نمونه کلاسهای مجازی کارشناسی ارشد

با توجه به اینکه موسسه ماهان درهیچ شهرستانی کلاس  حضوری برگزار نمی کند، کلاس های اینترنتیE-learning)) می تواند کمک شایانی به ارتقاء سطح علمی دانشجویان نماید، دیگر مزایایی این طرح عبارتند از:

1-  استفاده از اساتید برند تهران

2-      بیان نکات کلیدی هر درس

3-      صرفه جویی در وقت دانشجو

4-      صرفه جویی در هزینه

5-      برگزاری کلاس در منزل شما به صورت خصوصی

6-      استفاده از پورتال آموزشی ماهان www.mahanportal.ir)برای بیان سوالات داوطلب

7-   افزایش تمرکزداوطلب

8-      در صورت عدم حضور در زمان مقرر ، داوطلب در روزهای بعد نیز می تواند فایل را مشاهده نماید .

برای ثبت نام کلاسهای مجازی کارشناسی ارشد دوره سراسری  کلیک نمایید

نمونه کلاسهای آنلاین برگزار شده کارشناسی ارشد

درس مورد نظر را کلیک کنید

مدیریت روانشناسی حسابداری اجرایی و MBA حقوق آموزش زبان عمران مواد
اقتصاد خرد و کلان آمار و روش تحقیق آمار تئوری مدیریت حقوق تجارت آزمون سازی سیالات و هیدرولیک خواص مکانیکی
پژوهش عملیاتی روانشناسی بالینی حسابداری صنعتی GMAT حقوق مدنی زبانشناسی مقاومت مصالح شیمی فیزیک و ترمودینامیک
حسابداری مالی و صنعتی روانشناسی رشد حسابداری مالی ریاضی عمومی MBA متون حقوقی روش تدریس مکانیک خاک و پی متالورژی فیزیکی
ریاضی روانشناسی عمومی حسابرسی   زبان عمومی زبان عمومی و تخصصی آموزش زبان ریاضی عمومی فنی مهندسی ریاضی عمومی فنی مهندسی
مدیریت سرمایه گذاری روانشناسی فیزیولوژیک ریاضی
مدیریت مالی
آمار
زبان عمومی
زبان تخصصی مدیریت

برای ثبت نام کلاسهای مجازی کارشناسی ارشد دوره سراسری  کلیک نمایید

• R

[ 1397/11/12 21:0:43 ]

با سلام آیا پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری ریاضی محض ۹۷ رو دارید؟؟

برای دریافت پاسخ نامه به ادرس سایت ماهان مراجعه کرده و مقطع و رشته خود را انتخاب بفرمایید.

• عاشوری

[ 1397/11/08 15:18:19 ]

سلام . کلاس های نکته و تست برای رشته مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد چه زمانی است ؟ مدت زمانش چقدره ؟

برنامه کلاس نکته و تست ارشد مدیریت مالی در لینک جاری در اختیار شماست و برای مشاوره و اطلاع از قیمت با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• سارا احمدی مقدسی

[ 1397/10/19 22:18:19 ]

برای پیگیری امور اموزش خود با شماره 0218506 تماس گرفته و با مسئول اموزش اقای صالحی فر صحبت بفرمایید.

• حسین کریمی

[ 1397/10/19 13:43:11 ]

سلام،از فارغ التحصیلی زمان زیادی سپری شده،نگاهی به کتاب ها داشتم ، یادآوری مطالب مشکل هست ،نمونه ای از کلاسهای آنلاین و دیدم وپسندیدم هم باشه کمک خوبیه.

برای اطلاع از برنامه کلاس انلاین خود از طریق سایت مقطع و رشتتون رو انتخاب بفرمایید و روز و ساعت کلاس رو مشاهده نمایید برای خرید با شماره 0218506 تماس حاصل نمایید.

• قیداری

[ 1397/10/18 13:37:59 ]

سلام شما خدمات درباره رشته حقوق اسلامی درمقطع دکتری دارین?

سلام وقت  شما بخیر

برای اطلاع از رشته هایی که خدمات آن در موسسه موجود هستند به سایت مراجعه کرده و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• مهدی قادری

[ 1397/10/10 11:55:2 ]

باسلام و عرض خسته نباشید چرا در مجموعه شما برای گروه آموزش عالی خدماتی وجود ندارد؟ حداقل یک مصاحبه با رتبه های تک رقمی این رشته داشته باشید باتشکر

سلام وقت بهیر

موسسه ماهان برای تحصیلات تکمیلی تمام خدمات مربوطه شامل : کتاب آموزشی ، کلاس های حضوری و آنلاین ،آزمون های آزمایشی ، بسته مشاوره ، منابع موجود و مصاحبه با رتبه های برتر را دارد و از سایت می توانید تمامی آنها را مشاهده کنید.

برای اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• فاطمه حبیبی

[ 1397/10/09 23:19:12 ]

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم کتاب فرهنگ و هنر و ادبیات ایران و جهان در گروه پژوهش هنر ، با هنرهای تصویری و طراحی متفاوته؟ و اگر اینطور هستش تفاوتش چیه؟ سوالات انتهای درسنامه قطعا متفاوته اما سوالم اینه که درسنامه هم متفاوته یا نه؟

سلام برای سوالات تخصصی و اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• فاطمه

[ 1397/10/09 23:0:15 ]

میخواستم بدونم کتاب فرهنگ و هنر و ادبیات ایران و جهان مجموعه پژوهش هنر با هنرهای تصویری و طراحی تفاوتی داره؟ و اگه آره از چه لحاظ متفاوته؟ متن درس یا سوالهای انتهای درسنامه؟

سلام برای سوالات تخصصی اطلاعات بیشتر با شماره 0218506 تماس بگیرید.

• عباس فهندژسعدی

[ 1397/10/06 23:49:24 ]

با سلام. آیا با مدرک کارشناسی نامرتبط میتوان برای کنکور ارشد علوم سیاسی فقط به منابع ماهان اکتفا کرد؟ و چه میزان به منابع خود اطمینان دارید؟

سلام وقت شما بخیر

کتاب های آموزشی موسسه ماهان خلاصه تمامی رفرنس های کنکور به همراه تست های کنکورهای سال های اخیر و تست های تالیفی و پاسخ تشریحی بوده و منبع مناسبی برای کنکور سراسری میباشد.

• سید مسعود

[ 1397/10/06 15:19:50 ]

باسلام.راستی قیمت بسته ای دکتری در نمایندگی های شهرستان با سایت فرق داره؟میشه بیشتر از۱۵۰هزارتومان تو نمایندگی کتاب رو به دانشجو قالب کنتد؟

سلام در صورت مشاهده این موارد لطفا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

اولین قبلی1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10بعدی آخرین