تست کنکور کارشناسی ارشد حقوق متون حقوقی

در سالهای اخیر احتمال موفقیت و قبولی داوطلبان آزمونهای سراسری و آزاد به کمک درس زبان تخصصی در همه مقاطع تحصیلی و رشتهها، بهویژه حقوق افزایش یافته و از اهمیت خاصی برخوردار است. دانشجویان و بهویژه داوطلبان مقاطع کارشناسی ارشد رشته حقوق، از نبودن منبع مفیدی در درس زبان تخصصی گلهمندند؛ بههمین دلیل مؤلفان با درک این موضوع و بهمنظور پاسخگویی به نیاز دانشجویان و داوطلبان کارشناسی ارشد به تألیف کتابی متناسب با نیازهای دانشجویان این رشته مصمم شدند.
کتاب حاضر با عنوان «متون حقوقی» به رشته تحریر درآمد که به دلیل تسلط موضوعی مولفان به مباحث تخصصی رشته حقوق و نیز تقسیم بندی مناسب موضوعی شامل موضوعات تخصصی (حقوق قراردادها، حقوق جزا، حقوق بینالملل و ... و نیز بخش عمومی لغات، گرامر، درک مطلب و ...) مجموعهای منحصر به فرد در اختیار داوطلبان و دانشجویان قرار گرفت. امیدواریم توانسته باشیم به نیازهای خوانندگان در درس متون حقوقی پاسخ مناسب داده باشیم. انتظار داریم خوانندگان محترم نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را بهمنظور ویرایش در چاپهای بعدی درخصوص این کتاب در اختیار مؤلفان قرار دهند.
در پایان از زحمات آقایان دکتر مجید سیاری و مهندس هادی سیاری، مدیران محترم موسسه آموزش عالی آزاد ماهان و نیز جناب آقای مهندس امید روشناس تشکر و قدردانی میکنم.
ملیحه زندنا

فصل اول: Law of contracts
سوالهای چهارگزینهای طبقهبندی شده فصل اول
پاسخنامه تشریحی و کلیدی سوالهای فصل اول

فصل دوم: Criminal Law
سوالهای چهارگزینهای طبقهبندی شده فصل دوم
پاسخنامه تشریحی و کلیدی سوالهای فصل دوم

فصل سوم: International Law
سوالهای چهارگزینهای طبقهبندی شده فصل سوم
پاسخنامه تشریحی و کلیدی سوالهای فصل سوم

فصل چهارم: English Legal system
سوالهای چهارگزینهای طبقهبندی شده فصل چهارم
پاسخنامه تشریحی و کلیدی سوالهای فصل چهارم

فصل پنجم: Constitutional Law
سوالهای چهارگزینهای طبقهبندی شده فصل پنجم
پاسخنامه تشریحی و کلیدی سوالهای فصل پنجم

فصل ششم: Grammar and Vocabulary
سوالهای چهارگزینهای طبقهبندی شده فصل ششم
پاسخنامه تشریحی و کلیدی سوالهای فصل ششم

منابع

هنوز هیچ سوالی ثبت نشده است .