دروس عمومی، پایه و تخصصی کارشناسی ارشد روانشناسی

ضرایب دروس مجموعه روانشناسی (کد 2114) براساس آخرین تغییرات سازمان سنجش آموزش کشور:

1- زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسه (ضریب 1)
آزمون زبان خارجی در سطح آزمون تافل، تولیمو، آیلتس بوده و شامل سه بخش دستور زبان، واژگان و درک مطلب است.

2- استعداد تحصیلی (ضریب 1)
آزمون استعداد تحصیلی برای گروههای آموزشی 9 گانه جداگانه طراحی می‌شودکه شامل بخشهای درک مطلب، کمیتی، تحلیلی و منطقی، تجسمی (برای رشته‌های فنی و مهندسی) است

3- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد (ضریب 4)
آمارو و روش تحقیق (در سطح کارشناسی)
رشد و یادگیری (در سطح کارشناسی)
شخصیت و آسیب شناسی (در سطح کارشناسی)
دروس‌ مشترك‌ در‌ گرايش‌هاي مختلف روانشناسي :
روانشناسي‌ عمومي‌، علم‌النفس‌ از ديدگاه‌ دانشمندان‌ اسلامي‌، آمار توصيفي‌، فيزيولوژي‌ عمومي‌، كليات‌ فلسفه‌، مباني‌ جامعه‌شناسي‌، روانشناسي‌ احساس‌ و ادراك‌، متون‌ روانشناسي‌ به‌ زبان‌ خارجي‌، آمار استنباطي‌، روش‌ تحقيق‌ در روانشناسي‌، روانشناسي‌ فيزيولوژيك‌، روانشناسي‌ تجربي‌، روانشناسي‌ رشد، روانشناسي‌ يادگيري‌، روانشناسي‌ تربيتي‌، روانشناسي‌ اجتماعي‌، روانسنجي‌، انگيزش‌ و هيجان‌، شخصيت‌، آسيب‌شناسي‌ رواني‌، بهداشت‌ رواني‌، روانشناسي‌ مرضي‌ كودك‌، تاريخچه‌ و مكاتب‌ روانشناسي‌.
دروس‌ تخصصي‌ گرايش‌ روانشناسي‌ باليني‌:
كاربرد مقدماتي‌ روش‌هاي‌ تشخيص‌ باليني‌، كاربرد مقدماتي‌ روش‌هاي‌ درمان‌، مصاحبه‌، سمينار مسائل‌ روانشناسي‌ باليني‌ در جهان‌ و ايران‌، پژوهش‌هاي‌ عملي‌ در روانشناسي‌ باليني‌، روانشناسي‌ پويايي‌ گروه‌، كليات‌ روانپزشكي‌، بررسي‌ مقدماتي‌ نظريه‌هاي‌ روان‌ درماني‌، روانشناسي‌ مشاوره و راهنمايي‌، روانشناسي‌ كودكان‌ استثنايي‌.
دروس‌ تخصصي‌ گرايش‌ روانشناسي‌ عمومي‌:
طرح‌ها و‌ پژوهش‌هاي‌ آزمايشگاهي‌، مقدمات‌ نورو بسيكولوژي‌، ارزشيابي‌ شخصيت‌، روانشناسي‌ مشاوره و راهنمايي‌، روانشناسي‌ هوش‌ و سنجش‌ آن‌، تفكر و زبان‌، روانشناسي‌ پويايي‌ گروه‌، روانشناسي‌ كودكان‌ استثنايي‌، سمينار در مسائل‌ روانشناسي‌ عمومي‌، اختلالات‌ يادگيري‌، روانشناسي‌ جنايي‌، پژوهش‌هاي‌ عملي‌ در روانشناسي‌ عمومي‌.

دروس‌ تخصصي‌ گرايش‌ روانشناسي‌ استثنايي‌:
روانشناسي‌ مشاوره و راهنمايي‌، نظريه‌ها و كاربرد آزمون‌هاي‌ شناختي‌، روانشناسي‌ كودكان‌ تيزهوش‌ و روش‌هاي‌ آموزش‌ آنها، روانشناسي‌ كودكان‌ عقب‌مانده‌ و روش‌هاي‌ آموزش‌ آنها، اختلالات‌ تكلم‌ و گفتار درماني‌، روانشناسي‌ تدريس‌ به‌ كودكان‌ ناشنوا، روانشناسي‌ تدريس‌ به‌ كودكان‌ نابينا، متون‌ روانشناسي‌ كودكان‌ استثنايي‌ به‌ زبان‌هاي‌ خارجي‌، بهداشت‌ رواني‌ كودكان‌ استثنايي‌ و خانواده‌، زمينه‌ پيشگيري‌ از تولد كودكان‌ عقب ‌افتاده‌، روانشناسي‌ كودكان‌ ناسازگار، روش‌هاي‌ تغيير و اصلاح‌ رفتار كودكان‌، سمينار مسائل‌ كودكان‌ استثنايي‌ در جهان‌ و ايران‌، پژوهش‌هاي‌ عملي‌ در روانشناسي‌ و آموزش‌ كودكان‌ استثنايي‌.

