علیرضا توکلی رتبه یک کارشناسی ارشد کارآفرینی

نام و نام‌خانوادگی :علیرضا توکلی                       رشته:مدیریت کارآفرینی                  رتبه:1

* با عرض سلام لطفاً به معرفی کامل خود بپردازید؟

علیرضا توکلی هستم متولد سال 69 در کنکور کارشناسی ارشد سال 93 موفق به کسب رتبه 1 مدیریت کارآفرینی شدم

* لطفاً بفرمایید از چه دانشگاهی مدرک کارشناسی گرفتید و با چه رتبه‌ایی و با چه معدلی؟

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ریاضی محض ، معدل 13.75 که البته معدل موثرم 14.80 ورودی 87

* با رتبه بدست آمده در کنکور کارشناسی ارشد چه درصدهایی را زده‌اید؟

زبان : 83% ریاضی و آمار: 68% تئوری مدیریت : 68% اقتصاد خرد و کلان : 73  بازاریابی :84  کارآفرینی : 42

* چه عواملی را در قبولی کنکور خود موثر می‌دانید؟

هدف روشن و تصمیم جدی

من مدت نسبتا زیادی رو صرف کردم تا به این اطمینان قلبی برسم که شرکت کردن توی کنکور ارشد بهترین تصمیمه که توی این مقطع از زندگیم میتونم بگیرم اما از زمانی که این اطمینان حاصل شد لحظه ای رو تلف نکردم

* مطالعه برای قبولی در کنکور را از چه زمانی شروع و طی چه مدت درس خواندید؟

دقیقا از اول آبان ماه ، با توجه به ماهیت رشته لیسانسم تمامی دروس کنکور (بجز ریاضی و بخشهایی از آمار) برام کاملا جدید بود و به همین علت از همون ابتدا خیلی جدی وارد عمل شدم و در همون هفته اول به میانگین 9 ساعت مطالعه در روز رسیدم که این میانگین تا روز کنکور شیب صعودی داشت و به 12 ساعت هم رسید .

*نقش موسسات آموزشی را در فرآیند قبولی یک دانشجو چگونه ارزیابی می‌کنید؟

دیدگاه من اینه که هر پروژه (بعنوان مثال کسب رتبه خاص در کنکور) نیازمند ی طراحی کامل و یه اجرای تقرببا بی نقصه توی این طراحی باید تمام منایع قابل دسترس(مثل موسسات )رصد بشن و در صورت نیاز مورد استفاده قرار بگیرن طبیعتا ممکنه بعضیها متناسب شناختی که از خودشون دارن ترجیح بدن با برون سپاری فرآیند طراحی ، تمرکز خودشون و روی فاز اجرایی پروژه معطوف کنن .

* چه عاملی باعث شد موسسه ماهان را بعنوان پشتیبان تحصیلی خود انتخاب کنید؟

جامعه آماری بالای آزمونهای آزمایشی توصیه بعضی از رتبه های برتر

* از کدام محصولات ماهان استفاده کردید و چه نقشی در قبولی شما داشتند؟

من در 3 آزمون آزمایشی حضوری و 2آزمون اینترنی موسسه ماهان شرکت کردم و در هر 5 مرحله موفق به کسب رتبه 1 شدم معتقدم آزمون های آزمایشی برای داوطلب هایی که عزم جدی برای قبولی داشته باشن مفیده مهمترین نکته در خصوص این آزمونها اینه که شما متوجه مواردی میشین که احتمالا قرار بوده بعد از کنکور اصلی توجهتون و جلب کنه و با این مکانیزم شما صاحب یم مزیت زمانی برای مرتفع کردن نقاط ضعف خودتون خواهید شد .
مشخصا با این قرادت از آزمونهای آزمایشی جامعه آماری بزرگتر از جایگاه بی بدیلی برخورداره.

whatsapp logo instagram logo