کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی عمران > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    زهرا

[ 1398/04/22 11:24:29 ]

سلام من میخوام برای ارشد عمران رشته آب یا خاک و پی قبول شم، امکانش هست درسای دیگه مانند بتن و فولاد و راه و روسازی رو نخونم و فقط تمرکز رو درسای آبی و خاک و پی داشته باشم؟ و قسمت عمومی هم باید همه ی درسا ریاضیات و مکانیک جامدات هم بخونم؟

برای قبولی این رشته در دانشگاه های تهران نباید در هیچیک از سرفصلهای کنکور آن ضعف داشته باشید.

یا نهایتا 1 درس را حذف کنید و درس دیگر را درصد بالاتری بزنید.

برای دریافت مشاوره تخصصی عمران با ما درارتباط باشید.

شکیب

[ 1398/03/25 11:4:2 ]

سلام کتابای آزمون ارشد بعد از اینکه کنکور امسال برگذار شده،آیا برای کنکور99 ویرایش میشن؟ اگر ویرایش میشن،چه زمانی ویرایش جدید آماده میشه؟

با توجه به کنکور برگزار شده کتاب هایی که نیاز به ویرایش و اضافه شدن منابع جدید داشته باشند ویرایش شده و بزودی منتشر خواهند شد.

میتوانید از قسمت فروشگاه آنلاین پیگیر کتاب های رشته خود باشید.

پیمان جهانی

[ 1398/01/18 2:0:36 ]

با سلام و خسته نباشین.من کارشناسی عمران رو سال 92 از دانشگاه ازاد اردبیل گرفتم.میخوام واس کنکور 99 از الان بخونم.با توجه به اینکه شاغل ازاد هم هستم به مشاوره نیاز دارم که وقتم رو بیشتر رو چه کتابهایی و چه فصلهایی بگذارم که وقتم رو هدر ندهم.هدفم دانشگاه سراسری اردبیل هست.ممنون میشم جواب بدین.در ضمن حضوری هم میتونم بیام دفترتون تا یه برنامه ریزی دقیق داشته باشم.

سلام وقتتون بخیر

برای مطالعه کنکور کارشناسی ارشد این رشته میتوانید از دپارتمان فنی مهندسی ماهان کمک بگیرید و یک برنامه ریزی دقیق و مدون از مشاورین ما دریافت نمایید.

علی

[ 1397/06/08 12:23:29 ]

سلام من کارشناسیم علوم پایست میخوام ارشد عمران بخونم. ایا با اخذ مدرک ارشد میشه تو نظام مهندسی شرکت کرد؟ برای استخدام تو ادارات دولتی مشکلی بوجود میاد؟

تغییر رشته ای بودن شما مانعی برای شرکت در آزمون نظام مهندسی نیست،

بعد از گذشت 2 سال از اخذ مدرک کارشناسی ارشد عمران میتوانید در این آزمون شرکت نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی رایگان با ما در تماس باشید.

مسافر

[ 1397/04/20 7:0:29 ]

با سلام بنده در کنکور ارشد 97 عمران ، رتبه 30 کشوری را کسب کرده ام ... در صورت تمایل در زمینه مشاوره و تبلیغات آمادگی همکاری با موسسه ی خوبتون رو دارم ...

برای مواردی همچون همکاری میتوانید با دفتر مرکزی موسسه ماهان تماس داشته باشیدتا راهنمایی های لازم راخدمتتون ارائه دهند.0218506

مهدی

[ 1397/04/16 19:10:51 ]

سلام و خسته نباشید شما منابع یا کلاسهای مهندسی HSEرو دارید ? اگر دارید چگونه میتونم از کلاسها یا منابع شما استفاده کنم

برای آشنایی و استفاده از منابع کارشناسی ارشد می توانید به سایت موسسه ماهان مراجعه نمایید و برای خرید منابع به صفحه فروشگاه آنلاین سر بزنید.

علی

[ 1397/04/08 16:20:14 ]

سلام با رتبه 6078 امیدی به روزانه یا شبانه رشته های کم طرفدار هست

سلام دوست عزیز

سلام خیر.

برای مشاوره تخصصی رایگان با اموزشگاه ماهان شماره 021-8506 تماس بگیرید.

موفق باشید.

saadi

[ 1397/03/29 22:57:29 ]

با سلام ببخشید با رتبه ی ۱۰۸۴ در کنکور ارشد عمران امسال ،راه و ترابری کجا قبول میشوم؟

اینکه کجا و چه دانشگاهی قبول میشید قابل پیش بینی نیست و هر سال متفاوت است.

samira

[ 1397/03/12 14:15:20 ]

سلام خسته نباشید ببخشید با رتبه 3900 آیا گرایشی روزانه در دانشگاه کرمان یا یزد قبول میشم؟شبانه کدام گرایش؟ لطفا پاسخ بدید(متاسفانه هزینه مشاوره انتخاب رشته برایم مقدور نیست)

شبانه احتمال هست که قبول بشید باز میتونید برای یک سری سوالات این چنین رایگان مشاوره کنید با 0218506تماس حاصل فرمایید.

امیر حسینی

[ 1397/01/31 8:9:53 ]

سلام وقتتون بخیر باشه میتوانید برای مشاوره دکتری خود مبلغی که خدمتتون اعلام میکنم راواریز کنید وانتخاب رشته تلفنی و غیر حضوری داشته باشید برای کسب اطلاعات بیشتر باشماره موسسه 0218506تماس بگیرید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4بعدی آخرین
سوالات من