کتاب تست جزوه کارشناسی ارشد علوم تربیتی روانشناسی تربیتی

مقدمه

روان‌شناسي تربيتي شاخه‌اي از روان‌شناسي است كه با مسایل آموزش و يادگيري ارتباط دارد. با توجه به اهميت روزافزون تحصيلات تكميلي، سير صعودي داوطلبان و تنوع و گستردگي منابع آزمون، در اين مجموعه سعي شده است تا براساس بودجه‌بندي كتاب روان‌شناسي تربيتي و سرفصل‌هاي مختلف اين درس پيوستگي مطالب رعايت شود. در هر فصل كتاب براي هر يك از زيرفصل‌ها تعدادي تست راهنما تدارك ديده شده است. در پايان هر فصل مجموعه سؤالات ده سال گذشته آزمون‌هاي سراسري و آزاد همراه با پاسخ‌نامه كليدي و تشريحي را آورده‌ايم.
در آخر لازم می¬دانم از مدیران محترم موسسه ماهان جناب آقای دکتر مجید سیاری و آقای مهندس هادی سیاری تشکر کنم.
همچنین از زحمات و کمک¬های بی¬دریغ همسرم تشکر و قدردانی می¬کنم.
اميد است اين كتاب كمكي باشد براي دانشجويان عزيز

فصل ششم: نظریه¬ها و رویکردهای رفتاری در آموزش و یادگیری
سوالات طبقه‌بندي شده فصل ششم
پاسخ‌نامه تشريحي فصل ششم

فصل هفتم: پردازش اطلاعات (خبرپردازی)
سوالات طبقه‌بندي شده فصل هفتم
پاسخ‌نامه تشريحي فصل هفتم

فصل هشتم: انگیزش و یادگیری
سوالات طبقه‌بندي شده فصل هشتم
پاسخ‌نامه سوالات فصل هشتم

فصل نهم: آموزش (روش¬های آموزش)
سوالات طبقه‌بندي شده فصل نهم
پاسخ‌نامه تشريحي فصل نهم

فصل دهم: آموزش مهارت¬ها و راهبردهای یادگیری و مطالعه
سوالات طبقه‌بندي شده فصل دهم
پاسخ‌نامه تشريحي سوالات فصل دهم

فصل یازدهم: مفاهیم کلی ارزشیابی
سوالات طبقه‌بندي شده فصل يازدهم
پاسخ‌نامه تشريحي سوالات فصل يازدهم

پاسخ‌نامه كليدي
منابع

• الناز

[ 1398/09/27 15:56:0 ]

سلام خسته نباشین من لیسانس مدیریت دارم میخوام ارشد علوم ترببتی بدم میخواستم بپرسم میشه فقط بانمونه سوال خوندن قبول شد واینکه اگه ممکنه یه کتاب تست جامع برام معرفی کنین

سلام وقت شما بخیر

قطعا برای قبولی در رشته ای که در آن پیش زمینه ای ندارید و قرار است با فارغ التحصیلان آن رشته رقابت کنید ، اکتفاکردن صرفا به نمونه سوالات قبولی را برای شما میسر نخواهد کرذد.

لذا پیشنهاد میکنیم از ابزارهای مطمئن تر مانند کتاب های آموزشی ، کلاس های حضوری و یا آنلاین و آزمون های آزمایشی استفاده بفرمایید.

همچنین میتوانید برای مشاور با رتبه های برتر فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پرکرده و یا با شماره زیر تماس بگیرید:

• ریحان

[ 1398/08/25 14:24:13 ]

سلام من کارشناسیم رشته الهیات فقه و حقوق بود ولی برا ارشد میخوام علوم تربیتی بخونم بعدا برای استخدامی آموزش پرورش و جاهای دیگه مشکلی به وجود نمیاد؟؟میشه راهنمایی کنید من چجوری شروع به خوندن کنم از کدوم کتابا؟

هیچ مشکلی نیست با مدرک کارشناسی ارشد این رشته متوانید جذب آموزش و پرورش بشوید.

برای دریافت بهترین جزوات و کتابهای کنکوری این رشته به سایت مراجعه فرمایید

یا با شماره 0218506 تماس حاصل فرمایید.

• ریحانه

[ 1398/08/07 16:52:20 ]

سلام.من دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی هستم (دانشگاه فرهنگیان).سوالم اینه که ایا انتخاب مترجمی زبان انگلیسی برای ارشد ، انتخاب اشتباهیه... برای ارشد مترجمی باید به زبان انگلیسی تسلط کامل داشته باشم از قبل؟.و بتونم انگلیسی حرف بزنم در حد تسلط.

