معرفی گرایش زبان و ادبیات انگلیسی

در گرایش زبان و ادبیات انگلیسی طی سه ترم،دروس پایه که شامل خواندن،نگارش و مکالمه است،آموزش داده می شود تا دانشجو با مسائل اساسی زبان آشنا گشته و آماده مطالعه دروس تخصصی خود شامل ادبیات انگلیسی،ترجمه،زبان شناسی و روش تدریس،آزمون سازی و نقد ادبی گردد.

درس های این رشته در طول تحصیل
دروس مشترک در گرایش های زبان انگلیسی:خواندن و درک ومفاهیم ، دستور و نگارش،گفت و شنودآزمایشگاه،متون یادگیری زبان،نگارش پیشرفته ،ترجمه متون ساده،اصول و روش ترجمه ،کاربردها ی اصطلاحات و تعبیرات در ترجمه،آوا شناسی انگلیسی،درآمدی بر ادبیات انگلیسی،خواندن متون مطبوعاتی،نمونه های نثرساده،بیان شفاهی داستان،نامه نگاری انگلیسی،مقاله نویسی، بررسی آثار ترجمه شده اسلامی،اصول و روش تحقیق،آزمون ساری زبان، روش تدریس.

دروس تخصصی گرایش زبان و ادبیات انگلیسی
کلیات زبان شناسی،زبان دوم(فرانسه یا آلمانی،داستان کوتاه،سیری در تاریخ  ادبیات انگلیسی،فنون و صناعات ادبی،ترجمه متون ادبی،نمایشنامه،شعرانگلیسی،آشنایی با رمان،اصول و روش نقد ادبی،مکتب های ادبی، متون برگزیده نثر ادبی.

• زهرا

[ 1398/07/24 15:37:49 ]

سلام.کلاس آنلاین ترم پاییز98 تشکیل میشود؟ و تاریخ شروع چه زمانی است؟

تاریخ شروع کلاسهای آنلاین ترم پاییز ابتدای آذر ماه هست تمام رشته ها و مقاطع و دروس کلاسها تشکیل میشود.

با آرزوی موفقیت شما

• نیلوفر

[ 1398/07/11 6:21:32 ]

سلام من فارع تحصیل کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی هستم. میخوام برای ارشد شرکت کنم. و از صفر بخونم برنامه ریزی و مشاوره شما به چه صورت هست؟

ما در ماهان برای شما مشاوره با رتبه تک رقمی این رشته را داریم برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با 0218506 تماس بگیرید.

• سمانه صفری

[ 1398/07/10 9:19:47 ]

برای اطلاع دقیق و بیشتر از آنچه داخل سایت موجود است ، میتوانید با مشاورین ما جلسه مشاوره رایگان داشته باشید.

شما میتوانید برای مشاوره با رتبه های برتر فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پرکرده و یا با شماره زیر تماس بگیرید:

• معصومه فیاضی

[ 1397/05/10 11:43:1 ]

سلام من دانشجوی ادبیات انگلیسی هستم..علاقمندم مقطع کارشناسی ارشد هم این رشته رو ادامه بدم،ولی متاسفانه در زمینه منابع کنکور اطلاعاتی ندارم...میشه منابع کتابها و جزواتی که به صورت پرتکرار در کنکورها مطرح میشوند رو بهم معرفی کنید.ایمیل یا تلگرام.با تشکر از سایت خیلی مفیدتون.

باسلام

برای اطلاع از منابع با دفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید تا مشاور مختص رشته اتون منابع رو بهتون معرفی کنند.

باتشکر

• masira

[ 1397/05/05 3:14:57 ]

سلام لطفا مباحث منابع رو هم ذكر بفرماييد. براي قبول شدن در دانشگاه هاي دولتي از روي برنامه ريزي ماهان چگونه ميتوان عمل كرد؟

کلاس حضوری کارشناسی ارشد مجموعه زبان

و کلاس انلاین کارشناسی ارشد مجموعه زبان

و منابع کارشناسی ارشد مجموعه زبان

و  همچنین جهت پرکردن فرم مشاوره

به لینک های داده شده مراجعه فرمایید

• سمیه عالی

[ 1397/03/09 23:47:42 ]

سلام برای انتخاب رشته ارشد میخوام تصویر کارنامه ام رو بفرستم برای کارشناس. از چه طریقی باید این کار را انجام بدم؟

باسلام و احترام

متاسفانه مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد پایان پذیرفته است.

باتشکر از شما

• مونا

[ 1397/03/02 13:37:48 ]

سلام ببخشید من چند روز پیش یه پک مترجمی زبان خریداری کردم اما الان متوجه شدم دانشگاه گیلان مترجمی نداره فقط آموزش زبان داره،می خواستم بدونم امکان تعویض کتابها با پک آموزش زبان هست؟و اینکه کتاب ۸ازمون واسه کل گروه زبان انگلیسیه یا هر رشته ای یه کتاب ۸ازمون داره؟؟؟

این رو از هر نمایندگی(نمایندگی شهرستان ،تهران،فروشگاه اینترنتیو..) که خریداری کردید تماس بگیرید و در میون بگذارید.بله کتاب 8ازمون مشترک مجموعه زبان انگلیسی هست.

• نازنین

[ 1396/11/01 0:47:23 ]

با سلام. بنده فارغ التحصیل رشته شیمی نساجی در مقطع کارشناسی ارشد در دوره روزانه هستم. سوالی داشتم که با توجه به اینکه زبان انگلیسی یک رشته شناور هست میتونم در مقطع کارشناسی ارشد تغییر به این رشته بدم و در آزمون سراسری شرکت کنم؟ با تشکر

سلام دوست عزیز
    وقتتون بخیر باشه

بله امکان تغییر کد رشته وجود داره
    رشته هایی که شناور هستن هم اگر فقط یک کد رشته انتخاب بشه میتونه به عنوان رشته اصلی به حساب بیاد

• karamzade

[ 1396/04/24 22:53:36 ]

سلام من کلاس های آنلاین رو ثبت نام کردم اما ایمیلم رو که چند سال پیش باهاش ثبت نام کردم یادم نمیاد باید چیکار کنم و از چه تاریخی کلاس های آنلاین شروع میشه؟

سلام خانم کرم زاده

من یک بار تغییر کلمه عبور زدم براتون

مشکلتون حل نشده مگه

باهام تماس بگیرین

ولی مجدد براتون تغییر کلمه عبور میزنم

• احمد

[ 1396/04/20 0:59:35 ]

آقای مهدیزاده درس تئوری ترجمه رو تدریس نمیکنن؟ دوستم که پارسال کلاسای ایشون رو شرکت کرد خیلی راضی بود.

سلام خیر متاسفانه
    استاتید دیگه ای که تدریس می کنن بسیار عالی کار کردند و رتبه های برتر زیادی داشتن

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4بعدی آخرین