مصاحبه با رتبه 7 دکتری اقتصاد 96 | موسسه ماهان

خانم ملیکا اسفندبُد

رتبه 7 دکتری اقتصاد 96

.1   از چه زمانی شروع به درس خوندن کردید و روزي چند ساعت درس مي خونديد؟

من چون دانشجوی ترم سوم ارشد بودم ، از اوایل تابستان با کلاس ها درس های عمومی را شروع کردم و درس های تخصصی رو از شهریور ماه شروع کردم.

چون دانشجو بودم، حدودا روزی ۵-۶ ساعت میرسیدم درس بخونم.

2.    براي آمادگي آزمون از كلاس و آزمون استفاده مي كرديد؟

بله، من هم از آزمون هاي آزمايشي و همچنين كلاس هاي حضوري ماهان استفاده كردم.آزمون کمک کرد هم با برنامه درس بخونم و هم مهارت های آزمون دادن

مثل نمره منفی نزدن و مدیریت زمان را یاد بگیرم که خیلی برای داوطلب دکتری خیلی مهمه.

.3 چالش برانگیزترین درس برای شما چی بود؟

چالش برانگیزترین درس اوایل استعداد تحصیلی بود چون اصلا باهاش آشنایی نداشتم . اوایل چند تا کتاب رو نگاه کردم اما اصلا نتونستم با کتاب ها ارتباط برقرار کنم و خیلی برام سخت بود، به همین خاطر تصمیم گرفتم کلاس استاد مروج رو شرکت کنم و خیلی عالی بود و خیلی بهم کمک کرد و کم کم با تدریس عالی ایشون این درس رو خوب یادگرفتم. کلاس شون خیلی عالی بود، هم خیلی خوب تدریس می کردند و هم رابطه استاد با همه دانشجوها خیلی خوب بود و تا همه یاد نگرفته بودند از هیچ مطلبی رد نمی شدند و هم خیلی بهمون انرژی و انگیزه می دادند. کلاس زبان دکتر رحیمی هم خیلی خوب و استاندارد بود و تکنیک هایی که ايشون یاد دادند هم برای کنکور و هم داشتن مدرک زبان برای مصاحبه خیلی زياد برای من مفید بود.

.4   برای دروس تخصصی چه برنامه ای داشتید؟

دروس تخصصی رو نباید دست کم گرفت و باید حتما با برنامه ریزی و با مدیریت زمان خونده بشن، من دروس تخصصی رو هم با کلاس های ماهان پیش رفتم و از

همه شون خیلی راضی بودم.

.5 چه چیزی برای درس خوندن به شما انگیزه میداد؟

بعد از خانواده، همراهی و حمایت های استاد مروج خیلی به من انگیزه میداد و نقش مهمی در موفقیت من داشت و هر جا کم می آوردم ایشون با حرفا و

راهنمایی هاشون بهم انگیزه میدادن و خیلی برامون وقت میذاشتند.

همچنين حضور در کلاسها خیلی به من انگیزه میداد و حس رقابت رو در من ایجاد می کرد و قطعا اگر خودم بدون کلاس هاي تخصصي و عمومي میخواستم بخونم

این انگیزه رو نداشتم و دیدنِ تلاش بقیه بهم انگیزه میداد

6.  اگر به عقب برگردید چه کاری انجام میدادید که موفق تر بشید؟.

اگر به عقب برگردم حتما به توصیه های استاد مروج و برنامه ریزی که برای استعداد پیشنهاد داده بودند با دقت بیشتری عمل میکنم چون استعداد تحصیلی با

اینکه ضریی یک هست اما خیلی مهم و تاثیرگذاره.

. 7 نکته هست که دوست داشته باشید با داوطلبان دکتری درمیان بگذارید؟

سعی کنند از تابستان درس خوندن رو شروع کنند مخصوصا اگر شاغل یا دانشجو هستند کلاس میتونه خیلی براشون مفید باشه و راهکارهایی که اساتید میدهند خیلی مفیده و اینکه حتما در مدتی که برای کنکور درس میخونند حتما روی رزومه شون هم کار کنند مخصوصا مدرک زبان.

اگر مثل من دانشجو‌ بودند حتما تا مهر و آبان پروپوزالشونو تصویب کنند و ترم ۳ رو خیلی سنگین نکنند.

خلاصه نویسی خیلی مهمه و  از لحظه شروع فصل به فصل که میخونید باید خلاصه چند صفحه ای داشته باشید واقعا در مرورها و مخصوصا ماه آخر این خلاصه ها خیلی مفید خواهند بود و طوری برنامه ریزی کنند که ماه اخر فقط به مرور درس ها بپردازند.