• فریبا بوداغی

[ 1398/10/01 18:40:51 ]

سلام کارشناسی روانشناسی ترم 7 هستم ارشد امسال شرکت کردم میخوام مشاوره خانواده بخونم لطفا راهنمایی کنید چه منابعی لازمه

سلام وقت شما بخیر
    در قسمت منابع کارشناسی ارشد روانشناسی سایت ماهان که به صورت لینک هم در اختیار شما قرار داده شد میتوانید منابع را مطالعه نمایید.

برای سوالات بیشتر و مشاوره تخصصی با رتبه های برتر با شماره زیر  تماس بگیرید:

• حانیه

[ 1398/10/01 12:56:54 ]

ا سلام و وقت بخیر. من کارشناسی علم اطلاعات دارم و برای ارشد بالینی میخوام بخونم. منابع ارشد ماهان رو تهیه کردم و در حال مطالعه اش هستم. جسارتا دوتا سوال داشتم 1- با این 8 منبع کتب ارشد بالینی ماهان که تقریبا خوب و کامل خونده بشه چند درصد احتمال قبولی منو 2 اینکه من برای قبول شدن در دانشگاه سراسری تبریز میانگین چه رتبه ای باید بیارم هست؟

سلام وقت شما بخیر

کتاب های ماهان تلاش کرده است با تلخیص  تمامی رفرنس های اصلی کنکور تمامی سوالات کنکور را پوشش بدهد تا بالاترین درصد را در تمامی دروس برای شما به ارمغان بیاورد.

هرچند درصد اکتسابی در کنکور حاصل جمع مجموعه ای از عوامل مانند میزان تسلط شما در کتاب و تست های سالهای قبل و.. میباشد.

لذا پیشنهاد میکنیم برای مشاوره تخصصی تر با رتبه های برتر با مشاور زیر تماس بگیرید:

• پریسا

[ 1398/10/01 11:50:52 ]

سلام بسته های آموزشی باتوجه به منابع هرسال آپدیت میشه؟

سلام وقت شما بخیر

بله هر سال موسسه ماهان با توجه به تغغیرات منابع کنکور و سلیقه طراحان کنکور ، ویرایش جدید از بسته های آموزشی خود ارایه میدهد.

• آوا

[ 1398/09/29 19:28:3 ]

سلام وقت بخیر من کارشناسی رشته علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی خوندم،خواستم ببینم ممکنه برای ارشد بتونم در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش رایانش امن شرکت کنم؟؟؟؟

سلام وقت بخیر

برای مقطع ارشد محدودیتی برای انتخاب رشته و گرایش وجود ندارد و شما با هر پیش زمینه ای میتوانید رشته های دلخواه خود را دردو دسته اصلی و شناور انتخاب نمایید.

• ساناز شیخی

[ 1398/09/27 0:10:28 ]

سلام خسته نباشید میخواستم،برای مشاوره پکیج وجود نداره؟

برای رشته هایی که در سایت موجود هستند پکیج های آموزشی وجود دارند.

پکیج کتاب های رشته مشاوره به صورت لینک در اختیار شما قرار گرفت.

• مهری فیضی

[ 1398/09/25 12:50:49 ]

سلام وقت بخیر بنظر شما بازار کار روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی بهتره یا روانسنجی؟؟ من کدومو بخونم ارزش داره؟! ممنون میشم زوتر پاسخ دهید.

سلام وقت شما بخیر

شما میتوانید برای مشاوره تخصصی با رتبه های برتر روانشناسی فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پرکرده و یا با شماره زیر تماس بگیرید:

• Fahime

[ 1398/09/17 22:33:53 ]

سلام من رشته کارشناسی ام پرستاری است ایا میتونم ارشد روانشناسی عمومی شرکت کنم؟ارشد روان شناسی سلامت چطور؟

به ظور کلی برای مقطع کارشناسی ارشد محدودیتی وجود ندارد و شما میتوانید رشته دلخواه خود را در دسته های اصلی و شناور انتخاب نمایید.

• فریبا بوداغی

[ 1398/09/16 11:25:38 ]

سلام ارشد خانواده میخوام شرکت کنم کدوم دانشگاه ها و شهرها در دانشگاه ازاد پذیرش دارن ؟

سلام لطفا برای سوالات تخصصی فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پر نمایید و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• Mohammad reza

[ 1398/09/11 5:0:20 ]

سلام. کارشناسی زبان انگلیسی دارم. امکان ادامه تحصیل در رشته روانشناسی بالینی هست؟

بله مانعی نیست میتونید شرکت کنید.

هم چنین برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان با ما در تماس باشید.

• زهرا موسوی

[ 1398/07/28 13:21:9 ]

سلام من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم آیا میتونم ارشد روانشاسی شرکت کنم؟

بله میتونید شرکت کنید و مانعی نیست

هم چنین میتونید با مشاورین تخصصی و رایگان ما در این رشته در ارتباط باشید.

تماس با 0218506

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8بعدی آخرین