انتخاب شما اتخاب درستی هست فقط باید با مشاور تخصصی همین رشته در موسسه ماهان یک مشاوره تخصصی داشته باشید تا مسیر شما مشخص شود،

تسلط به زبان قبل از ورود به این رشته به درک بهتر مفاهیم زبان کمک میکند

• M.A

[ 1398/07/01 20:3:50 ]

سلام برای ارشد علوم تربیتی اگر الان بخوام شروع کنم منابع رو بخونم یا کتاب های ماهان رو؟ ایا کتاب های ماهان محتوا منابع اصلی رو به خوبی پوشش میده، یا بیشتر برای جمع بندی مناسب است؟

کتاب های ماهان تلاش کرده است با دربرگرفتن تمامی منابع کنکور و تست های سراسری وتالیفی و پاسخ تشریحی آن پکیج جامعی را برای شما فراهم نماید.

• sanaz

[ 1398/06/12 12:49:30 ]

سلام روز بخیر منظورتون از ته دل است ۲۰تا یعنی چی?منظورتون ۲۰آزمون تستیه یا یک آزمون ۲۰تستی?

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس حاصل فرمایید.

• فروغ

[ 1398/04/26 11:5:10 ]

سلام. من دوره کارشناسی ادبیات خوندم. میخواستم برای ارشد روانشناسی بخونم. سوال من اینکه که اگر دوره ارشد و دکتری روانشناسی بخونم، آیا مشکلی برای کار کردن و تاسیس مطب ندارم؟ مرتبط بودن دو مقطع ارشد و دکتری برای کار حرفه ای کافیه؟

برای دریافت مجوز تاسیس مطب یا مراکز مشاوره و کلنیک های درمانی در مقطع روانشناسی داوطلب باید دو مقطع متوالی از این رشته را سپری کند. یا کارشناسی و ارشد و یا کارشناسی ارشد و دکتری و کافیست.

برای دریافت مشاوره تخصصی ارشد روانشناسی فرم داخل سایت را پر کنید.

• م.ک

[ 1398/02/09 15:8:46 ]

سلام خسته نباشید .کتاب روشها و فنون تدریس مجموعه علوم تربیتی ۱ .چرا هرچقدر سرچ میکنم پیدا نمشود برای خرید

سلام وقتتون بخیر

برای تهیه کتاب ها و جزوات میتوانید به فروشگاه آنلاین سایت مراجعه نمایید

• shaghayegh . Fazeli

[ 1397/10/16 9:41:11 ]

باسلام سوالی دارم میخواستم رشته روانشناسی بزنم جهت کارشناسی ارشد متاسفانه فقط رشته مشاوره آمد وانتخاب کردم آیا برای دریافت تست باجواب یاتهیه منایع باید مربوط به مشاوره تهیه کنم ؟ خود رشته مشاوره شامل چندین رشته دیگه میباشد ازتون راهنمایی میخوام ::

رشته روانشناسی و رشته مشاوره دو رشته مجزا و مستقل هستند برای دریافت پاسخ سوالات تخصصی خود در این رشته و هم چنین دریافت یک برنامه تخصصی رایگان با مشاورین ما در تماس باشید.

• حیدری

[ 1397/09/12 22:32:41 ]

با سلام.من کتابهای ماهان رو برای کنکور کارشناسی ارشد میخونم ولی متاسفانه این کتابها هم غلط املایی دارن و هم تو بخش تست های پایان فصل مشکل دارن(به خصوص کتاب نظارت و راهنمایی) بطوری که در بعضی تست ها یا جواب تست اشتباه زده شده یا جواب دو تست مشابه متفاوته و یا اینکه گزینه ای که درست اعلام شده با توضیح جلوی تست همخوانی نداره .

شما میتوانید از ایرادات چاپی یا محتوایی کتاب خود عکس گرفته و این موضوع را با واحد انتشارات ماهان درمیان بگذارید تا در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن موارد اقدام شود.

تماس با ما 0218506

• فاطمه

[ 1397/07/11 12:33:56 ]

سلام خسته نباشید میشه بگید ادرس نمایندگی ماهان در شهر زاهدان کجاست؟ باتشکر

خیابان دانشگاه ، دانشگاه 11، سمت چپ کوچه اول، روبروی مدرسه عالی شهید مطهری

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نمایندگی ها به وبسایت ماهان مراجعه فرمایید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4بعدی آخرین

whatsapp logo instagram logo