مصاحبه با علی نوری زاده رتبه 7 ارشد مدیریت بازرگانی 99

رتبه : 7 کارشناسی ارشد مجموعه مدیریت کنکور 99

رشته ليسانس: مهندسی صنایع

رشته فوق ليسانس:  مدیریت بازرگانی

از چه زمانی برای کنکور کارشناسی ارشد شروع به مطالعه کردید ؟

با عرض سلام و احترام و آرزوی موفقیت برای تمام عزیزان.

من از اوایل آبان ماه با درس زبان و مبانی سازمان و مدیریت شروع کردم.

از كلاس و آزمون آزمايشي هم استفاده مي كرديد؟

از کلاس بازاریابی استاد مروج وهمچنین کلاس نکته تست استاد معدنچی و کلاس زبان استاد جهانشاهی در طول روند مطالعه کنکور استفاده کردم و همگی عالی بودند

آزمون های آزمایشی شما رو منظم و با هدف به پیش میبره.اگر امکان حضور در آزمون های آزمایشی بودجه بندی را نداشتید آزمون های جامع شبیه ساز کنکور خیلی مفید و به شما برای داشتن برنامه مناسب سر جلسه کنکور کمک خواهد کرد.

🎤🎤لطفاً  توصیه ها یی که در این زمینه برای داوطلبان سال بعد دارید برای ما مطالبی را عنوان کنید؟

کنکور 99 کنکور سختی بود اما نه فقط از نظر سوالات و درس ها! سختی کنکور از جایی مشخص شد که تعویق های مدام کنکور به دلیل شیوع بیماری کرونا روند مطالعه رو فرسایشی کرده بود....

تو مسیری که برای کنکور دارید تلاش و تداوم و داشتن برنامه خیلی مهم است.

استفاده از منابع و  مشاوره افراد موفق توی این مسیر شما رو از صحیح وخطاهای زیادی حفظ میکن.

مرور مطالب در وقت مناسب نکته کلیدی در دروس مدیریت است سعی کنید با برنامه مناسب مرور هاتون رو انجام بدید تا ماه های آخر جمع بندی سردر گم نشید و به خوبی این مسیر رو به اتمام برسونید.

جا داره از شما و کادر زحمت کش موسسه ماهان و همچنین از خانواده ام تشکر ویژه کنم که همراه و همگام من بهم کمک کردند.

💯 آقای علی نوری زاده ، کسب رتبه 7 مجموعه مدیریت رو به شما تبریک میگیم و برای شما موفقیت روزافزون آرزو داریم 👏💐🏆