کارشناسی ارشد مجموعه علوم اجتماعی

معرفی رشته علوم اجتماعي

علوم اجتماعي به بررسي روابط اجتماعي، سازمانها، گروهها و روابط متقابل ميان ساختارهاي اجتماعي، اقتصادي،‌سياسي و فرهنگي مي‌پردازد. در ايران عموماً منظور از علوم اجتماعي رشته‌هايي چون مردم شناسي، جمعيت شناسي و ... است . ولي در كاربرد بين‌المللي كليه دانش‌هاي مربوط به انسان اجتماعي همچون اقتصاد،‌جامعه‌شناسي، سياست، ارتباطات،‌روان‌شناسي و حقوق... را شامل مي‌گردد. تفكر جامعه‌شناسي بيش از هر چيز به خودشناسي كمك مي‌كند كه به نوبه خود مي‌تواند به شناخت بهتر ما از دنياي روابط اجتماعي ياري كند. مطالعه جامعه‌شناسي تا آنجا كه با انديشه جزمي مبارزه مي‌كند، درك تنوع فرهنگي را مي‌آموزد بينش عملكرد نهادهاي اجتماعي را براي ما فراهم مي‌سازد و امكانات آزادي انسان را افزايش مي‌دهد.

• بهاره نیکان

[ 1395/11/29 18:33:1 ]

سلام....لطفا جواب سوال من رو هم بدید..... من کارشناسی روابط عمومی از دانشگاه علامه طباطبایی دارم. میخواستم بدونم اگر بخوام جامعه شناسی دانشگاه گیلان قبول بشم چه رتبه ای رو باید کسب کنم؟ من خودم ساکن تهران هستم

با سلام و روز بخیر

با شماره 8506 یا 88100113 تماس بگیرین با مشاور تخصصی رشته تون تلفنی صحبت کنید.

• سیما69

[ 1395/11/13 0:5:52 ]

سلام میخواستم بدونم من از کجا میتونم اسم و لیست منابع امتحان آزمون رشته اصلی و فرعیمو پیدا کنم؟

به دفترچه شماره یک منتشر شده سازمان سنجش مراجعه کنید

• زهرا

[ 1395/11/09 16:2:40 ]

باسلام و روزبخیر؛ ببخشید لطفاً منو راهنمایی کنید، من بدلیل مشغله هایی که داشتم و دارم تا الان توانایی برای مطالعه ی منابع ارشد (جامعه شناسی) رو نداشتم،میخواستم راهنماییم کنید که در این بازه زمانی (بهمن) اگر شروع کنم با مطالعه بی وقفه، امکانش هست که تهران قبول بشم یا نه؟

درود بر شما

در این مدت کم به نظر بنده اگر فرصت خواندن Reference و منبع رو ندارید از کتاب های ماهان استفاده کنید به عنوان منابع استفاده کنید امکان قبول شدن هست ولی بازم بستگی به خودتون داره.

• منصوری

[ 1395/11/04 12:1:8 ]

سلام.من کارشناسی جغرافیا شهری خوانده ام.ارشد علوم اجتماعی شرکت کرده ام .هیچ اطلاعی از منابع ارشد ندارم.لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام و روز بخیر

برای اطلاع از منابع اصلی و ضرایب دروس به دفترچه منتشر شده شماره یک سازمان سنجش مراجعه کنید
    و برای تهیه کتابه ها
    جهت راهنمای ثبت نام با خانم زاده رحیم به شماره 09109019035 تلگرام بدهید

• یگانه

[ 1395/10/30 13:30:59 ]

برای قبولی در دانشگاه های تهران، به جز منابع ماهان، چه منابع دیگری نیاز است؟ آیا باید تمام منابع تخصصی اصلی رو مطالعه کرد؟

بله باید به منابع اصلی و رفرنس مراجعه کنید

• مهدی

[ 1395/10/12 8:9:35 ]

سلام شاخه مدیریت امور فرهنگی یا امور جوانان منابعی در ماهان وجود دارد در گروه علوم اجتماعی .ممنون

درود بر شما

خیر متاسفانه منابعی برای رشته مورد نظر شما  در ماهان موجود نمی باشد.

• رضا

[ 1395/10/03 12:25:35 ]

باسلام من پزشك هستم باتوجه به مدت زمان باقيمانده تا ارشد علوم اجتماعي ،ايا كتب ماهان براي قبولي كفايت ميكنه؟ لطفا پيشنهاد و راهنمايي بفرماييد باسپاس

درود بر شما

کتاب های ماهان درسته کتاب های جامع و کاملی هستند ولی زمان بندی شما بسیار مهم است.
    با آرزوی موفقیت

• حامد

[ 1395/09/25 16:48:42 ]

سلام رشته های کارشناسی علوم پزشکی مثل پرستاری می توانند در آزمون ارشد علوم اجتماعی شرکت کند ؟؟

بله . در آزمون ارشد محدویتی از نظر نوع رشته کارشناسی برای داوطلبان وجود ندارد.

• فاطمه

[ 1395/09/05 16:24:44 ]

سلام خسته نباشید من پژوهش علوم اجتماعی میخوام شرکت کنم آیا خواندن کتاب های ماهان برای قبولی در دانشگاه تهران کافیست؟

با سلام خدمت دوست عزیز

علاوه بر کتابهای ماهان باید برای دروس تخصصی منابع اصلی را هم مطالعه کنید.

• فاطمه

[ 1395/07/26 13:23:2 ]

سلام !من هنوز در هیچ موسسه ای ثبت نام نکردم.و هنوز نمیدونم در چه رشته ای کنکور بدم برای ارشد!آیا میتونم برای مشاوره با این شماره ای که گذاشتین تماس بگیرم؟

درود بر شما

بله شما میتوانید با شماره 0218506 تماس بگیرید و وقت مشاوره خود را تنظیم کنید. پوزش اگر پاسخ خود را دیر دریافت کردید.

اولین قبلی1 | 2بعدی آخرین