مصاحبه با رتبه یک دکتری مدیریت کارآفرینی 93 | موسسه ماهان

علی رستمیان

2.   رتبه قبولي دکتری  خود را ذكر نماييد

رتبه یک رشته مدیریت کارآفرینی سراسری

3.   لطفا بفرمایید فارغ التحصيل چه رشته اي با چه معدلي از كدام واحد دانشگاهي هستيد؟

فارغ التحصیل رشته  اقتصاد سال 86 از دانشگاه تهران با معدل 18 میباشم.

4.   با رتبه بدست اورده در آزمون دکتری چه درصدهایی زدید؟

زبان عمومی 77درصد/ استعداد تحصیلی 56درصد/ میانگین دروس تخصصی 35درصد

5.  چه عواملی را در قبول کنکور خود موثر می دانید؟

پشتکار و برنامه ریزی داشتن

6.   تعداد ساعات مطالعه شما برای قبولی به طور ميانگين در روز چقدر بوده است؟ و طی چه مدت درس خواندید؟

برنامه مطالعاتی سه ماهه داشتم  و روزانه 5 ساعت مطالعه دقیق و مفید داشتم .

7.   نقش موسسات آموزشی را در فرایند قبولی یک دانشجو چگونه ارزیابی می کنید؟

از آنجای که من تغییر رشته بودم با این وجود چون برنامه ریزی و هدفمند عمل کردم و موسسه شما رو انتخاب کردم کنکور دکتری ساده تر نسبت به ارشد برایم بود.

8.   چه عاملی باعث شد موسسه ماهان را به عنوان پشتیبان تحصیلی خود انتخاب کنید؟

وجود اساتید قوی مثل دکتر عسگری

9.  از کدام  محصولات ماهان استفاده کردید و چه نقشی در قبولی شما داشت؟

از کلاس حضوری و کتب دکتر عسگری انتشارات ماهان استفاده کردم.

• حسن

[ 1398/09/18 15:37:25 ]

سلام، کسی که رشته ارشد جغرافیا داره می تونه دکتری آینده پژوهی شرکت کنه؟ و این که منابع مختص آینده پژوهی چیه؟ و تست های جامعی وجود داره که در زمان کمی که داریم بتونیم برای کنکور دکتری 98 آماده بشیم.؟

به طور کلی بهتر است رشته کارشناسی ارشد و دکتری شما یکسان باشد تا بتوانید در مصاحبه دکتری نمره بهتری کسب نمایید.

متاسفانه برای این رشته خدماتی نداریم.

• شیرین

[ 1398/07/17 17:46:27 ]

سلام من امسال فارغ التحصیل رشته کارآفرینی گرایش کسب وکار جدید هستم میخواستم بدونم اگه بخواهم همین گرایش را برای دکتری ادامه بدم باید تکنولوژی و نوآوری را بخوانم؟

بله درسته همین رشته و گرایش باید ادامه تحصیل بدید.

• شیرین

[ 1398/07/17 17:46:21 ]

بله همین رشته ادامه تحصیل بدید.

با آرزوی موفقیت شما

• کیمیا

[ 1396/11/21 12:38:53 ]

سلام. تست های نوآوری و استراتژیک رو چطوری میتونم پیدا کنم؟

دوست عزیز با توجه به اینکه درس نوآوری و استراتژی در دو سال اخیر به کنکور دکتری مدیریت تکنولوژی، آینده پژوهی، کارآفرینی اضافه شده است میتوانید از تست های کنکور که در کتابهای موسسه آموزش عالی ماهان وجود دارد استفاده نمایید.

• فرهاد

[ 1396/08/12 17:52:37 ]

با سلام و احترام دکتری مدیریت کارآفرینی در استان مرکزی یا استانهای مجاور در دانشگاه آزاد یا پیام نور ارائه میشود؟

سلام و احترام

دوست عزیز هر ساله با توجه به ظرفیت، دانشگاهها متغیر است بنابراین بعد از انتشار دفترچه انتخاب رشته دکتری شهرها مشخص می شود.برای دریافت اطلاعات جامع تر می توانید فرم مشاوره دکتری را پر بفرمایید تا مشاوران تخصصی با شما تماس بگیرند یا با شماره تلفن 0218506 تماس بگیرید.