معرفی آینده شغلی کارشناسی ارشد اقتصاد علوم اقتصادی

معرفی:
علم اقتصاد، علم تخصیص بهینه منابع است. منابعی که ما در اختیار داریم، کم یا محدود هستند. در یک تعریف کلی، اقتصاد علمی است که به مطالعه کاربرد و نحوه تخصیص بهینه منابع تولیدی محدود و کمیاب به منظور تامین بیشترین نیازهای نامحدود بشری می پردازد. در این تعریف، مفاهیم و اصطلا ح هایی وجود دارد که آشنایی با آن ها به درک بهتر ما از علم اقتصاد کمک می کند.
منظور از «منابع تولید» کلیه نهادهایی هستند که در تولید کالا ها و خدمات به کار می روند. در این راستا معمولا از عواملی چون نیروی کار، سرمایه، طبیعت و مدیریت به عنوان عوامل اصلی تولید در کنار فن آوری (تکنولوژی) و امنیت نام برده می شود.
بنابراین، معادن و سایر منابع طبیعی مانند زمین، ماهیان دریا، رودهای طبیعی، جنگل ها، آب دریاها و... به عنوان عامل طبیعت و کلیه تولیداتی که با کاربرد این منابع ساخته شده و درتولید کالا ها و خدمات به کار می روند، مانند ماشین آلات، ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی، مواد ساخته شده نیمه تمام و... به عنوان عامل سرمایه محسوب می شوند. بدیهی است که پول نقد، سرمایه محسوب نمی شود و تنها یک وسیله مبادله و وسیله سنجش، پس انداز و اندوختن ارزش است.علم اقتصاد به عنوان یکی از شاخه های مهم علوم اجتماعی - علوم و دانش های دیگر بشری مانند حقوق، روان شناسی، جامعه شناسی، تاریخ، جغرافیا، علوم سیاسی، ریاضیات، آمار و... دارای روابط رو به گسترشی است. علم اقتصاد با علم حقوق دارای ارتباط نزدیکی می باشد، به طوری که در روابط اقتصادی، فردی و گروهی که مربوط به کار می شود، از حقوق کار یا در روابط مربوط به کسب و کار از حقوق تجارت استفاده می شود.
موقعیت شغلی در ایران:
دانشجویان دوره کارشناسی اقتصاد بیشتر اطلاعات اولیه و پایه را مطالعه می‌کنند در نتیجه نباید انتظار داشته باشند که پس از فارغ‌التحصیلی به طور تخصصی و کاربردی فعالیت نمایند مگر دانشجویانی که خودشان مطالعه و فعالیت بیشتری داشته و تئوری‌هایی را که مطالعه می‌کنند, به کار نیز می‌گیرند. یعنی می‌توانند مدلهای اقتصادی نوشته, تجزیه و تحلیل کرده و پیشنهادهای تازه‌ای برای رفع مشکلات اقتصادی مؤسسه و سازمان‌های مختلف ارائه دهند.البته این به آن معنا نیست که در حال حاضر فارغ‌التحصیلان این رشته بازار کار ندارند بلکه می‌توانند در بخش‌های مختلف وزارت اقتصاد مثل بخش مالیات, وزارت صنایع, سازمان برنامه و بودجه, بانک مرکزی و مرکز آمار فعالیت کنند و مهمتر از همه اینکه حتی اگر فارغ‌‌التحصیلان اقتصاد در رشته تخصصی خود فعالیت نکنند, به دلیل داشتن ذهنی باز و تحلیل‌گر و آشنایی صحیح با مسائل و مباحث اقتصادی, نگاه کارشناسانه‌ای نسبت به جامعه و پیرامون خود دارند و می‌توانند در هر شغلی موفق و کارآمد باشند.

