رتبه یک روانشناسی محمد مهدی اسدی

-    لطفا خودتان را معرفی کنید و بفرمائید اهل کدام شهر هستید؟

اینجانب محمدمهدی اسدی ساغندی از شهرستان یزد هستم

-   در کدام رشته و از کدام دانشگاه فارغ التحصیل شده اید؟

فارغ التحصیل رشته روانشناسی بالینی از دانشگاه تهران هستم

-   در کدام رشته و با چه رتبه ای در کنکور کارشناسی ارشد 91 قبول شده اید؟

رشته روانشناسی بالینی رتبه یک رشته روانشناسی عمومی رتبه یک روانسنجی رتبه چهار علوم شناختی رتبه 7

-   از کدامیک از خدمات ماهان استفاده کردید ؟(کتابها ، جزوات ، آزمون ها، کلاس و مشاوره)

از جزوات و کتابهای بانک تست موسسه ماهان استفاده کردم

-    در صورت استفاده از جزوات ماهان کیفیت آن ها ار چگونه ارزیابی می کنید؟

جزوات موسسه ماهان بخصوص در دروس روانشناسی بالینی ، روانشناسی فیزیولوژیک ، روانشناسی کودکان استثنایی و علم النفس از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

-  شباهت آزمون ها و سرفصل های جزوات ماهان با کنکور سراسری یکی از دستاوردهای نظام آموزش هدفمند ماهان است ، شما در این خصوص چه نظری دارید؟

مطالعه جزوات و کتب موسسه ماهان نقش زیادی در موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد دارد و در خصوص آزمونها هم چون شرکت نکردم نظری ندارم.

-   چرا ماهان را انتخاب کردید؟ آیا موضوع خاصی در خصوص ماهان برای گفتن دارید ؟

کتب و جزوات این موسسه را مطالعه کرده ام . این کتب بسیار کارشناسی شده و استاندارد طراحی شده است و منبع تکمیلی مناسب جهت قبولی در کنکور کارشناسی ارشد می باشد

-   حرف آخر

داوطلبان عزیز می توانند با مطالعه کتب مرجع و کمک آموزشی مناسب و تلاشی مستمر به موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد دست یابند. برای تمامی داوطلبان آرزوی موفقیت و کامیابی دارم.

whatsapp logo instagram logo