادم میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا به دستم برسه؟

سلام معمولا سه روز کاری

الی

[ 1396/06/17 11:26:16 ]

سلام وقت بخیر میخواستم بپرسم حداکثر چند بار امکان تحصیل در هر مقطع و در هر دوره وجود داره؟؟ اگه ارشد شبانه ادبیات بخونم میتونم مجددا در همون مقطع ارشد ولی دوره روزانه رشته دیگری بخونم یا ن؟؟ و اینکه آیا میشه در مقطع ارشد دو بار در دو رشته مختلف روزانه بخونیم؟ خیلی ممنون ک وقت میگذارید و ب سوالات پاسخ میدهید، متشکرم

سلام  خدمت شما دوست عزیز

برای دوره های روزانه یکبار بیشتر نمی تونید شرکت کنید
    اما برای دوره های غیر روزانه محدودیتی وجود ندارد شما به دفعات میتونید شرکت کنید.
    شاد و موفق باشید.

مهسا

[ 1396/06/03 17:33:54 ]

سلام من میخواستم برای کنکور ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی بخونم... ، موسسه ماهان این امکان رو داره که فقط برای آزمون ها ثبتنام کنیم و اگر این امکان وجود داره هزینه ثبتنام آزمون ها چقدر میشه اگر پاسخ رو به جی میل من بفرستید ممنون میشم

سلام خدمت شما دوست عزیز

بله این امکان وجود دارد که شما فقط در آزمونها ثبت نام کنید. هرچند اگر پکیج و آزمون رو تهیه کنید قطعا نتیجه بهتری خواهید گرفت.
    قیمت آزمونهای آزمایشی ماهان 800هزار تومان می باشد.
    که شامل 12مرحله آزمون(8مرحله آزمون حضوری+4مرحله آزمون اینترنتی) می باشد.
    برای ثبت نام میتونید تا پایان هفته با تخفیف 35% اقدام بفرمایید و با شماره 09109019035 با خانم زاده رحیم تماس بگیرین ایشون شما رو کامل راهنمایی میکنن.
    اینم لینک کانال باشگاه موفقیت ماهان هستش خیلی خوشحال میشیم که در کانال خودتون عضو بشین.
    در این کانال آخرین اخبار کنکور کارشناسی ارشد و دکتری و به روزترین اطلاعات کنکور و مشاوره و برنامه ریزی درسی قرار داده میشود.
    لینک کانال:

الی

[ 1396/05/27 17:21:0 ]

سلام وقت بخیر میخواستم بپرسم آیا با کارشناسی برق میشه ارشد ادبیات دانشگاه سراسری (روزانه) بخونم؟؟ شهریه هم باید پرداخت کنم یا ن؟؟ تشکر،ممنونم

سلام و روز بخیر خدمت شما

بله امکان تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد کامل وجود داره

در مورد شهریه هم بستگی به دانشگاه که قبول میشین داره

برای ثبت نام و مشاوره من شماره خانم زاده رحیم رو میذارم خدمتتون میتونید در تلگرام به ایشون پیام بدین تا بیشتر راهنمایی بشین

اینم لینک کانال باشگاه موفقیت ماهان هستش:

خیلی خوشحال میشیم که درکانال خودتون عضو بشین

اولین قبلی1 | 2 | 3بعدی آخرین