دکتری مشاوره | ماهان

دکتریآیا از پراکندگی و وسعت منابع کنکور دکتری در هراس هستید؟
دکتریآیا با سلایق طراحان سؤال آشنا نیستید و نمی دانید از چه سرفصل ها و چه محتوایی مورد سنجش قرار می گیرید؟
دکتریآیا نیاز به خلاصه و چکیده ی سر فصل های مهم و پرتکرار کنکور دکتری را در خود احساس می کنید؟
دکتریآیا از انگیزه ی کافی برای درس خواندن و طی مسیر رقابت کنکور دکتری برخوردار نیستید؟

موسسه آموزش عالی ماهان با سیزده سال تجربه در برگزاری دوره های آمادگی آزمون دکتری ، با تاسیس دپارتمان مهندسی عمران در مقطع دکتری اولین و قوی ترین مرکز آموزشی جهت ورود به دکتری می باشد.
دکتریدر جستجوی برترین ها نیستیم ، به ساختن برترین ها می اندیشیم

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 8506-021 تماس بگیرید
 .

• نصرت آبادي

[ 1397/02/04 11:44:45 ]

با سلام و عرض خسته نباشيد خيلي خيلي دوست دارم در مقطع دكتري رشته حسابداري قبول شوم ولي راه و روش و حتي كتابهارو هم نميدونم اگر اين پك رو خريداري كنم سوالات بصورت تستي با جواب تشريحي هستند يا بصورت جزوه هستند؟ لطفا راهنمايي كنيد. باتشكر

باسلام

برای اطلاع از رشته و برنامه ریزی درسی میتوانید به نمایندگان ما تماس بگیرید از هر شهری که هستید ما نماینده داخل شهرتون داریم که میتونند کمکتون کنند بله پک ها بطور کامل و جامع هستند که میتونند منبع خوبی برای شما باشند.

• ن ی

[ 1396/09/22 11:35:52 ]

سلام وقت بخیر از کارشناسی ارشد ریاضی مالی آموزش محور و بدون سابقه پژوهشی، امکان شرکت در دکتری مجموعه مالی و قبولی در دانشگاههای سراسری هست؟ با تشکر

سلام خدمت شما