کارشناسی ارشد مجموعه هنرهای پژوهشی

*رشته تحصیلی پژوهش هنر

مقوله هنر، نبض فرهنگ هر جامعه پويا و غني است و هويت ملي و اعتقادي و اجتماعي يك جامعه منسجم به وضوح در آثار هنري آن جامعه منعكس است. از اين روست كه هنر و مباحث هنري در فرهنگ كهن و ريشه دار ايران، خصوصاً پس از انقلاب اسلامي مورد هجوم جدي بيگانگان قرار گرفته است. بنابراين ايجاد دوره هايي كه بتوانند زمينه ساز تحقيق و تحقق آمال فرهنگي و احياي هويت هاي اصيل جامعه در وادي حساس هنر باشند، ضرورت مي يابد.

دوره كارشناسي ارشد پژوهش هنر يكي از دوره هاي آموزش عالي است و هدف آن تشويق و ترغيب تفكر در مقوله هنر، رشد خلاقيت هاي هنري و ارتقاي سطح بينش هنري در فرهنگ اسلامي و همچنين تقويت حوزه هاي آموزش و پژوهش و تأليف و تصنيف در زمينه هاي هنري و جهت يابي و اصلاح حركت هاي هنري جامعه ي اسلامي است. اين رشته از سال 1372 فعاليت خود را در دانشگاه هنر آغاز كرد.

دكتراي پژوهش هنر به عنوان تنها رشته در مقطع دكتراي گروه هنر در داخل كشور براي اولين بار در سال 1376 در اين دانشگاه راه اندازي شد.

اين دوره آموزشي عمدتاً به منظور چاره انديشي درباره ي مشكلات حال و آينده ي هنر كشور ايجاد شد و اهدافي را به شرح ذيل دنبال مي كند:

· تعيين مباحث نظري هنر و ايجاد توانايي در زمينه ي نقادي و پژوهش صحيح در مباحث هنري

· آشنايي عميق با ميراث هنري ايران

· آشنايي با آموزش هنر به عنوان يك بحث مهم و مستقل

• عاطفه

[ 1396/07/13 23:23:48 ]

من الان ترم شش هستم در کارشناسی نقاشی میتونم امسال اردیبهشت توی کنکور ارشد پزوهش هنر شرکت کنم یانخ

سلام دوست عزیز

وقت بخیر
    برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد اردیبهشت 97 شمامهلت دارین تا شهریور 97 فارغ التحصیل شده باشین.
    روز خوش

• سمیرا عبدی

[ 1396/02/18 11:39:29 ]

منابع و کتاب های رشته پژوهش هنر کارشناسی ارشد چیست؟

با سلام و روزبخیر
    ماهان لیست کامل کتابهای شما رو داره
    تا آخر هفته توی طرح تخفیف 50درصدی هم هستیم
    برای اطلاعات بیشتر ازین طرح و تهیه کتابها و ثبت نام به شماره 09109019035 خانم زاده رحیم در تلگرام پیام بدین تا راهنمایی تون کنن.

• سپیده

[ 1395/10/15 9:47:59 ]

من کتابای پژوهش هنر را از سایت شما خریداری کردم اگه فقط به این کتابا اکتفا کنم کافیه؟ یا بهتر هست کتاب های اصلی رو هم خریداری کنم؟

• زهرا

[ 1395/10/10 21:45:36 ]

با سلام کلاس های تئوری هنوز ثبت نام دارید؟

درود بر شما

اگر برای رشته پژوهش هنر منظورتون است خیر کلاس تئوری نداریم.
    با سپاس

• کوثر معصومی

[ 1395/10/09 13:36:53 ]

با سلام برا ی گروه 1357 (هنرهای نمایشی و سینما) جزوه یا کتاب موجود دارید

خیر متاسفانه
    برای ادبیات نمایشی ماهان خدماتی ارائه نمیکند

• فروزان

[ 1395/09/29 20:15:33 ]

مدرک کارشناسی من "مهندسی صنایع" هستش. میتونم برای کنکور96، ارشد مجموعه هنرهای پژوهشی شرکت کنم؟ اینکار از نظر سازمان سنجش مورد تاییده؟؟؟؟

سلام روزتون بخیر
    بله میتونیدرشته پژوهش هنر شرکت کنید کلا برای ارشد سازمان سنجش دست داوطلبان رو باز گذاشته

هر رشته ای رو میتونید شرکت کنید.

• کامبیز

[ 1395/07/02 11:3:43 ]

سلام. آیا رتبه های 1تا3 در گرایش های مختلف کنکور ارشد از سربازی معاف میشوند؟ بعنوان مثال کسی که فقط در گرایش فلسفه هنر رتبه ی 1 را کسب کرده باشد و در گرایش های دیگر رتبه های مختلف آیا از سربازی معاف میشود؟

درود بر شما

خیر معافیت ندارد.
    با سپاس

• نعیمه

[ 1395/06/22 11:43:32 ]

سلام و درود میشه لطفا منو راهنمایی کنید که چطور میتونم منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته پزوهش هنر سال 1396 رو تهیه کنم؟ ممنون و سپاسگزار

با سلامشما می توانید برای مشاوره و دریافت اطلاعات تخصصی رشته خود با شماره 0218506 داخلی 152 تماس حاصل بفرمایید.

• نعیمه

[ 1395/06/20 20:27:44 ]

سلام من میخوام بدونم چطور میتونم منابع کنکور ارشد رشته پزوهش هنر سال 96 رو تهیه کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز برای مشاوره می توانید با شماره 0218506 داخلی 152 تماس حاصل بفرمایید.

• نعیمه تقوی

[ 1395/06/16 10:20:55 ]

با سلام و احترام فراوان...من کارشناسی رشته اتاق عمل وزرات علوم خوندم میخواستم بدونم میتونم ارشد پژوهش هنر شرکت کنم؟؟

اگر کارشناسی وزارت علوم هستید بله می توانید شرکت کنید.