جزوه تست کتاب کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

مقدمه

از آن‌جاکه میل به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر، دانشجویان را به تکاپو واداشته است تا هر چه بیشتر خود را برای آزمون‌های ورودی دانشگاهها آماده کنند؛ این تلاش‌ها در روزهای نزدیک به آزمون به اوج خود می‌رسد. این عزیزان به دنبال مرور کلی مطالب آموخته شده هستند. کتاب حاضرکه براساس ویرایش جدید «روانشناسی هلیگارد» و در 18 فصل تدوین شده، مجموعه ای است جامع از خلاصه درس روانشناسی عمومی و سوال‌های آزمون کارشناسی ارشد در فاصله سال های 1379تا 1389. در هر فصل چندین تست تالیفی نیز تهیه شده است تا دانشجویان بتوانند با زوایای پنهان مطالب درسی آشنا شوند و همچنین تعدادی تست راهنما در بین مطالب گنجانده شده است. وجود جدول بودجه‌بندی سوال‌ها در انتهای کتاب می‌تواند به عزیزان کمک کند تا دریابند کدام فصل در آزمون‌های گذشته مورد تاکید بیشتری قرار گرفته است. امیدوارم این مجموعه بتواند در روزهای نزدیک به آزمون همراه خوبی برای داوطلبان باشد.
در این‌جا بر خود لازم می‌دانم از آقای دکتر مجید سیاری و همچنین مهندس هادی سیاری مدیران محترم موسسه آموزش عالی آزاد ماهان سپاسگزاری کنیم و نیز به پاس‌داشت تلاش‌های فراوان آقای مهندس امیدروشناس در زمینه چاپ این کتاب از ایشان تشکر کنم.
با کمال میل خرسندم که مراتب امتنان خود را از تمامی عزیزانی که در تهیه این مجموعه زحمت کشیده¬اند، اعلام دارم به ویژه جناب آقای مرادی که راهنمایی‌های خود را از من دریغ نکردند.
با توجه به اینکه هیچ اثری خالی از اشکال نیست از کلیه خوانندگان ارجمند خواهشمندم کلیه اشکالات و نیز نظرات خود را با موسسه در میان بگذارند تا در چاپ‌های بعدی مدنظر قرار گیرد.
در انتها خداوند بزرگ را شاکرم که توانایی ارایه این کتاب را به این بنده حقیر عنایت فرموده است.

سربلند باشید تا ایران سرافراز بماند

منابع

• فریبا بوداغی

[ 1398/10/01 18:40:51 ]

سلام کارشناسی روانشناسی ترم 7 هستم ارشد امسال شرکت کردم میخوام مشاوره خانواده بخونم لطفا راهنمایی کنید چه منابعی لازمه

سلام وقت شما بخیر
    در قسمت منابع کارشناسی ارشد روانشناسی سایت ماهان که به صورت لینک هم در اختیار شما قرار داده شد میتوانید منابع را مطالعه نمایید.

برای سوالات بیشتر و مشاوره تخصصی با رتبه های برتر با شماره زیر  تماس بگیرید:

• حانیه

[ 1398/10/01 12:56:54 ]

ا سلام و وقت بخیر. من کارشناسی علم اطلاعات دارم و برای ارشد بالینی میخوام بخونم. منابع ارشد ماهان رو تهیه کردم و در حال مطالعه اش هستم. جسارتا دوتا سوال داشتم 1- با این 8 منبع کتب ارشد بالینی ماهان که تقریبا خوب و کامل خونده بشه چند درصد احتمال قبولی منو 2 اینکه من برای قبول شدن در دانشگاه سراسری تبریز میانگین چه رتبه ای باید بیارم هست؟

سلام وقت شما بخیر

کتاب های ماهان تلاش کرده است با تلخیص  تمامی رفرنس های اصلی کنکور تمامی سوالات کنکور را پوشش بدهد تا بالاترین درصد را در تمامی دروس برای شما به ارمغان بیاورد.

هرچند درصد اکتسابی در کنکور حاصل جمع مجموعه ای از عوامل مانند میزان تسلط شما در کتاب و تست های سالهای قبل و.. میباشد.

لذا پیشنهاد میکنیم برای مشاوره تخصصی تر با رتبه های برتر با مشاور زیر تماس بگیرید:

• پریسا

[ 1398/10/01 11:50:52 ]

سلام بسته های آموزشی باتوجه به منابع هرسال آپدیت میشه؟

سلام وقت شما بخیر

بله هر سال موسسه ماهان با توجه به تغغیرات منابع کنکور و سلیقه طراحان کنکور ، ویرایش جدید از بسته های آموزشی خود ارایه میدهد.

• آوا

[ 1398/09/29 19:28:3 ]

سلام وقت بخیر من کارشناسی رشته علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی خوندم،خواستم ببینم ممکنه برای ارشد بتونم در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش رایانش امن شرکت کنم؟؟؟؟

سلام وقت بخیر

برای مقطع ارشد محدودیتی برای انتخاب رشته و گرایش وجود ندارد و شما با هر پیش زمینه ای میتوانید رشته های دلخواه خود را دردو دسته اصلی و شناور انتخاب نمایید.

• ساناز شیخی

[ 1398/09/27 0:10:28 ]

سلام خسته نباشید میخواستم،برای مشاوره پکیج وجود نداره؟

برای رشته هایی که در سایت موجود هستند پکیج های آموزشی وجود دارند.

پکیج کتاب های رشته مشاوره به صورت لینک در اختیار شما قرار گرفت.

• مهری فیضی

[ 1398/09/25 12:50:49 ]

سلام وقت بخیر بنظر شما بازار کار روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی بهتره یا روانسنجی؟؟ من کدومو بخونم ارزش داره؟! ممنون میشم زوتر پاسخ دهید.

سلام وقت شما بخیر

شما میتوانید برای مشاوره تخصصی با رتبه های برتر روانشناسی فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پرکرده و یا با شماره زیر تماس بگیرید:

• Fahime

[ 1398/09/17 22:33:53 ]

سلام من رشته کارشناسی ام پرستاری است ایا میتونم ارشد روانشناسی عمومی شرکت کنم؟ارشد روان شناسی سلامت چطور؟

به ظور کلی برای مقطع کارشناسی ارشد محدودیتی وجود ندارد و شما میتوانید رشته دلخواه خود را در دسته های اصلی و شناور انتخاب نمایید.

• فریبا بوداغی

[ 1398/09/16 11:25:38 ]

سلام ارشد خانواده میخوام شرکت کنم کدوم دانشگاه ها و شهرها در دانشگاه ازاد پذیرش دارن ؟

سلام لطفا برای سوالات تخصصی فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پر نمایید و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• Mohammad reza

[ 1398/09/11 5:0:20 ]

سلام. کارشناسی زبان انگلیسی دارم. امکان ادامه تحصیل در رشته روانشناسی بالینی هست؟

بله مانعی نیست میتونید شرکت کنید.

هم چنین برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان با ما در تماس باشید.

• زهرا موسوی

[ 1398/07/28 13:21:9 ]

سلام من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم آیا میتونم ارشد روانشاسی شرکت کنم؟

بله میتونید شرکت کنید و مانعی نیست

هم چنین میتونید با مشاورین تخصصی و رایگان ما در این رشته در ارتباط باشید.

تماس با 0218506

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8بعدی آخرین