• رضا صفایی

[ 1398/04/27 14:6:44 ]

سلام و درود بنده کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - بازاریابی دارم . آیا اجازه شرکت در مقطع دکترای در رشته اقتصاد را دارم؟

در مقطع دکتری الزام به ارتباط رشته کارشناسی ارشد و دکتری وجود دارد مگر در موارد خاص که در دفترچه سازمان سنجش به تفکیک رشته درج شده است.

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان با دپارتمان دکتری ماهان در ارتباط باشید.

تماس با 0218506

• رضا

[ 1397/03/11 18:49:17 ]

سلام خدمت مشاوران ماهان من رتبه 763 کنکور ارشد رو کسب کردم و اخرین رتبه پذیرش در دانشگاه سراسری 2541 می باشد میخاستم ببینم میشه از دانشگاه تبریز در کلیه گرایشهای رشته خودم قبول شوم

بله امکانش هست.

• مجید

[ 1396/11/20 16:58:49 ]

سلام.چگونه میتوانم به این بانک سوال که توسط شماگرداوری شده دسترسی پیداکنم؟بانک سوال تستهای طبقه بندی شده اقتصاد خردوکلان.باتشکر

سلام خدمت شما بزرگوار

ماهان بانک سوال ویژه یک کتاب به صورت مجزا نداره
    اما خود کتابها شرح درس نکته و تست هستن
    در واقع جامع و کامل
    اگر فقط تست مدنظرتون هست کتاب 8 آزمون رو بهتون پیشنهادمی کنم
    برای سفارش می تونید تماس بگیرین :
    09109019035   خانم زاده رحیم

• c

[ 1396/10/05 22:47:49 ]

برای اینکه بتونیم مقطع شبانه(تو هر دانشگاهی که بشه و در هر جای ایران) قبول بشیم باید رتبه نهایتا چند باشه و برای این رتبه باید خرد و کلان رو چند درصد زد؟

با سلام دوست عزیز

سوال شما خیلی کلی است و باید شهر و رتبه و دانشگاه را مشخص کنید،

با ارزوی موفقیت شما

• لیلی

[ 1396/09/26 11:7:27 ]

سلام و خسته نباشید من کارشناسی غلوم سلولی و مولکولی دارم و می خواستم بپرسم مجاز هستم برای ارشداقتصاد بخونم ؟ و اگر میتونم خیلی کار سختی خواهد بود ؟

با سلام دوست عزیز،

امکان تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد،
    اگر با منابع رشته اقتصاد آشنا شوید و مسیر رسیدن به هدفتان را بشناسید سخت و غیرممکن نیست، در این مسیر دپارتمان مشاوره ماهان برای خدمات رسانی به شما آماده است، با ما در ارتباط باشید.
    با آرزوی موفقیت برای شما...

[ 1396/03/23 12:46:15 ]

باسلام وعرض خسته نباشیدوقبولی طاعاتتون. خاستم بپرسم رتبه ۵۱۱کارشناسی ارشدچقدرشانس قبولی دردانشگاه بوعلی همدان رادارد؟؟ حداکثررتبه پذیرش اقتصاداین دانشگاه چنداست.؟ بسیارمتشکر اززحمات ودرصورت امکان پاسخگوییتون سپاسگزارم

09109019035

با توجه به حجم پیام های ارسالی، به سوالهای متفرقه و پیام هایی که حاوی کارنامه، شماره تماس و تصویر فیش واریزی نباشند پاسخ داده نخواهد شد

[ 1396/03/23 12:45:9 ]

[ 1396/03/23 12:45:53 ]

[ 1396/03/23 12:43:18 ]

• نیما

[ 1396/03/17 14:18:53 ]

سلام.می خواستم بپرسم با رتبه 370 در اقتصاد شانس قبولی در چه دانشگاههایی را دارم.ممنون میشم پاسخ بدید.

روز بخیر

اگر مایل هستید که انتخاب رشته رو با تیم دپارتمان تخصصی مشاوره ماهان به صورت غیر حضوری انجام بدین من کل فرایند رو خدمتتون توضیح میدم

اولین قبلی1 | 2بعدی آخرین