دوره جامع پژوهشگری موسسه ماهان

مرکز پژوهش موسسه ماهان با رویکرد توانمندی و آمادگی مصاحبه دکتری

دوره جامع پژوهشگری

واحد پژوهش موسسه آموزش عالی آزاد ماهان برگزار می‌کند:

مرکز پژوهش موسسه آموزش عالی آزاد ماهان، دوره‌ی جامع پژوهشگری را برای دانشجویان، پژوهشگران و کلیه‌ی علاقه‌مندان به پژوهش و پژوهشگری، برگزار می‌کند:

این دوره، با هدف آموزش کاربردی اصول انجام پژوهش و نگارش مقاله، پایان‌نامه و رساله، شامل دو سطح مقدماتی و پیشرفته (به‌صورت پیوسته) است. در سطح مقدماتی، دانشجویان گرامی با اصول کلی و مبانی اصلی پژوهشگری آشنا شده و در سطح پیشرفته، با اصول پیشرفته‌ی روش تحقیق و تکنیک‌های حل مسئله در سازمان‌ها و نهادهای خصوصی و دولتی آشنا شده و قادر خواهند بود که یک مسئله‌ی کلیدی و اساسی موجود در حوزه‌های گوناگون را شناسایی و گام‌های عملیاتی برای حل آن‌را ترسیم نمایند. دانشجویان گرامی، در انتها قادر می‌شوند تا در مورد یک موضوع اساسی مقاله و گزارشی را به‌صورت عملی تهیه و ارائه نمایند.

ویژگی‌های این دوره:

• مدت زمان هشت ماه و تعامل میان استاد و دانشجو
  • یادگیری انواع روش تحقیق کمی، کیفی و ترکیبی و نرم‌افزارهای مرتبط
  • انجام یک پژوهش عملی از صفر تا صد
  • با امکان پرداخت به‌صورت اقساط
  • تخفیف ویژه، مخصوصاً ماهانی‌ها

مشاوره و ثبت نام :

جهت  رزرو ثبت نام دوره جامع پژوهشگری فرم زیر را پر نمایید و یا

از طریق شماره های زیر ما را مطلع سازید :

شماره تماس موسسه ماهان:

مشاوره و ثبت نام :

درخواست مشاوره رایگان

مشاوره برای :

• علی

[ 1399/04/12 7:52:7 ]

با سلام. چگونه می‌توانم در کلاس آنلاین ارشد اقتصاد 1400 ثبت نام نمایم؟ هیچ گزینه‌ای در سایت موجود نیست.

سلام وقت بخیر

جهت مشاهده کلاس آنلاین ارشد اقتصاد 1400 بر روی لینک گذاشته شده کلیک کنید و جهت مشاوره و ثبت نام با 0218506 تماس حاصل نمایید.

• گل افشان

[ 1399/03/10 14:41:56 ]

سلام وقت بخیر دوست عزیز

حتما جهت کمک و همراهی شما ، بسته های آموزشی را رایگان در اختیارتون قرار میدیم ، همکارانم در واتساپ با شما در ارتباط خواهند بود .

• نوشین سیف

[ 1399/02/28 22:24:53 ]

سلام ..شبتون بخیر .. خسته نباشین آیا آموزش رایگان کتاب های تخصصی زبان رشته ی هنر های تصویری و طراحی ارشد هم تو سایت ماهان هست؟

سلام وقت بخیر

از طریق سایت ماهان و فروشگاه انلاین قابل سفارش می باشد

• یوسف پهناور

[ 1399/01/20 17:42:54 ]

سلام من می خواهم کلاس افلاین زبان در مقطع دکتری مدیریت رابخرم لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر ، با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید

• فرهاد

[ 1399/01/06 20:7:16 ]

چرا پک دکتری آموزش عالی را ندارید؟

سلام وقت بخیر ، دروس عمومی شما موجود است که شامل زبان و استعداد می باشد و از طریق فروشگاه آنلاین قابل سفارش می باشد

• بهادران

[ 1398/02/12 23:8:57 ]

باسلام. من بسته کتب آمادگی دکتری رو از نمایشگاه امسال خریداری کردم. چرا کتاب متون فقه در این پک وجود نداره؟ باتشکر

برای پیگیری کتاب های خود در مقطع ارشد و دکتری با شماره 0218506 و واحد کتاب تماس حاصل نمایید.

• زهره

[ 1398/02/11 2:53:7 ]

سلام آیا کتاب مجموعه سوالات کنکور ارشد با پاسخ تشریحی گروه بیوتکنولوژی در کشاورزی رو دارین؟

موسسه ماهان در رشته کشاورزی در مقطع ارشد و دکتری هیچ خدماتی ارائه نمی دهد.

• اکبر

[ 1398/02/02 14:13:38 ]

با سلام و احترام از داوطلبین رتبه های برتر(تک رقمی) کنکور دکتری توسط موسسه ماهان تقدیر بعمل می آید؟ در صورتی که از خدمات موسسه ماهان استفاده نشده باشد.

سلام و احترام

ضمن ارزوی موفقیت برای شما با 0218506 تماس حاصل نمایید تا تیم پشتیبانی شمارا راهنمایی فرمایند.

• فرید

[ 1397/12/07 3:55:12 ]

مدت زمان رسیدن محصول در شهرستان ها تقریبا چند روز طول میکشه؟

با سلام واحترام

معمولا سه روز کاری

• R

[ 1397/11/12 21:0:43 ]

با سلام آیا پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری ریاضی محض ۹۷ رو دارید؟؟

برای دریافت پاسخ نامه به ادرس سایت ماهان مراجعه کرده و مقطع و رشته خود را انتخاب بفرمایید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین

whatsapp logo instagram logo