اگه صدبار دیگه هم برگردم عقب برای  انتخاب این دو بزرگوار استاد مروج و استاد رحیمی کوچک ترین شکی نمی کنم. راهنمایی ها و انرژی این دو بزرگوار سهم زيادي  در موفقیت بنده داشت و کنکور آزمایشی بنده را به يك رتبه تک رقمی کنکور بدل کردند.

کنکور سالی یک بار برگزار میشه و جای آزمون و خطا نیست. لطفا قدم در تاریکی نگذارند و درست انتخاب کنند.

خانم اسفند بُد عزیز، کسب رتبه 7 دکتری اقتصاد رو به شما تبریک میگیم

برای شما موفقیت روزافزون آرزو داریم

• بهادران

[ 1398/02/12 23:8:57 ]

باسلام. من بسته کتب آمادگی دکتری رو از نمایشگاه امسال خریداری کردم. چرا کتاب متون فقه در این پک وجود نداره؟ باتشکر

برای پیگیری کتاب های خود در مقطع ارشد و دکتری با شماره 0218506 و واحد کتاب تماس حاصل نمایید.

• زهره

[ 1398/02/11 2:53:7 ]

سلام آیا کتاب مجموعه سوالات کنکور ارشد با پاسخ تشریحی گروه بیوتکنولوژی در کشاورزی رو دارین؟

موسسه ماهان در رشته کشاورزی در مقطع ارشد و دکتری هیچ خدماتی ارائه نمی دهد.

• اکبر

[ 1398/02/02 14:13:38 ]

با سلام و احترام از داوطلبین رتبه های برتر(تک رقمی) کنکور دکتری توسط موسسه ماهان تقدیر بعمل می آید؟ در صورتی که از خدمات موسسه ماهان استفاده نشده باشد.

سلام و احترام

ضمن ارزوی موفقیت برای شما با 0218506 تماس حاصل نمایید تا تیم پشتیبانی شمارا راهنمایی فرمایند.

• فرید

[ 1397/12/07 3:55:12 ]

مدت زمان رسیدن محصول در شهرستان ها تقریبا چند روز طول میکشه؟

با سلام واحترام

معمولا سه روز کاری

• R

[ 1397/11/12 21:0:43 ]

با سلام آیا پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری ریاضی محض ۹۷ رو دارید؟؟

برای دریافت پاسخ نامه به ادرس سایت ماهان مراجعه کرده و مقطع و رشته خود را انتخاب بفرمایید.

• عاشوری

[ 1397/11/08 15:18:19 ]

سلام . کلاس های نکته و تست برای رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد چه زمانی است ؟ مدت زمانش چقدره ؟

برنامه کلاس نکته و تست ارشد مدیریت مالی در لینک جاری در اختیار شماست و برای مشاوره و اطلاع از قیمت با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• سارا احمدی مقدسی

[ 1397/10/19 22:18:19 ]

برای پیگیری امور اموزش خود با شماره 0218506 تماس گرفته و با مسئول اموزش اقای صالحی فر صحبت بفرمایید.

• حسین کریمی

[ 1397/10/19 13:43:11 ]

سلام،از فارغ التحصیلی زمان زیادی سپری شده،نگاهی به کتاب ها داشتم ، یادآوری مطالب مشکل هست ،نمونه ای از کلاسهای آنلاین و دیدم وپسندیدم هم باشه کمک خوبیه.

برای اطلاع از برنامه کلاس انلاین خود از طریق سایت مقطع و رشتتون رو انتخاب بفرمایید و روز و ساعت کلاس رو مشاهده نمایید برای خرید با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• قیداری

[ 1397/10/18 13:37:59 ]

سلام شما خدمات درباره رشته حقوق اسلامی درمقطع دکتری دارین?

سلام وقت  شما بخیر

برای اطلاع از رشته هایی که خدمات آن در موسسه موجود هستند به سایت مراجعه کرده و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• مهدی قادری

[ 1397/10/10 11:55:2 ]

باسلام و عرض خسته نباشید چرا در مجموعه شما برای گروه آموزش عالی خدماتی وجود ندارد؟ حداقل یک مصاحبه با رتبه های تک رقمی این رشته داشته باشید باتشکر

سلام وقت بهیر

موسسه ماهان برای تحصیلات تکمیلی تمام خدمات مربوطه شامل : کتاب آموزشی ، کلاس های حضوری و آنلاین ،آزمون های آزمایشی ، بسته مشاوره ، منابع موجود و مصاحبه با رتبه های برتر را دارد و از سایت می توانید تمامی آنها را مشاهده کنید.

برای اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین