مصاحبه با رئوف قاسم‌پور رتبه 5 ارشد جامعه شناسی 99 | موسسه ماهان

رئوف قاسم‌پور

رتبه 5 ارشد جامعه‌شناسی سال 99

رشته لیسانس : مهندسی برق-الکترونیک

1-از چه زمانی برای کنکور دکتری شروع به مطالعه کردید ؟

از مهر ۹۸ به صورت جدی شروع به خواندن کردم اما از آبان‌ ماه به علت حضور در سربازی برنامه مطالعاتی منظمی نداشتم، اما تلاشم بر این بود که از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنم.

2- از کلاس و آزمون های آزمایشی هم استفاده کردید ؟

خیر، به علت حضور در سربازی امکان استفاده از کلاس و یا آزمون آزمایشی را نداشتم .

3- برای دروس عمومی چه برنامه ای داشتید ؟

چون سطح زبان نسبتا خوبی داشتم برای زبان تخصصی منبع خاصی مطالعه نکردم، اما برای زبان عمومی از کتاب تست زیر ذره‌بین کمک گرفتم. برای درس روش تحقیق و حوزه‌های جامعه‌شناسی از کتب خلاصه حسین صنعتی استفاده کردم و برای درس نظریه‌های جامعه‌شناسی منابع اصلی کلاسیک و معاصر را مطالعه کردم . متاسفانه به علت شرایطی که داشتم امکان تهیه خلاصه یا نکته ‌برداری را نداشتم، اما توصیه میکنم اگر داوطلبان عزیز از لحاظ زمانی محدودیتی ندارند حتما این کار را انجام دهند چرا که تسلط شما را بر مطالب افزایش داده و در زمان مرور کتب مطالعه‌شده کار راحت‌تری پیش‌ِ رو دارید.

4- حرف آخر :

داوطلبان عزیز اگر برای قبولی در کنکور کارشناسی ارشد مصمم باشند می‌توانند با برنامه‌ریزی و جدیت در امر مطالعه و نیز تهیه کتب مناسب به هدف خود دست یابند. اکثر داوطلبان ارشد نمی‌توانند مانند داوطلبان کنکور کارشناسی به صکرت تمام‌وقت مطالعه کنند، پس دوستان شاغل یا دانشجو یا در مورد بنده سرباز نگران این موضوع نباشند و تنها با علاقه و جدیت در پی هدف خود باشند.

درخواست مشاوره رایگان

• علی

[ 1399/04/12 7:52:7 ]

با سلام. چگونه می‌توانم در کلاس آنلاین ارشد اقتصاد 1400 ثبت نام نمایم؟ هیچ گزینه‌ای در سایت موجود نیست.

سلام وقت بخیر

جهت مشاهده کلاس آنلاین ارشد اقتصاد 1400 بر روی لینک گذاشته شده کلیک کنید و جهت مشاوره و ثبت نام با 0218506 تماس حاصل نمایید.

• گل افشان

[ 1399/03/10 14:41:56 ]

سلام وقت بخیر دوست عزیز

حتما جهت کمک و همراهی شما ، بسته های آموزشی را رایگان در اختیارتون قرار میدیم ، همکارانم در واتساپ با شما در ارتباط خواهند بود .

• نوشین سیف

[ 1399/02/28 22:24:53 ]

سلام ..شبتون بخیر .. خسته نباشین آیا آموزش رایگان کتاب های تخصصی زبان رشته ی هنر های تصویری و طراحی ارشد هم تو سایت ماهان هست؟

سلام وقت بخیر

از طریق سایت ماهان و فروشگاه انلاین قابل سفارش می باشد

• یوسف پهناور

[ 1399/01/20 17:42:54 ]

سلام من می خواهم کلاس افلاین زبان در مقطع دکتری مدیریت رابخرم لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر ، با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید

• فرهاد

[ 1399/01/06 20:7:16 ]

چرا پک دکتری آموزش عالی را ندارید؟

سلام وقت بخیر ، دروس عمومی شما موجود است که شامل زبان و استعداد می باشد و از طریق فروشگاه آنلاین قابل سفارش می باشد

• بهادران

[ 1398/02/12 23:8:57 ]

باسلام. من بسته کتب آمادگی دکتری رو از نمایشگاه امسال خریداری کردم. چرا کتاب متون فقه در این پک وجود نداره؟ باتشکر

برای پیگیری کتاب های خود در مقطع ارشد و دکتری با شماره 0218506 و واحد کتاب تماس حاصل نمایید.

• زهره

[ 1398/02/11 2:53:7 ]

سلام آیا کتاب مجموعه سوالات کنکور ارشد با پاسخ تشریحی گروه بیوتکنولوژی در کشاورزی رو دارین؟

موسسه ماهان در رشته کشاورزی در مقطع ارشد و دکتری هیچ خدماتی ارائه نمی دهد.

• اکبر

[ 1398/02/02 14:13:38 ]

با سلام و احترام از داوطلبین رتبه های برتر(تک رقمی) کنکور دکتری توسط موسسه ماهان تقدیر بعمل می آید؟ در صورتی که از خدمات موسسه ماهان استفاده نشده باشد.

سلام و احترام

ضمن ارزوی موفقیت برای شما با 0218506 تماس حاصل نمایید تا تیم پشتیبانی شمارا راهنمایی فرمایند.

• فرید

[ 1397/12/07 3:55:12 ]

مدت زمان رسیدن محصول در شهرستان ها تقریبا چند روز طول میکشه؟

با سلام واحترام

معمولا سه روز کاری

• R

[ 1397/11/12 21:0:43 ]

با سلام آیا پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری ریاضی محض ۹۷ رو دارید؟؟

برای دریافت پاسخ نامه به ادرس سایت ماهان مراجعه کرده و مقطع و رشته خود را انتخاب بفرمایید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین