کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی صنایع > پرسش و پاسخ

همه سوالات
    f.s.

[ 1396/02/02 19:35:0 ]

با سلام بنده لیسانس فیزیک دانشگاه فردوسی و ارشد مهندسی صنایع گرایش مدیریت سیستم و بهره ور ری دارم ، بعد از حدود سه سال از فارغ التحصیلی ، تصمیم گرفتم که دکتری شرکت کنم . سوابق تحصیلی دوران ارشد ، دو تا مقاله کنفرانسی و یک مقاله isi هست من به دکتری مدیریت بازرگانی و یا اجرایی علاقه دارم، منتها نمیدونم با توجه به اینکه در دوره لیسانس تغییر رشته دادم ، برای من مناسبه یا خیر ؟ شانس قبولی در دکتری صنایع به چه صورت است ؟ لازمه همه کلاس های امادگی کنکور دکتری برم ؟

بادرود

سپاس از ارسال پیام شما در سایت ماهان

با توجه به رشته شما بهترین گزینه مدیریت صنعتی می باشد

جهت مشاوره تخصصی با مشاوران ماهان منتظر تماس ما باشید..

با ارزوی موفقیت...

سارا مطوري

[ 1395/10/06 18:57:42 ]

تا زمانی که دفترچه شماره دو سازمان سنجش نیاد نمیشه به طور قطع گفت که امکانش هست یا نه

نگار

[ 1395/10/03 20:42:29 ]

سلام خسته نباشید من الان دو ساله که مدرک کارشناسیمو گرفتم واین دو سال بنا به دلایلی اصلا نتونستم مطالعه داشته باشم الان تصمیم گرفتم که تو ازمون کارشناسی ارشد صنایع بثت نام کنم اما فقط 4 ماه مهلت دارم برای خوندن میخواستم بدونم دیر نیست برای شروع کردن میتونم تو ازمون موفق شم؟ باید روزی چندساعت مطالعه کنم تا خودمو به بقیه برسونم؟

اگه راستشو بخواهید یکم دیر شده،ولی به این معنی نیست که نشدنی باشه و میشه با 4 ماه درس خووندن هم به موفقیت و قبولی در کنکور فکر کرد به شرط اینکه با دقت و تمرکز بالا به مطالعه بپردازید و البته علاوه بر مطالعه باید با یک برنامه ریزی دقیق به مطالعه پرداخت.
    در مورد تعداد ساعت مطالعه باید خدمتتون عرض کنم که اصلا منطقی نیست که یک عدد برای میزان مطالعه بیان بشه چون به خیلی عوامل مثل سطح اطلاعاتتون از دروس،کیفیت مطالعه، میزان هوش و توانایی ذهنی و ... بستگی داره.در واقع مهمتر از میزان مطالعه اینه که در این 4 ماه مطالعه دروس کنکور اولویت اصلی زندگیتون باشه.موفق و پیروز باشید

Yasaman

[ 1395/09/15 19:27:38 ]

سلام من دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات هستم و میخواستم به مهندسی صنایع تغییر رشته بدهم(به علت عدم علاقه) میخواستم بدونم بازار کار کدوم بهتره و اصلا تغییر رشته با صلاح هست یا خیر؟

بازار کار در رشته صنایع و گرایش شبکه فناوری اطلاعات خوب است.
    اما علاقه شما در آینده کاری شما بسیار تأثیرگذار می باشد.
    چون علایق شما روی توانایی شما تأثیرگذار است.
    برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی با شماره 8506-021 تماس حاصل فرمایید.

Yasaman

[ 1395/09/15 19:23:14 ]

سلام.به نظر بنده مهمترین عامل برای موفقیت در هر رشته تحصیلی علاقه ست.خب مطمئنا اگر در هر رشته ای موفق باشید حتما فرصت های خوب شغلی خوبی نصیبتون میشه.معمولا کسانی که تغییر رشته میدهند با توجه به اینکه با یک سری از درسهای کنکور آشنا نیستند کارشون توی کنکور سخت هست،ولی به هیچ عنوان به این معنی نیست که نشدنی باشد،خصوصا رشته مهندسی صنایع که افراد زیادی از دیگر رشته ها برای کارشناسی ارشد بهش متمایل میشوند.
    رشته مهندسی صنایع جذابیت های خاص خودشو داره و میتوونید با انتخاب این رشته اونا رو لمس کنید.
    البته سوالتون خیلی کلی بود،اگر جواب بنده هم کلی بود بابت اینه.اگر در مورد جزییات هم سوال داشتید،خوشحال میشم که پاسخگوی سوالتتان باشم
    موفق و پیروز باشید

ثریا رادمهر

[ 1395/07/05 23:58:14 ]

سلام میخواستم بدونم هزینه ی آزمون های آزمایشی چقدر هست؟

هزینه 15 مرحله آزمون آزمایشی بدون تخفیف 850 هزار تومان می باشد

شهرزاد

[ 1395/04/09 13:6:19 ]

سلام خسته نباشيد ميخواستم بدونم موسسه ماهان توي خوزستان هم نمايندگي داره؟ توي سايت گشتم نديدم. و اينكه آزمونها بصورت حضوري برگزار ميشه با نه؟

با سلام.بله موسسه ماهان در تمامی استان های کشور و البته استان خوزستان دارای نمایندگی می باشد.برای دسترسی راحت تر به لیست نمایندگی های استان خوزستان از لینک زیر استفاده کنید.
    لیست نمایندگی های استان خوزستان
    و در ضمن آزمون های آزمایشی موسسه به صورت 10 مرحله حضوری و 5 مرحله آزمون اینترنتی می باشد.
    موفق و پیروز باشید

سوالات من