بانک تست کارشناسی ارشد عمران-راه سازی و روسازی

به نام یزدان پاک
مقدمه مولف

« سپاس خداوند یکتا را که به عنایت او توفیق نوشتن این کتاب بر من حاصل شد »
کتاب حاضر مجموعه‌ای از نکات کلیدی و اساسی برای حل تست‌های کنکور کارشناسی ارشد سراسری و آزاد است. این مجموعه شامل دو بخش راه‌سازی و روسازی است که هر بخش شامل: چند فصل است. هر فصل نیز دربرگیرنده خلاصه درس‌ها و نکات کلیدی درس، تست‌های کنکورهای سراسری، آزاد سال‌های گذشته و تست‌های تالیفی است.
در این کتاب سعی شده است تا حد امکان، مطالب لازم برای فهم کامل نکات اساسی تست‌های کنکور کارشناسی ارشد آورده شود. امید است این مجموعه بتواند دانشجویان و داوطلبان ورود به دوره‌های کارشناسی ارشد را در رسیدن به هدف خود یاری نماید.
با توجه به اینکه از سال 82 تا 88 درس راه‌سازی و روسازی جزو منابع کنکور سراسری نبوده، بودجه‌بندی سوالات سراسری این دو درس در سال‌های قبل از آن مورد ارزیابی قرار گرفته است.
در این‌جا بر خود لازم می‌دانم از آقای دکتر مجید سیاری و آقای مهندس هادی سیاری مدیران محترم موسسه آموزش عالی آزاد ماهان تشکر کنم.

نیما ابراهیمی

فصل سوم: قوس دایره‌ای مرکب و معکوس
تست‌های طبقه‌بندی شده فصل سوم
پاسخ‌نامه تشریحی و کلیدی فصل سوم

فصل چهارم: شیب عرضی در قوس (بر بلندی)
تست‌های طبقه‌بندی شده فصل چهارم
پاسخ‌نامه تشریحی و کلیدی فصل چهارم

فصل پنجم: منحنی‌های اتصال
تست‌های طبقه‌بندی شده فصل پنجم
پاسخ‌نامه تشریحی و کلیدی فصل پنجم

فصل ششم: قوس‌های قائم
تست‌های طبقه‌بندی شده فصل ششم
پاسخ‌نامه تشریحی و کلیدی فصل ششم

فصل هفتم: قوس سرپانتین
تست‌های طبقه‌بندی شده فصل هفتم
پاسخ‌نامه تشریحی و کلیدی فصل هفتم

فصل هشتم: مشخصات فنی در راه‌ها
تست‌های طبقه‌بندی شده فصل هشتم
پاسخ‌نامه تشریحی و کلیدی فصل هشتم

فصل نهم: حجم عملیات خاکی
تست‌های طبقه‌بندی شده فصل نهم
پاسخ‌نامه تشریحی و کلیدی فصل نهم

• رزگار ویسی

[ 1398/08/14 10:22:54 ]

بله مشاورین تخصصی ما در دو مقطع ارشد و دکتری در خدمتتان هستند میتوانید از ما مشاوره تخصصی و رایگان دریافت کنید.

با آرزوی موفقیت شما

• مصطفی

[ 1398/05/20 13:57:59 ]

با عرض سلام آیا قبل از اینکه‌ مطالعه درس ریاضیات عمومی 1و2 رو شروع کنیم ،لازمه اول ریاضیات پایه رو بخونیم یا نه؟؟

مطالعه یا شرکت در کلاس ریاضی پایه بستگی به رشته کارشناسی شما و میزان تسلط شما به درس ریاضی دارد اگر در یکی از رشته های مهندسی تحصیل کرده اید نیاز به شرکت در این کلاس نیست.

البته اگر سالهای زیادی از فارغ التحصیلی شما نگذشته باشد.

با آرزوی موفقیت شما

• زهرا

[ 1398/04/22 11:24:29 ]

سلام من میخوام برای ارشد عمران رشته آب یا خاک و پی قبول شم، امکانش هست درسای دیگه مانند بتن و فولاد و راه و روسازی رو نخونم و فقط تمرکز رو درسای آبی و خاک و پی داشته باشم؟ و قسمت عمومی هم باید همه ی درسا ریاضیات و مکانیک جامدات هم بخونم؟

برای قبولی این رشته در دانشگاه های تهران نباید در هیچیک از سرفصلهای کنکور آن ضعف داشته باشید.

یا نهایتا 1 درس را حذف کنید و درس دیگر را درصد بالاتری بزنید.

برای دریافت مشاوره تخصصی عمران با ما درارتباط باشید.

• شکیب

[ 1398/03/25 11:4:2 ]

سلام کتابای آزمون ارشد بعد از اینکه کنکور امسال برگذار شده،آیا برای کنکور99 ویرایش میشن؟ اگر ویرایش میشن،چه زمانی ویرایش جدید آماده میشه؟

با توجه به کنکور برگزار شده کتاب هایی که نیاز به ویرایش و اضافه شدن منابع جدید داشته باشند ویرایش شده و بزودی منتشر خواهند شد.

میتوانید از قسمت فروشگاه آنلاین پیگیر کتاب های رشته خود باشید.

• پیمان جهانی

[ 1398/01/18 2:0:36 ]

با سلام و خسته نباشین.من کارشناسی عمران رو سال 92 از دانشگاه ازاد اردبیل گرفتم.میخوام واس کنکور 99 از الان بخونم.با توجه به اینکه شاغل ازاد هم هستم به مشاوره نیاز دارم که وقتم رو بیشتر رو چه کتابهایی و چه فصلهایی بگذارم که وقتم رو هدر ندهم.هدفم دانشگاه سراسری اردبیل هست.ممنون میشم جواب بدین.در ضمن حضوری هم میتونم بیام دفترتون تا یه برنامه ریزی دقیق داشته باشم.

سلام وقتتون بخیر

برای مطالعه کنکور کارشناسی ارشد این رشته میتوانید از دپارتمان فنی مهندسی ماهان کمک بگیرید و یک برنامه ریزی دقیق و مدون از مشاورین ما دریافت نمایید.

• علی

[ 1397/06/08 12:23:29 ]

سلام من کارشناسیم علوم پایست میخوام ارشد عمران بخونم. ایا با اخذ مدرک ارشد میشه تو نظام مهندسی شرکت کرد؟ برای استخدام تو ادارات دولتی مشکلی بوجود میاد؟

تغییر رشته ای بودن شما مانعی برای شرکت در آزمون نظام مهندسی نیست،

بعد از گذشت 2 سال از اخذ مدرک کارشناسی ارشد عمران میتوانید در این آزمون شرکت نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی رایگان با ما در تماس باشید.

• مسافر

[ 1397/04/20 7:0:29 ]

با سلام بنده در کنکور ارشد 97 عمران ، رتبه 30 کشوری را کسب کرده ام ... در صورت تمایل در زمینه مشاوره و تبلیغات آمادگی همکاری با موسسه ی خوبتون رو دارم ...

برای مواردی همچون همکاری میتوانید با دفتر مرکزی موسسه ماهان تماس داشته باشیدتا راهنمایی های لازم راخدمتتون ارائه دهند.0218506

• مهدی

[ 1397/04/16 19:10:51 ]

سلام و خسته نباشید شما منابع یا کلاسهای مهندسی HSEرو دارید ? اگر دارید چگونه میتونم از کلاسها یا منابع شما استفاده کنم

برای آشنایی و استفاده از منابع کارشناسی ارشد می توانید به سایت موسسه ماهان مراجعه نمایید و برای خرید منابع به صفحه فروشگاه آنلاین سر بزنید.

• علی

[ 1397/04/08 16:20:14 ]

سلام با رتبه 6078 امیدی به روزانه یا شبانه رشته های کم طرفدار هست

سلام دوست عزیز

سلام خیر.

برای مشاوره تخصصی رایگان با اموزشگاه ماهان شماره 021-8506 تماس بگیرید.

موفق باشید.

• saadi

[ 1397/03/29 22:57:29 ]

با سلام ببخشید با رتبه ی ۱۰۸۴ در کنکور ارشد عمران امسال ،راه و ترابری کجا قبول میشوم؟

اینکه کجا و چه دانشگاهی قبول میشید قابل پیش بینی نیست و هر سال متفاوت است.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4بعدی آخرین

whatsapp logo instagram logo