دروس عمومی، پایه و تخصصی کارشناسی ارشد اقتصاد علوم اقتصادی

دروس عمومی با ضریب 1 (آزمون پایه سازمان سنجش آموزش کشور)
زبان انگلیسی (زبان عمومی)
هوش و استعداد تحصیلی
دروس پایه با ضریب 4 (آزمون پایه سازمان سنجش آموزش کشور)
آمار و ریاضی
اقتصاد خرد
اقتصاد کلان
دروس تخصصی مشترک در همه شاخه‌های علوم‌اقتصادی :
زبان خارجه تخصصی، اصول سازمانی و مدیریت، حقوق تجارت، مبانی جامعه‌شناسی، ریاضیات، آمار، روش تحقیق، اصول حسابداری، جغرافیای اقتصادی ایران، اقتصاد خرد، اقتصاد کلان، پول و بانکداری، مبانی فقهی اقتصاد صدر اسلام، نظام‌های اقتصادی، تجارت بین‌الملل، اقتصاد توسعه، اقتصاد ایران.
دروس تخصصی اقتصاد نظری :
اقتصاد صنعتی، حسابداری شرکت‌ها، حسابداری صنعتی، اقتصاد منابع، مدیریت تولید، ارزیابی طرح‌های اقتصادی، اقتصاد سنجی، حقوق کار و روابط صنعتی، پژوهش عملیاتی.شاخه اقتصاد پول و بانکداریدانشجویان این شاخه با نحوه عملکرد بانک‌های داخلی و خارجی، اسناد اعتباری ارزی، سیاست‌های پولی و مالی به عنوان مهم‌ترین سیاست‌های تثبیت اقتصادی و چگونگی تجزیه و تحلیل صورت حساب‌های مالی آشنا می‌شوند.
دروس تخصصی اقتصاد پول و بانکداری :
عملیات بانکی داخلی، عملیات بانکی خارجی، سیاست‌های پولی و مالی، بانکداری اسلامی، روش‌های مقداری در بازرگانی، سازمان‌های پولی و مالی بین‌المللی، حسابداری شرکت‌ها، تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی، ارزیابی طرح‌های اقتصادی، تأمین منابع مالی و بورس اوراق بهادار، مدیریت مالی.
دروس تخصصی اقتصاد کشاورزی :
اقتصاد کشاورزی، توسعه و سیاست کشاورزی، اقتصاد منابع، اقتصاد سنجی، ارزیابی طرح‌های اقتصادی، بازاریابی محصولات کشاورزی، مدیریت مزرعه، جامعه‌شناسی روستایی، پژوهش عملیاتی.
دروس تخصصی اقتصاد نظری :
اقتصاد کشاورزی، اقتصاد مدیریت، اقتصاد ریاضی، اقتصاد سنجی، تاریخ عقاید اقتصادی، برنامه‌ریزی اقتصادی، اقتصاد منابع .
دروس تخصصی اقتصاد بازرگانی :
اقتصاد مدیریت، روش‌های مقداری در بازرگانی، مدیریت تولید، ارزیابی طرح‌های اقتصادی، حسابداری شرکت‌ها، حسابداری صنعتی، اصول بازاریابی، اصول بیمه، مدیریت مالی.

• رضا صفایی

[ 1398/04/27 14:6:44 ]

سلام و درود بنده کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - بازاریابی دارم . آیا اجازه شرکت در مقطع دکترای در رشته اقتصاد را دارم؟

در مقطع دکتری الزام به ارتباط رشته کارشناسی ارشد و دکتری وجود دارد مگر در موارد خاص که در دفترچه سازمان سنجش به تفکیک رشته درج شده است.

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان با دپارتمان دکتری ماهان در ارتباط باشید.

تماس با 0218506

• رضا

[ 1397/03/11 18:49:17 ]

سلام خدمت مشاوران ماهان من رتبه 763 کنکور ارشد رو کسب کردم و اخرین رتبه پذیرش در دانشگاه سراسری 2541 می باشد میخاستم ببینم میشه از دانشگاه تبریز در کلیه گرایشهای رشته خودم قبول شوم

بله امکانش هست.

• مجید

[ 1396/11/20 16:58:49 ]

سلام.چگونه میتوانم به این بانک سوال که توسط شماگرداوری شده دسترسی پیداکنم؟بانک سوال تستهای طبقه بندی شده اقتصاد خردوکلان.باتشکر

سلام خدمت شما بزرگوار

ماهان بانک سوال ویژه یک کتاب به صورت مجزا نداره
    اما خود کتابها شرح درس نکته و تست هستن
    در واقع جامع و کامل
    اگر فقط تست مدنظرتون هست کتاب 8 آزمون رو بهتون پیشنهادمی کنم
    برای سفارش می تونید تماس بگیرین :
    09109019035   خانم زاده رحیم

• c

[ 1396/10/05 22:47:49 ]

برای اینکه بتونیم مقطع شبانه(تو هر دانشگاهی که بشه و در هر جای ایران) قبول بشیم باید رتبه نهایتا چند باشه و برای این رتبه باید خرد و کلان رو چند درصد زد؟

با سلام دوست عزیز

سوال شما خیلی کلی است و باید شهر و رتبه و دانشگاه را مشخص کنید،

با ارزوی موفقیت شما

• لیلی

[ 1396/09/26 11:7:27 ]

سلام و خسته نباشید من کارشناسی غلوم سلولی و مولکولی دارم و می خواستم بپرسم مجاز هستم برای ارشداقتصاد بخونم ؟ و اگر میتونم خیلی کار سختی خواهد بود ؟

با سلام دوست عزیز،

امکان تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد،
    اگر با منابع رشته اقتصاد آشنا شوید و مسیر رسیدن به هدفتان را بشناسید سخت و غیرممکن نیست، در این مسیر دپارتمان مشاوره ماهان برای خدمات رسانی به شما آماده است، با ما در ارتباط باشید.
    با آرزوی موفقیت برای شما...

[ 1396/03/23 12:46:15 ]

باسلام وعرض خسته نباشیدوقبولی طاعاتتون. خاستم بپرسم رتبه ۵۱۱کارشناسی ارشدچقدرشانس قبولی دردانشگاه بوعلی همدان رادارد؟؟ حداکثررتبه پذیرش اقتصاداین دانشگاه چنداست.؟ بسیارمتشکر اززحمات ودرصورت امکان پاسخگوییتون سپاسگزارم

09109019035

با توجه به حجم پیام های ارسالی، به سوالهای متفرقه و پیام هایی که حاوی کارنامه، شماره تماس و تصویر فیش واریزی نباشند پاسخ داده نخواهد شد

[ 1396/03/23 12:45:9 ]

[ 1396/03/23 12:45:53 ]

[ 1396/03/23 12:43:18 ]

• نیما

[ 1396/03/17 14:18:53 ]

سلام.می خواستم بپرسم با رتبه 370 در اقتصاد شانس قبولی در چه دانشگاههایی را دارم.ممنون میشم پاسخ بدید.

روز بخیر

اگر مایل هستید که انتخاب رشته رو با تیم دپارتمان تخصصی مشاوره ماهان به صورت غیر حضوری انجام بدین من کل فرایند رو خدمتتون توضیح میدم

اولین قبلی1 | 2بعدی آخرین