گرایش های کارشناسی ارشد اقتصاد علوم اقتصادی

مجموعه علوم اقتصادی از جمله رشته های کنکور دکتری سراسری است که دارای زیر گرایش های زیر است:

- اقتصاد نظری
- اقتصاد بازرگانی
- اقتصاد صنعتی
- اقتصاد کشاورزی
- اقتصاد سلامت
- اقتصاد سنجی
- اقتصاد پولی
- اقتصاد اسلامی
- اقتصاد بخش عمومی
- توسعه اقتصادی
- اقتصاد بین الملل
- اقتصاد مالی
شاخه اقتصاد نظری:
هسته اصلی تئوری‌های اقتصادی مثل اقتصاد ریاضی و اقتصاد سنجی در شاخه اقتصاد نظری مطالعه می‌شود؛ یعنی این شاخه بیشتر جنبه انتزاعی و تئوری دارد و تأکید آن بر روی تئوری‌های ریاضی است و دانشجوی اقتصاد نظری کمتر پدیده‌هایی از قبیل تجارت را مطالعه می‌کند.
شاخه اقتصاد بازرگانی:
اقتصاد بازرگانی یکی از شاخه‌های کاربردی اقتصاد است که در آن دانشجو با جنبه‌های توصیفی و تحلیلی مدیریت تولید, مدیریت بازاریابی و کاربردهای آن، قوانین و مقررات مالیات در ایران, انواع حسابرسی و اصول حسابداری آشنا می‌شود. همچنین با استفاده از یک سری مدل‌های تصمیم‌گیری و متدهای کمی, تعیین خط مشی مطلوب را در مسائلی که یک مدیر با آن مواجه می‌شود، فرا می‌گیرد.
شاخه اقتصاد صنعتی
در شاخه اقتصاد صنعتی دانشجویان طی چند واحد با ساختار بازار صنعت, بازرگانی بین‌المللی, منافع و مضرات انحصار, سیاست رقابت, منافع مصرف‌کننده, هزینه‌ها و حقوق و مقررات کاری که تنظیم‌کننده روابط بین کارگران و کارفرمایان است, آشنا می‌شوند.
شاخه اقتصاد کشاورزی
دانشجویان این شاخه, اقتصادی را که به محصولات کشاورزی و زمین و زراعت باز می‌گردد, مطالعه می‌کنند. زیرا بازار محصولات کشاورزی به دلیل این‌که در بسیاری از موارد، پیوستگی تولید را ندارد همچنین متغیرهایی مثل آب و هوا و خاک در آن اثر عمده‌ای می‌گذارد, به مطالعه تخصصی و ویژه‌ای نیازمند است؛ یعنی کارشناس اقتصادی این بخش باید علاوه بر آشنایی با اصول و مبانی علم اقتصاد, با مسائل کشاورزی از قبیل تولید کشاورزی و بازارهای محصولات کشاورزی آشنایی داشته باشد.

• رضا صفایی

[ 1398/04/27 14:6:44 ]

سلام و درود بنده کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - بازاریابی دارم . آیا اجازه شرکت در مقطع دکترای در رشته اقتصاد را دارم؟

در مقطع دکتری الزام به ارتباط رشته کارشناسی ارشد و دکتری وجود دارد مگر در موارد خاص که در دفترچه سازمان سنجش به تفکیک رشته درج شده است.

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان با دپارتمان دکتری ماهان در ارتباط باشید.

تماس با 0218506

• رضا

[ 1397/03/11 18:49:17 ]

سلام خدمت مشاوران ماهان من رتبه 763 کنکور ارشد رو کسب کردم و اخرین رتبه پذیرش در دانشگاه سراسری 2541 می باشد میخاستم ببینم میشه از دانشگاه تبریز در کلیه گرایشهای رشته خودم قبول شوم

بله امکانش هست.

• مجید

[ 1396/11/20 16:58:49 ]

سلام.چگونه میتوانم به این بانک سوال که توسط شماگرداوری شده دسترسی پیداکنم؟بانک سوال تستهای طبقه بندی شده اقتصاد خردوکلان.باتشکر

سلام خدمت شما بزرگوار

ماهان بانک سوال ویژه یک کتاب به صورت مجزا نداره
    اما خود کتابها شرح درس نکته و تست هستن
    در واقع جامع و کامل
    اگر فقط تست مدنظرتون هست کتاب 8 آزمون رو بهتون پیشنهادمی کنم
    برای سفارش می تونید تماس بگیرین :
    09109019035   خانم زاده رحیم

• c

[ 1396/10/05 22:47:49 ]

برای اینکه بتونیم مقطع شبانه(تو هر دانشگاهی که بشه و در هر جای ایران) قبول بشیم باید رتبه نهایتا چند باشه و برای این رتبه باید خرد و کلان رو چند درصد زد؟

با سلام دوست عزیز

سوال شما خیلی کلی است و باید شهر و رتبه و دانشگاه را مشخص کنید،

با ارزوی موفقیت شما

• لیلی

[ 1396/09/26 11:7:27 ]

سلام و خسته نباشید من کارشناسی غلوم سلولی و مولکولی دارم و می خواستم بپرسم مجاز هستم برای ارشداقتصاد بخونم ؟ و اگر میتونم خیلی کار سختی خواهد بود ؟

با سلام دوست عزیز،

امکان تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد،
    اگر با منابع رشته اقتصاد آشنا شوید و مسیر رسیدن به هدفتان را بشناسید سخت و غیرممکن نیست، در این مسیر دپارتمان مشاوره ماهان برای خدمات رسانی به شما آماده است، با ما در ارتباط باشید.
    با آرزوی موفقیت برای شما...

[ 1396/03/23 12:46:15 ]

باسلام وعرض خسته نباشیدوقبولی طاعاتتون. خاستم بپرسم رتبه ۵۱۱کارشناسی ارشدچقدرشانس قبولی دردانشگاه بوعلی همدان رادارد؟؟ حداکثررتبه پذیرش اقتصاداین دانشگاه چنداست.؟ بسیارمتشکر اززحمات ودرصورت امکان پاسخگوییتون سپاسگزارم

09109019035

با توجه به حجم پیام های ارسالی، به سوالهای متفرقه و پیام هایی که حاوی کارنامه، شماره تماس و تصویر فیش واریزی نباشند پاسخ داده نخواهد شد

[ 1396/03/23 12:45:9 ]

[ 1396/03/23 12:45:53 ]

[ 1396/03/23 12:43:18 ]

• نیما

[ 1396/03/17 14:18:53 ]

سلام.می خواستم بپرسم با رتبه 370 در اقتصاد شانس قبولی در چه دانشگاههایی را دارم.ممنون میشم پاسخ بدید.

روز بخیر

اگر مایل هستید که انتخاب رشته رو با تیم دپارتمان تخصصی مشاوره ماهان به صورت غیر حضوری انجام بدین من کل فرایند رو خدمتتون توضیح میدم

اولین قبلی1 | 2بعدی آخرین