مصاحبه با رتبه 25 دکتری مديريت منابع انسانی 97 | موسسه ماهان

رتبه دکتری : ٢٥ سهمیه  آزاد

مصاحبه با رتبه برتر دکتری مدیریت 97

محل پذیرش : روزانه  دکتری منابع انسانی دانشگاه علامه طباطبايي

اما انتخاب های پایین تر شبانه تمام گرایش های دانشگاه تهران را نیز قبول شدم.

1.از چه زمانی برای کنکور دکتری شروع به مطالعه کردید؟

از اواسط آبان با شروع کلاس های ماهان  شروع به مطالعه کردم.

در ماه آبان و آذر به طور میانگین روزانه ۳ تا ۴ ساعت و در دی ماه  روزانه ۶ ساعت و در‌ماه بهمن ۸ ساعت و در ۲ هفته آخر روزانه ۱۰ تا ۱۲ ساعت مطالعه می

کردم.

تمام درس ها را با کلاسهای ماهان جلو میرفتم.و با برنامه آزمون درس می خواندم و هر طور بود خودم را به آزمون میرساندم.

مطالعه درس روز و زدن تست ها با اساتید و دوره های زیاد و سرعت مطالعاتی بالا و تمرکز کلید پیشرفت بنده می باشد.

ضمنا دوستان و داوطلبان عزیز می توانند از voice هاي كلاس ها بسيار كمك بگیرند.من ۱ تا ۲ ساعت روزانه در ترافیک فقط با گوش دادن به voice  ها درس مي

خواندم.

.2  از كلاس و ازمون آزمايشي هم استفاده مي كرديد؟

بله.کلاس و آزمون های ماهان.

بسیار بسیار خوب بود و منظم تشکیل شد و اگر کلاس های حضوری ماهان نبود احتمال قبولی من واقعا صفر بود.

اساتید هم عالی بودند.

.3 برای دروس عمومی ( استعداد تحصيلي و زبان ) چه برنامه ای داشتید؟

با برنامه ی استاد مروج و استاد رحیمی پیش میرفتم.

كلاس هاي استاد مروج عالي هستند و واقعا بي نهايت به استاد مروج  عزيزممديون هستم.كتاب جديد استعداد دكتري عالي است و حتما كامل مطالعه

كنيد.

بسيار بسيار به دروس عمومي توجه كنيد.فقط با ٢٠ درصد زبان يا استعداد بالاتر ميتوانستم تك رقمي بشوم.

.4  لطفاً از روند مصاحبه ها و توصیه هایی که در این زمینه برای داوطلبان سال بعد دارید برای ما مطالبی را عنوان کنید؟

در مصاحبه ها مهم اعتماد به نفس و خوشرویی و رزومه ی مناسب است.

حتما برای رزومه از قبل از کنکور اقدام کنید.

رزومه شامل

١_مقاله علمي پژوهشی و یا isi و يا scopus

۲_مقاله کنفرانسی

۳_ترجمه کتاب و یا تالیف کتاب

۴_مدرک زبانmsrt یاtoefl يا توليمو يا آیلتس

۵_معدل ارشد و لیسانس

۶_پایان نامه

ضمنا دوستان برای دانشگاه تهران امتحان کتبی بسیار مهم ‌است و اگر خوب منابع را بخوانید موفق می شوید.

• بهادران

[ 1398/02/12 23:8:57 ]

باسلام. من بسته کتب آمادگی دکتری رو از نمایشگاه امسال خریداری کردم. چرا کتاب متون فقه در این پک وجود نداره؟ باتشکر

برای پیگیری کتاب های خود در مقطع ارشد و دکتری با شماره 0218506 و واحد کتاب تماس حاصل نمایید.

• زهره

[ 1398/02/11 2:53:7 ]

سلام آیا کتاب مجموعه سوالات کنکور ارشد با پاسخ تشریحی گروه بیوتکنولوژی در کشاورزی رو دارین؟

موسسه ماهان در رشته کشاورزی در مقطع ارشد و دکتری هیچ خدماتی ارائه نمی دهد.

• اکبر

[ 1398/02/02 14:13:38 ]

با سلام و احترام از داوطلبین رتبه های برتر(تک رقمی) کنکور دکتری توسط موسسه ماهان تقدیر بعمل می آید؟ در صورتی که از خدمات موسسه ماهان استفاده نشده باشد.

سلام و احترام

ضمن ارزوی موفقیت برای شما با 0218506 تماس حاصل نمایید تا تیم پشتیبانی شمارا راهنمایی فرمایند.

• فرید

[ 1397/12/07 3:55:12 ]

مدت زمان رسیدن محصول در شهرستان ها تقریبا چند روز طول میکشه؟

با سلام واحترام

معمولا سه روز کاری

• R

[ 1397/11/12 21:0:43 ]

با سلام آیا پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری ریاضی محض ۹۷ رو دارید؟؟

برای دریافت پاسخ نامه به ادرس سایت ماهان مراجعه کرده و مقطع و رشته خود را انتخاب بفرمایید.

• عاشوری

[ 1397/11/08 15:18:19 ]

سلام . کلاس های نکته و تست برای رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد چه زمانی است ؟ مدت زمانش چقدره ؟

برنامه کلاس نکته و تست ارشد مدیریت مالی در لینک جاری در اختیار شماست و برای مشاوره و اطلاع از قیمت با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• سارا احمدی مقدسی

[ 1397/10/19 22:18:19 ]

برای پیگیری امور اموزش خود با شماره 0218506 تماس گرفته و با مسئول اموزش اقای صالحی فر صحبت بفرمایید.

• حسین کریمی

[ 1397/10/19 13:43:11 ]

سلام،از فارغ التحصیلی زمان زیادی سپری شده،نگاهی به کتاب ها داشتم ، یادآوری مطالب مشکل هست ،نمونه ای از کلاسهای آنلاین و دیدم وپسندیدم هم باشه کمک خوبیه.

برای اطلاع از برنامه کلاس انلاین خود از طریق سایت مقطع و رشتتون رو انتخاب بفرمایید و روز و ساعت کلاس رو مشاهده نمایید برای خرید با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• قیداری

[ 1397/10/18 13:37:59 ]

سلام شما خدمات درباره رشته حقوق اسلامی درمقطع دکتری دارین?

سلام وقت  شما بخیر

برای اطلاع از رشته هایی که خدمات آن در موسسه موجود هستند به سایت مراجعه کرده و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• مهدی قادری

[ 1397/10/10 11:55:2 ]

باسلام و عرض خسته نباشید چرا در مجموعه شما برای گروه آموزش عالی خدماتی وجود ندارد؟ حداقل یک مصاحبه با رتبه های تک رقمی این رشته داشته باشید باتشکر

سلام وقت بهیر

موسسه ماهان برای تحصیلات تکمیلی تمام خدمات مربوطه شامل : کتاب آموزشی ، کلاس های حضوری و آنلاین ،آزمون های آزمایشی ، بسته مشاوره ، منابع موجود و مصاحبه با رتبه های برتر را دارد و از سایت می توانید تمامی آنها را مشاهده کنید.

برای اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین